Хекимян е хем посра(ме)н, хем голям

Първо вкара БТВ в режим да се оправдава, че не е слугувала чрез него на ГЕРБ през цялото време, докато е определял политиката на медията в новините и публицистика.

После се гръмна в собственото минало чрез настоящото си изказване, според което задавал като журналист най-критичните въпроси на собственика на ГЕРБ ( и поради това е бил харесан от обекта на своята “критичност” за негово протеже за кметския пост в София! ).

Сега вече посяга да замести своя ментор на неговия терен на “крилатите мисли”, предназначени за прости консуматори, със следната “сентенция”, родена на крилата на поражението:

“Предстои труден избор между Държавна сигурност и държавната собственост”.

Написал това във Фейсбук, където в подобни случаи се изявява шефът му и прочее люде, изпаднали в невъзможната ситуация да се оправдаят, прибягвайки до еднопосочния монолог.

Да оправдават провалите си с Държавна сигурност отива на пострадалите от нея или поне на онези, които са били последователни през годините в позицията си по въпроса. Хекимян определено не е нито от едните, нито от другите. Но се покатерва на тази чужда платформа като имитатор на тартора си. 

Всичко, което постига, е да рие дъното, за да пада изринатото  върху гърбината на оногова, когото яхна с надеждата да му послужи за асансьор в издигането, както вече е правил многократно с други кърлежи.   

Ето защо перифразирам отново простонародния израз за неговия случай: Хекимян е хем посра(ме)н, хем голям.

Безброй са загубилите изборна битка кандидати за народната любов през последните няколко десетилетия. Но не си спомням чак такова нахалство някой от тях да се е подигравал след това, че със загубата си е създал проблеми на гласоподавателите на онези, които са го победили.

8 мнения за “Хекимян е хем посра(ме)н, хем голям”

  1. Хекимян да си наляга парцалите, защото изборът между него и Григорова щеше да е много по-труден…. Мака че щеше да е по-забавен… Нашите лидери щяха де ни призоват да гласуваме по съвест (не си представям Анатасов да каже, че няма претенции към платформата на Григорова), а авторитетни коментатори цяла седмица щяха да разправят, че Хекимян се е продал на статуквото, а чак след втория тур – че не са гласували за никого.

  2. Предполагам, че Мнимикян ще се върне обратно в БТВ (Бойко-Татовата Визия), където перхидролени блондинки и нахъсани провансалци ще раздват акъл от рано-рано сутрин до късна вечер, за да оглави отново новинарския екип и да наложи цензура върху собствената си жалка персона.

  3. Зад всеки Микимян стои поне по един россиян!!! Кеворкян, Бабикян и т.н. Само Халваджян е приятно изключение.

  4. Посредствен, мижатурка, плазмодий. ДГД-ПНХ!

  5. Добре че не е казал че е загубил заради забраната на машините. Щеше да е напълно в реда на нещата.

  6. @Niki Dimov

    Да, Халваджиян е приятно изключение от арменците, които сте изредил. Но за местната власт по-подходяща е г-жа Халваджиян.

  7. Хекимян си личи, че е калинка и изцяло предал се на задкулисието.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.