Лъжливите соц(иологически) шамани трябва най-сетне да загубят абонамента си в телевизиите

Репликирам по-малко от час преди да бъдат оповестени първите надеждни резултати от местните избори в София. Нарочно избързвам, за да не ми се вмени синдрома на “нали ви казвах”.

Андрей Райчев, най-проваленият шаман на българската социология, откакто тя престана да бъде забранявана преди 33 години, за пореден път поставя въпроса какво да се прави с лъжливите пророци, които заблуждават “раята” с цветистото като изразни средства процъфтяване на лъжата, продуцирана от тях в най-големите медийни трибуни.

 

Същият се ангажира с твърдение този път, че неговата Ваня “може” да догони Васил Терзиев на балотажа в София между тях.

Същото направи и погребалната (спрямо Терзиев) агенция ПИК, която шмекеруваше с подобни “прогнози” чрез  под формата на интервюта и “мнения” на политически дегенерати.

В Нощта на истина за провала на тези другари по обслужване на лъжата Райчев вече се оправдава, че не му било ясно какво ще стане, защото Терзиев бил “гримиран” от неговите пиари.

Моля? Нали, според сродната на Райчев по прогнозиране ПИК, пиарите на Терзиев са пълни олигофрени?

Не очаквам(е) извинение, нито смирение от страна на наемниците на Лъжата, но поне в уважаващите себе си и аудиторията си медии, трябва да положат някакво усилие да престанат да се дискредитират като ни представят доказано лъжливата “другата гледна точка”.  

16 мнения за “Лъжливите соц(иологически) шамани трябва най-сетне да загубят абонамента си в телевизиите”

 1. Както и да е, червените караконджули си заминават.Честита победа на В. Терзиев!

 2. Не проумявам причината този манипулатор да е толкова канен от журналистите….,явно не е заради честните му сини очи,
  другаде е заровено кучето
  🙂

 3. Докато чакаме потвърждение на благоприятните резултати от София и Варна и стискаме палци на Пловдив, искам да си призная, че в денят за размисъл се бях поуплашил, да на би червената шапчица да сътвори изненада. Страхувах се, че избирателите на Вили Лилков няма да направят като мен, а ще си останат вкъщи. Страхувах се лумпените измежду избирателите на ГЕРБ да не се окажат твърде много. Но най се страхувах(м), ако Терзиев спечели, нашите лидери да не се покажат по телевизията с широки усмивки (както само те го могат) да кажат, че се е видяло, че Терзиев е бил много сполучлива кандидатура. И да продължат да си правят обичайните грешки, убедени, че сините избиратели ще им прощават. Не мога да знам за другите, но аз преглътнах всичко – от подкрепата за Радев, през гласуването на десетина десни срещу украинското зърно, та до издигането на малко спорния кандидат за кмет на София (макар и чак на втория тур). За МОЧА вече ме посъветваха да не се обаждам….
  С нетърпение чакам следващите събития….

 4. Здравей Европейска България!

  Предпочитам да празнувам успеха на сутринта…Всички знаем от години, че сънят на следизборната нощ ражда чудовища на другия ден в ранното утро!

  Дано този път не стане така!

 5. И още нещо да споделя. Всички коментатори се кахъряха тази вечер как Терзиев щял да управлява само с 23 общински съветника….И нито един не се сети да попита, ако червеното Ванче спечели, как би управлявала само с 9 такива!?!

 6. Много им се искаше на разни харалани, харизани и прочее шарлатани да спечели газпРОМСКАТА кандидатура “Ваня”. Толкова, че 50% от ГЕРБ се оказаха евроатлантици от Алиекспрес.
  А медиЙте охотно им даваха трибуна, което може да се изрази така:
  https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231105/65933376919e3fe8c5cf9e6aecd81bae.jpg

