Московците избраха да отворят църквата на бул. “Руски” в София именно на 10 ноември

Има нещо знаменателно, че на днешния 10 ноември, 34 години след като Тодор Живков беше свален от властта по указание на СССР, наследниците на Империята на злото ни показват, че отново нищо не зависи от нас, когато те си наумят да вършеят тук.

 

Така разчитам решението на московията да демонстрира чрез личното присъствие на  Митрофанова, че църквата на бул. “Руски” в София си е тяхна. Те си я закриват, когато решат и си я откриват пак по своя воля.

Дали датата 10 ноември е избрана случайно за демонстративното посещение на Митрофанова? Защо не изиграха тази сценка вчера, когато беше годишнината от падането на Берлинската стена (също толерирано от бездействието на тогавашните съветски власти)? 

Едно мога да кажа по принцип: руzката дипломация не върши нищо случайно в България. Дебне всякакви поводи и годишнини, за да вгорчи някакъв български порив към самостоятелен, неруzки прочит на историята или да изтъкне значимостта на московията в българските дела. Ето защо съм склонен да мисля, че сме свидетели на “още веднъж от същото”.

Допълнителен плясък на това събитие, замислено като шамар за България, дава участието в съответната молитва в църквата на др. Румен Петков и други рашисти (като несменяемото от 2015 г. лице на българската журналистика, председателката на СБЖ Снежана Тодорова, постоянен аксесоар на всякакви публични прояви, инспирирани от Москва у нас).

От видеото се вижда, че нито Митрофанова, нито Румен Петков се молят , кланят на иконите и кръстят, както останалите забрадени лелки наоколо. Тя поднася цветя, все едно, че е на МОЧА, а той просто “присъства”. 

 

 

 

 

 

 

 

Очаквам борещите се за първото място в състезанието за титлата Най-голям евроатлантик у нас, каквито са носителят на орден “Ломоносов” Бойко Методиевич и Делян Пеевски напоследък, да оглавят българското възмущение. Специално Методиевич може да пусне и някоя от любимите си хапливи реплики, запазени за враговете му, към своя дългогодишен приятел Румбата заради антибългарската му колаборация.

 

5 мнения за “Московците избраха да отворят църквата на бул. “Руски” в София именно на 10 ноември”

 1. Другарите от снимките по-горе са наркопласьори, разпространявайки този “опиум за народа” – религията; но не “шмъркат”, защото за употреба могат да ги накажат, докато за разпространение могат само да ги наградят! Кога ще си вземем нашата “руска” църква? Крайно време е!

 2. Няма нищо случайно, в тази калпаво скроена пиеса.
  Благодаря на господин Инджев, че Ги показва. Не Митрофанова, а мастурбаторите – онанисти край нея… Та в тази връзка, как да вземе куфар и да стигне до гара…? Тя е във вихъра си…

 3. Бившият плевенски кмет явно румЭн Шадравана, известен и като “Запалката”, визуализира “стакан” водка и кисела краставичка с кора хляб за мезе. По стар сАвеЦки обичай, който той владее до съвършенство…

 4. ВъпросЪТ е не каква поредна дИбильна арогантнотЬ и наглостЬ е проявила пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ! НЕ!
  ВЪПРОСЪТ е защо ниКОЙ в задунайския колониален Бандитустань не ОТВОРИ “руZZката” кагебистка черква още преди месец, например на 10 октомври, а?????
  И защо въобще в задунайския колониален Бандитустань има чекистка черква?
  И още по-по-най основният въпрос е защо в тази чекистка черква, от нас да “мине”, има шпио…… пардон, -има “свещеници” директно под пагона на ГундяевЬ, а?
  Одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.