Нашичките нацики отказват да осъдят тероризма на ислямистките екстремисти

Защо българските спекуланти със страховете на нашенците от ислямския тероризъм пропуснаха “златната възможност” да се докажат като добри пророци във връзка с най-мащабната терористична операция от повече от 20 години насам на ислямския тероризъм, извършена на 7 октомври в Израел срещу “бели хора”?

Защото евреите не им се виждат никак бели. Напротив, черни са им пред очите като част от западната цивилизация ( и един от нейните основополагащи компоненти с голям принос в науката, философията и прочее полета на идеи, които движат света днес) . Но някак не желаят да си го признаят толкова откровено, както рашистките нацисти, които тези дни ръкопляскат на вълната от антисемитизъм в руската провинция Дагестан. 

ХАМАС поздравиха в мрежата на руски дагестанците за техния антисемитизъм:

На летището в в Махачкала в руzката колония Дагестан местни антисемити нападнаха приземил се самолет по подозрения, че в него има евреи. Когато не откриха такива, разграбиха всичко наоколо, каквото намерят. “Силовите структури” се разбягаха, а от Москва мълчат съучастнически вече втори ден.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Чаках, чаках и не дочаках да видя и чуя позиция на българските т.н. националисти в целия им диапазон откъм социалисти до вемероисти, атакисти и особено от страна на модния им аксесоар от костадиновисти да заемат позиция на страната на своите братя по оружие срещу Запада в знак на солидарност с ХАМАС.

Странно. Ако не и много странно. Направо многостранно е това мълчание. 

На горепосочените в московията им викат по антиукраинска линия “нацики”  (нацистчета).  

Нашите “нацики” са дълбоко объркани. Години наред г(р)адиха авторитет н антислямистка основа (на руzки глаголът “гадит” означава да …абе, направо да дефек(т)ираш или да повръщаш нарочно върху някого).

Нациките у нас, когато им изнася, експлоатират безгранично антитурските и антислямските нагласи, доколкото те са се загнездили по известните исторически причини в българското съзнание. А когато Турция на Ердоган се пъчи като лидер на ислямския свят на страната на терористите от ХАМАС, никакви ги няма нашите нацики да се опълчат на същата тази Турция. Изводът е само един: нашите нацики също са на страната на ХАМАС, но са изпаднали в шизофреничната ситуация да не могат да похвалят Турция за това.

ВМРО нахлу в “голямата политика” и стана съучастник в нея на днешния “най-голям” евроатлатник Методиевич именно на вълната на разпалваната от тях омраза срещу провидяната вълна на миграция от мюсюлмани. Бяха най-кресливи по-тази линия. Станаха най-успешни сред избирателите с подобни нагласи. 

Получиха за вицепремиер Каракачанов,отбранителен министър ( разбирай мистър “NO” за американски бази, самолети и т.н.) . Дари ги с тази благословия местният султан, голям приятел на Ердоган, който се хвалеше с тази си турска низ…, пардон, близост. 

“Турчин с фес” беше мотото на очернящата кампания на БСП срещу СДС в началото на 90-те години. Тогава Желев все още беше представителен за т.н. синя идея, оседлана днес със задна дата от екземпляри, като Г.Марков, най-изявения у нас ( а може би не само тук) лъскател на образа на водещия антиевроатлантик Орбан. 

Въпросният Г.М. от години е в един окоп с унгарската къртица на Путлер в ЕС и НАТО, но Г.М. също си трае като  в сръдня в гащи по темата за ХАМАС и зверствата на терористите срещу Израел.  Обаче днес се обажда (вероятно от Будапеща) чрез рупора си ПИК да обяснява, как неговия Бойко разбил врага на местните избори в България

Батко им Сидеров поне беше откровен в антисемитизма си. Громеше “световната конспирация” на евреите устно и писмено. Подписваше се под антисемитизма си. Следовниците му го имитират във всичко, но не и в откровеността. Оставят ни да се досещаме, че насъсквайки следовниците си срещу Запада няма как да съчувстват на Израел, подкрепян решително от САЩ и ЕС, т.е. от големите врагове на българските рашиzоиди.

