Собственикът на ГЕРБ намига на червените и лъже всички останали

Собственикът на ГЕРБ е като алхимик от средновековието, който се опитва да произведе злато от други субстанции.

Днес пробва да намери златното сечение между разсичането на сглобката във властта, която му пази гърбината от дубината (на руски е тояга) от американско магнетизиране в сблъсък с айсберга “Магнитски” след поражението му на изборите в София.

За целта същият се позова на своя провален кандидат за софийски кмет като на новоизпечен класик на националгерберизма.

Хекимян написа червено на жълто, че в София предстои труден избор между Държавна сигурност и държавна собственост.

А сега, внимавайте: началникът на Хекимян цитира своето протеже като висш авторитет с “леко” променен акцент:

“Хекимян каза, че е ПО-ДОБРЕ държавна собственост от Държавна сигурност”.

“Малка разлика”, нали. 

Методиевич намига на оредяващите си симпатизанти да не симпатизират на “държавната собственост”, лъжейки какво точно е казал неговият говорител на оперетните партийни точки. 

В същото време пробутва дървеното желязо на лековерната публика с паралелното твърдение, че трябвало да се гласува по съвест. Прави се на невинен, че намига с двете безочливи очи да се гласува в червено. Вече няма милост към шараните…

 

 

 

9 мнения за “Собственикът на ГЕРБ намига на червените и лъже всички останали”

 1. ПроZZт(итуиращ)ият агент от милицията и дълбоко конспириран от мутрите на ДС бокоТИКВАТА говори за “държавна собственост” , макар да знае, че в София кмета управлява само общинската . А “общинската собственост” в сАфия отдавна е ПРИВАТИЗИРАНА от геЙрберастката му шайка, и от мутролигахията на задкулисните ченгесари от библиотекарско-сарайската и “маZZонска” шайки на петоколонИАЛНата колаборационистка рублоядска мафия на Хуйло и Кремль в задунайския колониален Бандитустань ! А даже и директно от путлеристките олигарси и пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ , като например кагебистката черква и различни “домове” на мАсква и моZZковията в сАфия, и разни “молове” и “бизнес” сгради !
  Така че, какво ще “национализира” григоровНаЯ в сАфия, след като там няма “държавна собственост” , а “общинската” е на бокоТИКВАТА?
  Така че бокоТИКВАТА ЛЪЖЕ и самата му КОАЛИЦИОННА злобка григоровНаЯ , че ще има и порции за нея!
  И, бокоТИКВАТА да не забравя , че заради интелектуалните му “способности” НЕ са го приели в първата му специалност , като КАДРОВИ доносник от ченгесарската милиционерска школа в СимеоновНо , а остава само по “втората специалност” , като проZZт(итуиращ)ь пожарогаССитель!

  Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙрберасткиЙ, оди на агенть БудаХари, оди на хуйло ти , гнусна ченгесарска МУТРО от народната милиция!

