Арабски (анти)семити целуват портрета на Хитлер

Масовото убийство на евреи в Израел на 7 октомври, каквото не е имало от времето на нацизма, предизвика не само реакцията на Израел, но и отговора на въпроса кои са най-войнстващите антисемити в днешно време.

Парадоксално, но това са фанатичните мюсюлмани, много от които са араби т.е. семити. 

Картинката с целуващия портрета на Хитлер, илюстрира този факт повече от думите.

Надписът, който слави Хитлер, не е на арабски, но във видеото, от което са кадрите, се чува като фон песен на арабски, в която се говори за победа над неверниците кръстоносци.

Истината е, че сред кръстоносците е имало германци, но не и евреи. 

Евреите са били прогонени от светите земи от кръстоносците и са се завърнали там след като Саладин ( Саллах ад Дин) прогонва на свой ред кръстоносците от Палестина.

Невежеството не е извинение за проявата на безчовечност. Нека онези, които се изказват обобщаващо в подкрепа за “палестинската кауза”, научат този урок.

2 мнения за “Арабски (анти)семити целуват портрета на Хитлер”

 1. Отрезвяваща статия !!!
  Не за махмурлии, а за продължаващите бавно да се до напиват. Дано да я прочетат. Мен доста ме стряска. С този надпис на турски език…

  С Уважение, господин Инджев

 2. Едва ли е имало много германски кръстоносци , а и това няма значение, днес.
  Тоя ислямистки семитски нацистки терорист трябва да заплюе точно неговият побратим Хитлер, защото ако той не беше извършил Холокост срещу евреите, то ниКОЙ нямаше да даде на евреите да отидат в британската колония Палестина, и тоя терорист щеше да е британски поданик на краля им. А можеше и да е хитлеристки унтерменшен , ако Хитлер беше успял да стигне до Палестина, като победи Англия!
  Така че , не бива да си мисли , че за Хитлер щеше да е нещо много “повече” от евреите.
  И още нещо , Хитлер също е бил “кръстоносец” , само че с пречупен кръст(свастика), т.е. Хитлер е бил “арийски” свастиконосец , и е смятал и аРАБските семити , като него, за неверници(унтерменшени)!
  Оди на хитлер, оди на хуйло ти!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.