В Казахстан карат на границата рашистите да си махната свастиката Z от стъклата на автомобилите

Наглите рашисти не ги допускат да си развяват патриотиZма в Казахстан. 

На границата на бившата съветска република, която официално е в нещо като отбранителен междудържавен съюз с московията, служители на реда принуждават преминаващ през границата рашист да си махне свастиката от задното стъкло на колата.

 

Поучително и насърчително е  като за други бивши съветски колонии.

В интерес на истината, както съм отбелязвал свидетелски, в началото на лятото тази година не видях на българското черноморие не само руzки свастики, но и знамената им вече бяха изчезнали. Поне в курорта Слънчев бряг, който си е цял областен по население град в разгара на сезона.

“Едно добро начало” в нашата националноосвободителна война.

5 мнения за “В Казахстан карат на границата рашистите да си махната свастиката Z от стъклата на автомобилите”

 1. С призиви като “Северен Казахстан е руски” и с оглед “огромната полза” за Армения от членуването в същия този отбранителен съюз при конфликта й с Азербайджан, нищо чудно скоро Казахстан да забрани изобщо всякаква проява на национал(социали)изъм от северния съсед и да встъпи в отбранителен съюз с Китай. Особено ако китайците и янките се разберат за зони за влияние и да одерат “мечката”. Байдън може да сложи край на войната за 24 часа, като даде на Си североизточен сибир и позволи всички “-стани” да са в китайската сфера на влияние. Европейска Русия става член на ЕС и НАТО. Само да не се откажат янките по средата – 2025 година описаната по-горе “екзотика” може да е реалност.

 2. Казахстан ще си пазят нацията, смениха азбуката, режат орките от всякакво вмешателство….
  Въпросът е кога Европа ще прогледне и ще си защити цивилизацията. Крайно време е за Реконкиста-2!

 3. Има доста факти , че каZZахстанският тиранинь е само прикрита шлюха на кремълските си гасудари! Но все пак той се опитва да се освободи от своя сводник Хуйло и неговата ZZвастика!
  Но за съжаление каZZахстань няма “голям” “избор”!
  Трябва да “избира” между путлерастката ZZвастика на Хуйло и маоистката тирания на ZZинпинь! Одите на хуйло ви!
  Не е особено “комфортно” да се намираш между двамата терористични тирани Хуйло и ZZинпинЬ , и затова каZZахстанския диктатор Токаев няма как да има някакъв “избор”! Единственият му “шанс” е да се предложи за васаль на ZZинпинь , за да избегне подялбата на КаZZахстан между кремълския и маоисткия тирани!

 4. Често ходя в Казахстан и не съм срещал нито един казах (казакх по тяхному), който да не поддържа Украйна, и нито един руснак, който да не поддържа Путин. А имат достъп до едни и същи телевизионни канали. Това показва, че всички суперлативи за руската пропаганда (която служи за оправдание на иначе добрия, но заблуден от професионализма ѝ руски народ) са вятър работа. Действа суперефективно само на увредени мозъци. Казахстанците разбират, че Украйна воюва вместо тях по-добре от мнозина европейци (за иначе мъдрия български народ да не говорим).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.