 2. Добре бе, тая гнусна примитивна едноклетъчни МУТРА бокоТИКВАТА “искал” подкрепа от ППДБ?????
  Къде? В София той загуби и сега ТРЯБВА да подкрепи Терзиев. Или пък районните кметове в София пак ще има кандидати на ППДБ! Така че и в софийските райони пак ППДБ не могат да гласуват против техните кандидати, за да подкрепят мутренските на бокоТИКВАТА! Нека тогава гнусната МУТРА гласува за районните кметове за ППДБ, вместо за неговите шлюхи, а не да иска ППДБ да гласуват против техните!
  Така че в София няма как ППДБ да “подкрепи” районните шлюхи на МУТРАТА, а трябва да гласуват за собствените си.
  Също така ППДБ няма как да гласуват за МУТРАТА нито в Пловдив, нито във Варна, защото си имат свои кандидати за втория тур!
  Така че, примитивният паразит от мутренската народна милиция и ченгесарската школа в СимеоновНо , къде иска “подкрепа” от ППДБ, след като и в София , и в Пловдив, и във Варна ППДБ трябва да подкрепи своите кандидатури , а не неговите.
  Дори в София бокоТИКВАТА няма и кандидат за кмет , а не подкрепя Терзиев, за да си прави далаверите отново с григоровНаЯ и ТЪПькачите й от БКПь, агенть Гоцье, гнусният фатмакь, пикаещият шуть, и особено пасоль-свинаря геЙрговь! Само заради “маZZонския” му сводник и “майсторЬ” геЙрговь, бокоТИКВАТА ще подкрепи григоровНаЯ, аватар на геЙрговь в сАфия. Същата “узборна” далавера бокоТИКВАТА е направил с “маZZонският” му ТЪПькач геЙрговь и в Пловдив. За да могат да крадат десетки милиарди и в сАфия и в Пловдив, както досега! Ето това е истинската причина бокоТИКВАТА да избере григоровНаЯ – заради далаверите му с “маZZонският” му майстор и пасоль-свинарь геЙрговь, за десетки милиарди!
  Всичко показва тоталната корумпираност и примитивнист на бокоТИКВАТА, който дори не иска да спазва най-елементарните колегиални и дори човешки правила , защото е ПОПУЛИСТка МУТРА , с примитивен и тотално инфантилен ЕГОИЗЪМ на комплексарски “мъжага” , без никакви реални “основания” , с които да “скрие” собствената си безкрайна нищожност и вселенска ПРЕСТЪПНОСТ!
  Тоя мутренски УРОД и ченгесарско-милиционерски ИЗРОД не иска да си ПРИПОМНИ , че само преди 4 години ,ППДБ му ПОЗВОЛИХА да монтира своята пионка фандъковНаЯ, на кметскиите избори през 2019г..
  Ако тогава ППДБ бяха подкрепили Манолова, то тогава бокоТИКВАТА нямаше да има фандъковНаЯ, и да краде десетки милиарди от сАфия през последните 4 години. Защото Манолова за малко щеше да ПОБЕДИ фандъковНаЯ, въпреки всичките фалшификации на бокоТИКВАТА, тогава.
  Но тогава, ППДБ не подкрепиха много по-адекватната и независима Манолова , както сега бокоТИКВАТА директно подкрепи тотално зависимата и неграмотна григоровНаЯ , защото ППДБ имат някакъв морал и достойнство, и нямат огромните мутренски ЗАВИСИМОСТИ на ПОПУЛИСТката престъпна МУТРА бокоТИКВАТА!
  Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙрберасткиЙ, оди на агенть БудаХари, оди на хуйло ти, гнусна МУТРЕНСКИ изрод от народната милиция!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 3. Днес е 1 ноември – ден на народните будители.
  24 май – денят на българските писменост и духовност беше обруган жестоко от копейките, комунистите, рашиста Радев и социолог от Галъп, които се уплашиха за съдбата на руската дата 3 март. Наскоро към тях се присъединиха логично и политиците Борисов и Пеевски.
  Само за шарани и сомове може да има някаква съвместимост между враговете на 24 май и български национални светини като Св. Св. Кирил и Методий, Св. Климент Охридски и Паисий Хилендарски.

 4. Честит празник на съвременния български будител Иво Инджев! Толкова много неща прочетох, научих и осмислих от този блог и всички книги. Тук за първи път прочетох за Виктор Суворов, Игор Бунич и Марк Солонин. Започнах да изброявам за Санстефанския договор, за граф Игнатиев, Левски, МОЧА, Белене и Козлодуй и осъзнах, че няма важна тема от истинската история и съвременна политика, която ако не е инициирана от Иво Инджев, за мен е анализирана и разяснена от него. Благодаря!

 5. Тодор Тодоров💙💛

  Благодаря Ви! Дано бъдем повече умножаващите, а не занимаващите се с (раз)деления!

 6. @Българин

  Аз също мисля, че Борисов и Пеевски няма да допуснат машините за втория тур. Техните протежета ще си свършат работата. Това си е мафия.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.