 7. Видя се мутренската проZZт(итуиращ)а шлюха на ченгесарско-путлерастка милЮЮЮционерска библиотекарско-сарайската “маZZонска” мафия!
  По-ДОЛЕН деРмократь и “ГЕЙнераль” от банкянската МУТРА няма! Десарска шлюха – веднъж, проZZт(итутк)а – докрай!
  Уж щеше да “подкрепи” Терзиев, а всъщност е искал неговите “партийни” ПАРАЗИТНИ шлюхи в “синя” сАфия да гласуват за путлерастката му падруга и четирихиляден джендърски колега – григоровНаЯ!
  А пък “сините” “антиКОМУНИСТИ” искат да не ги управлява коалиционните кандидат Терзиев, а искат директно чекистката ГРУировка МУТРИгрупь , защото там няма само един наследник от ДС, тези примитивни нищожества иска да ги управлява директно Кремль, чрез МУТРИгрупь, пасоль-свинаря геЙрговь, гнусната зИльона ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень, агенть Гоцье, пикаещият шуть , ()ОЛЕН ()ИДЕРовь, чалгарските проZZтитутки на чалгарската учиндолска мумия , и вековните терористи от БКПь и кУрвела ниновНаЯ и десарската снаха от висшия ешелон – куневНаЯ, и путлерасткия шпионски джендърь-четирихилядник малиноеичЬ. Одите на хуйло ви!
  Вече се видя “синьото” и “жълтопаветното” в путлерастка сАфия – едни сенилни примитивно ЕГОистипни инфантилни “сини” дегенерати станаха от “жълтопаветници” в най-ПРАВОверниТЕ ХУЙЛОпаветници .
  А може би, и винаги са си били скрити ХУЙЛОпаветни джендъри, които само са се покривали със жълтата боя на паветата , докато са били в по-маладьожка възраст и са носили някакви плакати върху тях , за “маскировка”!
  ДОЛУ донь байХУЙаньЮ ти геЙрберасткиЙ, долу агенть БудаХари, долу милЮЮЮционерската МУТРА , оди на Магнитски, оди на Кьовеши, оди на хуйло ти гнусен МУТРЕНСКИ ИЗРОД!

 8. П.П. Видя се ИСТИНСКИЯТ ЛЪЖЕЦ не са “социопатолозите” , а това е най-ГОЛЕМИЯТ лъжец през последните 22 години е бокоТИКВАТА и правоВЕРНИТЕ “АНТИКОМУНИСТИ”.
  Над 40 000 герберстки шлюхи са гласували за григоровНаЯ, по заповед на сводника и върховен ТЪПькач бокоТИКВАТА.
  Но все пак бокоТИКВАТА няма почти никакви районно кметове. Така че това показва истинската картина за тоталната загуба в сАфия на бокоТИКВАТА и большевишката му падруга от БКПь – кУрвела ниновНаЯ!

 9. Многословен,
  Не обичам да се хващам за думата, но понякога ми е приятно. Може ли малко по-подробно за използването на “джендър” като псувня?
  Да не би мнението Ви за Истанбулската конвенция да съвпада с мнението на тези, които така подробно (и живописно) сте изредили с малки и големи букви?

 10. “Лъжливите соц Шамани”. Сравнението е напълно точно !!!
  Тази сутрин, преди да прочета тази статията, извърших глупостта да пусна “Здравей България”. Какво мислите видях там…? АНДРЮХА. И като се прегърби и наведе главата, като докара погледа на изнасилен бик, се започна слово блудството. Няма да занимавам никого с него, защото още ми е гадно. Само да знаете, че според изнасиления бик, изборите за кметове и общински съветници са били извън София. В София са били политически. Герб са първи, Дпс са втори, Бсп са трети, а Израждане са допуснали грешка, че не са подкрепили Ванюшка. ПП-ДБ били четвърти… Спирам да Ви занимавам с простотиите му, че пак започна да ми се гади.

 11. Честита победа!
  Слава Богу , че спечелихме макар и на кантар…
  Не за първи и последен път ще изразя мнението си, че нивото на политиците е на ниво ниско платени проституки ( изпитвам носталгия по тона,който налагаха Иван Костов , Надежда Михайлова ) за моя радост в нея влязоха и хора i като Васил Терзиев акад Денков и други които не слизат на “интелектуалното” ниво на статуквото. На нивото на хората с политическа кариера, от които вече ми се гади. Като видя или чуя Делян Добрев, примерно.
  Езика, манталитета който се наложи в последните 15-16 години в българската политика е меко казано просташки,Надпреварата в това да очерниш упонента си се е превърнала в приоритет, а не решаването на проблемите.
  А по въпроса с електората- в събота излязох от б-ца там прекарах престоя си за пореден път с хора които не биха могли да се вместят по никакъв начин в европейското бъдеще на България. По подразбиране като повечето българи бяха много компетентни политически.
  Единия – полковник преподавател по мениджмънт във военната академия ръководител катедра за който Путин разбира се е голям стратег. Пенсионер 38 набор който бил много корав защото бил партизанин ( бил е на 6 г 44 година ) и за който Тодор Живков е най-успешния ни държавник…. ( децата му имат хотел и бизнес с коли от Германия)…
  Няма да продължавам с представянето на пациентите в отделението, но аз и още един бяхме като във вражески лагер – доста дискомфортно, като се има пред вид , че нямаш алтернатива да се махнеш ( да влизам в словестни битки да не говорим…)
  Като още по голямо зазимяване относно културата и манталитета ми дойде видео от мой приятел в Берлин в чийто апартамент влязъл котарак разходил се разгледал погалил се поседял малко и си тръгнал. Приятеля ми споделил със свой съсед който му казал, че котарака идвал и при него- в блока на майка ми имаше миналия месец събрание за порицаване на хората които хранят животните и евентуалното им избиване – на котките, може в по-добро за тях бъдеще и на хората които се грижат за тях….
  Можеш да накараш всички да станат добри, но не и да ги накараш да правят добрини….
  Ich bin auch ein Berliner : )