Дотук-разбираемо. Някак не е удобно да похвалиш едни ислямисти за каквото и да било, след като си градил реномето си на “истински българин” от върха на лъжливото овчарче, което крещи от години “помощ, мюсюлманите  ще ни затрият”.

Защо нашенските медии не питат рашиzоидите ни да си кажат мнението за закланите от ислямистките изроди еврейски бебета , каквото имат по всички останали въпроси и напират да си го налагат с тролски офанзиви в социалните мрежи? 

Аз питам, медиите-не. Ето затова такива като мен не виреят в медиите и могат да питат само в свободното пространство на интернет.

Благодаря за търпението да прочетете горния текст.

Предупреждение към читателите: носията, с която съм се снимал, прилича, на не е истински българска.

 

 

8 мнения за “Нашичките нацики отказват да осъдят тероризма на ислямистките екстремисти”

 1. Предлагам Късопишкин и цялата му сган да бъдат депортирани в Дагестан при техните съмишленици. Кой където вирее най-добре. Чемадан-вакзал-масква -махачкала!

 2. мАцква и позитано мълчат, но МВнР на Израел отправи ясно предупреждение. И въобще в Маачкала добре да си опичат акъла, щото градът е домуващо пристанище на т. нар. Каспийски червенознаменен флот. Но така е разквартируван въпросният флот, че при удар върху легитимни военни цели ще заминат и цели маали. Ведно с антисемитите с най-чиста дагестанска расова кръв.

 3. Всички “пар(т)ии” ,”организации” , банди, които параZZитират върху нация , религия , етнос ,”класа”, “маса”, са примитивни лумпенизирани ПОПУЛИСТи. Те винаги са по-по-най големи путлериоти, по-по-най големите “балхари”, по-по-най големите “РОДолюбиви” фатмаци, по-по-най големиТЕ “християни, мохамедани,КРИВОславни) и т.н…..и т.н , и разбира се специално са по-по-най големиТЕ СОЦИАЛисти.
  И , за да “скрият” своите комплекси за тоталната липса на на всякакви основания за “своето” мизерно “живуркане” , използват само ПОПУЛИСТки ЛЪЖИ и ДЕМАГОГИЯ за техниятж хиперхеройски, направо “арийски” путлериотизъм, социализъм, теократизъм ……и всякакъв друг ПОПУЛИСТки ЕКСТРЕМИЗЪМ!
  Одите при хуйло ви!
  Всичко е само за денгите, …..ЧУЖДИТЕ , разбира се!
  Искат по “легален” и “пар(т)иен” начин да крадат и да вършат всичките си престъпления.
  Накратко “легалният” ПРЕСТЪПНИК е – ПОПУЛИСТ, а “обикновените” престъпници са само……. са само – рецидивисти! Нали!
  Примери? Ето малко интернационални- Хуйло, (т)ИРАНь, бай султанЮ ЕрдоганЮ, бай ви ОрбанЮ, бай ви Фицо…….
  А вътрешните им “колеги” всеки си ги знае, и без аз да ги повтарям отново, започвайки още от преди 105 години, и досега!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 4. Маджарите са автентичните бандити на Европа, надрискани през 1848 г. със съвместните усилия на император Франц Йозеф и Руския Цар, а революционерския лидер и много други се наложи да бягат чак в Шумен. После замениха великите си национални каузи срещу австрийско покровителство като направиха най-големият си тиранин свой крал, а на красивата му съпруга Елизабет подариха коннен завод край Будапеща, където тя само се фръцкаше пред надървените маджарски аристократи, а после тайно пускаше гювеч на свойто английско конярче. Само сърбите са по-жалки нацяги от тях.

 5. Мисля, че Раша си вкара автогол с тези си действия, първо война с Украйна, подкрепяна изцяло от цивилизованата световна общност, второ направи зло на Израел, подкрепян изцяло от същата общност.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.