Главатар на ХАМАС откровеничи пред “Ню Йорк таймс”, че жертвите в Сектора Газа нямат значение за терористите

Ех, да можеха демонстрантите, подкрепящи ХАМАС по света без самите те да са араби или мюсюлмани, да прочетат интервюто на члена на политбюро на ХАМАС “Ню Йорк таймс” Халил ал Хая…Щяха да научат, че ръководството на подкрепяната от тях терористична организация пет пари не дава за жертвите сред населението на Сектора Газа.

Специално откроявам онези, които не могат да бъдат определени като арабски или мюсюлмански фанатици, с каквито не може да се постигне никакъв напредък чрез изтъкване на факти. Слепите за тези факти сред  поддръжниците на “каузата” на терористите, които не част от ордите на фанатиците, би трябвало да се замислят, научавайки, че ХАМАС напълно преднамерено е предизвикала израелския ответен удар без оглед на цената, която ще плати цивилното население в Ивицата Газа.

А целите на терористичната акция от 7 октомври са следните, както се вижда от откровенията на този другар от политбюро на ХАМАС:

Да бъде привлечено вниманието на света към палестинския въпрос

Да бъдат настроени арабските държави срещу Израел

Да пренесат конфликта по всички граници на Израел

Да бъде сложен край на илюзиите за мирно съжителство между арабите и евреите

В името на всичко това ХАМАС напълно съзнателно провокира израелски отговор и е видно, че ръководството на терористичната организация ни най-малко не съжалява за жертвите и разрушенията в самия палестински анклав.

Обобщаващото подзаглавие на интервюто във вестника казва, че ХАМАС са нападнали Израел на 7 октомври защото са имали усещането, че им се изплъзва палестинската кауза и само насилието може да я възроди.

Високопоставеният терорист формулира крайната цел на ХАМАС като пълното унищожаване на Израел и установяването на негово място на Ислямска палестинска държава. “Ню Йорк таймс” отбелязва, че признаците за нормализация напоследък, сред които снабдяването на Сектора Газа със стоки от първа необходимост и с електричество от Израел, са сред причините за клането от 7 октомври, което е целяло да взриви тази нормализация. 

3 мнения за “Главатар на ХАМАС откровеничи пред “Ню Йорк таймс”, че жертвите в Сектора Газа нямат значение за терористите”

  1. Гадна работа нали ? Но пък статията е едно към едно !!! Противно нещо е раша. Тя няма да спре, докато не изтреби всичко от човешкия си ресурс. Стреми се и няма да спре, докато има фюрер, и обслужващ персонал. Е.., кога ще спрем подкрепата на тази свинщина ?

  2. Да не забравяме, че тази статия се чете и от хора, свикнали да се възхищават на Бенковски, че е забил ръждивия си нож в сърцето на тирана, без да си дават сметка, че към средата на 21-и век не могат да се толерират практики от 19-и. А от умници като Путлер и Копейкин мога да се чуят и още по-абсурдни исторически аналогии…

  3. Има сведения, че в Газа няма толкова голямо аРАБско население. Според израелски коментари палестинците в Газа са под 2 милиона, но терористите от хамаZZь и чуждестранните му ятаци, нарочно надуват броя на населението, за да могат да “усвояват” много по-големи порции от чуждестранните донори, за да има много повече средства за тероризъм и за личните офшорки, разбира се!
    Така че хамаZZь се интересува само от ааааРАБите и офшорките си , а не от палестинците!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.