И така, Итака дочака

И така, Итака дочака своя Одисей. Ако може София да бъде оприличена на Итака, а Васил Терзиев на Одисей.

Обяснил съм нюансите в участието си в “Евронюз България” тази вечер.

Още ще кажа след като осъмнем с несъмнено интересните резултати, които съм прогнозирал от много време насам: променя се политическата карта у нас. 

6 мнения за “И така, Итака дочака”

  1. Боговете не обичат надменните! (има нещо по този повод в “Одисея”)
    Думите на Борисов, че и магаре да предложи, ще бъде избрано, се обърнаха срещу него – и магаре ще спечели срещу неговия кандидат.
    Не знам дали по тази причина някои сайтове при незаконното оповестяване на междинните резултати наричаха Григорова “женската зебра”.

  2. Явно Пловдив си оставаме ГЕРБ… съгражданите ми са изключително инертни… явно разпознават ГЕРБ като дясно… НО все пак съм доволен, че се видя, че руският мухъл като цяло, не виреее вече особено, чистим се малко по малко….

  3. Герберите отново излъгаха! Вчера когато хората са били питани за кого са гласували (екзит-пол), в София имахме близо 40%. Днес сутринта, (паралелни преброявания, а и ЦИК) обявяват с 8% по-малко за Терзиев (това няма значение ще има балотаж), но и 7% по-малко за общинския съвет в София! Къде са тези 7%? Ами просто са писани като недействителни бюлетини! Почти съм сигурен, че недействителните бюлетини са повече от 7%! Нагла, крадлива, гербаджийска, мутренска банда.

  4. За информация само, збелязах, че в dnes bg са постнали сбит преразказ на този анализ.

  5. Видя се,че машинният вот е бил манипулиран в полза на Възраждане,няма ги големите проценти…

  6. ГЕРБерасти, няма ли да поискате ОСТАВКАТА на вожда, при положение, че вече за втори път (след цецка цачева) вади калпав кандидат с явното намерение да подари победата на БСП? Без игричките на борисов нямаше да има нито фатмак радэв прэZидэнт, нито ваня григорьевна на балотаж.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.