 12. Караиванов:
  Няма такава псусвня. Ако искаш, създавай… Откъде си го натресе ?

 13. За мен лично социологията няма нищо общо с наука. Наука по определение е система от логически проверяеми познания, твърдения и обяснения. А проверката на социологическите твърдения се състои във вид на изсмукани от пръсти заключения, основани на лично тълкуване статистически данни и корелации. Има още една такава популярна псевдонаука, която използва подобни похвати – астрологията. И в двата случая предсказанията се свеждат до “нали ви казах”. Поради тази причина си позволявам да нарека двете “дисциплини” с едно име – астросоциология.

 14. Към
  Караиванов
  06.11.2023 в 09:39:
  Г-н Караиванов, аз не зная какво е “джендърь”, предполагам че и вие и никой друг не гое това. Трябва да питате “джендърските” “експерти” от коМУнституционния съдь , които забраниха този полов “призРакь” от Истанбулската конвенция, още преди да знаят дали съществува такова нещо , и преди да са го видели. По този нАучен начин коМУнституционният сУдь може да забрани и гравитацията, преди още да знае за нея, ако някой “джендърски” лумпен с едноклетъчно образование , на който единственият му “източник” на “информация” са подобните му гадачи и другите подобни шарлатани и популисти, ги сезира . Както джендърския мужик кУрвела ниновНаЯ ги сезира за забраната на половият “призРакь” от Истанбулската конвенция.
  Те превърнаха “джендърите” и Истанбулската конвенция в псувни, а не аз. И то “узаконено” , чрез коМУнституционният им сУдь!
  Аз прилагам техните камъни , по техните “глави”(ТИКВИ)!
  Не може бокоТИКВАТА да иска да “коалиция” с ППДБ, след като не спазва дори елементарни правила за спазване на дадени обещания.
  Този който не спазва джентълМЕНската си дума и споразумение, няма как да спазва нищо, дори да се е “подписал” под ДЖЕНДЪРмужишка “коалиция”! Той не се поддава дори на елементарна дресировка , и си действа , като безконтролна и дивашка нецивилизована туземна МУТРА от народната милиция , през последните 23 години, на мутренското беззаконие – шменти-капели!
  Единствения му природно-джендърски нагон се подчинява само на задкулисните му сводници, само за тях се “включва” единственият му условен “рефлекс”, а за другите действат само безусловните му природни “рефлекси”, включително и за “джентълМЕНската” му мужишка “дума” с ППДБ.
  Само си припомнете за дивашкото му беззаконие с районния кмет на Младост- Иванчева, и всичко ще ви стане ясно за джендърМУЖИШКИте му природни нагоните и рефлекси!

 15. П.П.
  Към
  Караиванов
  06.11.2023 в 09:39:
  Само допълвам, зада се изясни окончателно недоговороспособността на мутрите, като бокоТИКВАТА, примера с Реформаторския блок. Тогава бокоТИКВАТА 7 геЙрберастката му шайка подписаха ……ПОДПИСАХА “коалиция” с Реформаторския блок.
  Това показва, че много по-важна е джентълМЕНската дума , и който не я спазва,
  няма да спази и всякакви джендърМУЖИШКИ “подписи” под някакви си “коалиционни” бумаги, както стана и с Реформаторския блок.
  Тогава първо бокоТИКВАТА не спази нито обещанията, а още по-малко “подписа” му с Реформаторския блок.
  Също както “подписите” на моZZковията не струват дори ,колкото хартията , на която са “подписани”.
  Хартията не може да “замени” намеренията”, и да служи за параван и фасада.
  Както и хартиената магнитска коалиция, около бокоТИКВАТА,не може да замени фалшификациите му на изборите.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.