Германски генерал да(ря)ва кръв в Израел за израелските жертви

В Германия забраниха антисемитските прояви.

Министърът на вътрешните работи Нанси Файзер забрани демонстрации в подкрепа на ХАМАС  и на местната асоциация “Самидун”, която агитира за ХАМАС.

В Европа, а и в света, най-категоричната съпротива срещу антисемитизма днес, се наблюдава именно в Германия. 

Във Франция, която също е обременена исторически с антисемитизъм, макар и далеч не чак толкова, колкото някогашната нацистка Германия, също са забранени проявите на симпатии към терористите от ХАМАС. 

Звучи като куриоз, но по време на забранени протестни прояви френската полиция остави упоритите нарушители да си развяват знамената в Париж. Обкръжи ги. На излизане от обръча накара нарушителите да платят солена глоба от всеки нарушител (по 120 евро на калпак, ако не греша). 

НА СНИМКАТА: Германски генерал дава кръв в Израел като жест на солидарност.

 

 

Германците днес защитават израелците. На това му казвам (р)еволюция на човещината

3 мнения за “Германски генерал да(ря)ва кръв в Израел за израелските жертви”

 1. Какво можем да предположим? След като германски генерал е дарил кръв за евреите?
  Сигурно трябва да “очакваме” някой путлерастки “геЙнераль” на Хуйло да дари кръв за палестинските “аРАБски” роби на хамаZZь в Газа, които са техни падруги?
  Едва ли! Те са суворовски жуковски кръвопийци и живодери на собствените си робски мужици , които утилизират , като непотребно пушечно мЯсо! И щом Хуйло им е заповядал да ги утилизират, никой от тях няма да ги спаси, но поне бандита Пригожин се опита! Те ли ? НИКАГДА?
  Одите на хуйло ви!

 2. Преди повече от десет години, в яслата на дъщеря ми в Мюнхен сутрин се засичахме често с друга майка, рускиня както си мислех от Петербург. Говорихме понякога кратко, забързани за работа. Когато я попитах дали случайно не е от германските руснаци (заселилите се по времето на Екатерина Велика германци в Русия), тя ми отговори, че е получила убежище през деведесетте в Германия, защото е еврейка. Сигурно доста неумело съм прикрила озадачението си, защото тя добави: “ Да мила, ти сигурно не знаеш, но в Русия мразят евреите.”

 3. Към ny:

  В Руzzия кого не мразят руzzнаците? Черножопый, обезьяны, жиды, хохлов…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.