Собственикът на ГЕРБ си призна, че не е за разправяне какво разправят на партийна сбирка

Има хора, които обичат да провокират с лицемерна самокритика, надявайки се да бъдат опровергани, когато се самобичуват “ леле, колко съм тъп”. Но не винаги им се получава.

Собственика на ГЕРБ няма такъм проблем. Той е убеден, че каквото и да каже, ще му се размине, както онова за “ простите”, за “мисирките” и прочее негови умотворения. Ето защо е уверен, че може да бъде откровен и да изтърси каквото си ще.

Такъв е и случаят с днешното му разпореждане да бъде спряно прякото излъчване на партийната му “уйдурма” (как той нарича разговорите между конкурентите си за властта).  

“Я го спри това живо, че ще почнем да псуваме и ще станем за смях”, нарежда Генерала и подчинените му на мига прекъсват прякото предаване на ставащото на партийно събрание във Велико Търново.

Генерала знае, че на на “простите” им импонира неговото народняшко признание, че и той е като тях – псува, когато е ядосан. Това е знайно, писал съм го многократно и не искам да се връщам към това дребнотемие, макар то да е от съществено значение за образа на водещия (мнозина за носа) политик от последните близо 2 десетилетия у нас.

Става дума за самопризнанието, че на партийна сбирка се говорят неща, които хората не бива да научават. Защото са срамни и обратни на онова, което казват същите хора пред микрофоните на медиите.

Всяко изключение от това правило води до скандал, като онзи със записа, направен от Радостин Василев, който и до днес служи на президента Радэв ( и не само на него) за основание за нападки срещу ППДБ . 

Интересно би било някой да изнесе таен запис какво приказва самият той в момент, когато е убеден, че го слушат само неговата свита. С псуване или без, със сигурност би било много различно от мерената му като войнишка стъпка по казармен плац реч пред микрофоните. Можем да си представим, че главнокомандващият, който е в състояние да си изпуска нервите в самото Народно събрание и да го напуска демонстративно по време на изпълнението на националния химн, има още по-крайно поведение, когато е насаме с подчинените си.

Същото се отнася и за Генерала от МВР, но той поне на практика си призна днес, че не е за разправяне онова, което разправят помежду си на партийна раздумка в ГЕРБ. Не че сме се съмнявали, но си струва да се отбележи за протокола това откровение на свикналия на безнаказаност собственик на партията.

4 мнения за “Собственикът на ГЕРБ си призна, че не е за разправяне какво разправят на партийна сбирка”

 1. Е как к’во, нали изнесоха цели видеоклипове от боянската и барцелонската Мата Хари-та.
  Отделно от -Ти си го избра!
  Отделно -Альо, Ваньо !
  И още, неговите бандити в Пловдив, начело с геЙрберасткият кметски бандит тотевЬ си лафеха , как се правят “неДЕЙСТЕИТЕЛНИ” бюлетини от бумажната геЙрберастката шайка!
  А и всички секционни записи от сегашните хартиени “избори”!
  А гнусният продажен фатмак още от БНА беше “идействал” , НЕзаконно, за “труженичката” си генераль деси , “допълнително” парично “стимулиране” , за обслужването на личните му “чоешки нужди” , също както Мата Хари обслужваха “човешките нужди” на другият “геЙнераль” – бокоТИКВАТА!
  След това фатмака използваше подчиненото му ОПГь-УБОь за личен превоз на генерал деси до кварталния бутик , за фешън “полупки”.
  Ето такъв корупционен дребен шмекер е зИльоната гнусна фатмашка предателска неграмотна превратаджийска “маZZонска” ТИКВА!
  Използва всяка възможност за “усвояване” и използване на “държавната” собственост , винаги за личните му “човешки нужди”, също като бокоТИКВАТА!
  Одите на хуйло ви!

 2. Към RICOшетниковь:

  ” Малката разлика” е, че нищо от онова, което чухме като записи с гласа му, не беше признато от него и от слугите му, разположени да го пазят в разни служби.

 3. Към
  Иво Инджев
  11.11.2023 в 14:20:
  Извинете, но в горния коментар имах предвид “недействителните” хартиени бюлетини от пловдивския феодал на Винету -Тотев.
  А също и “генерал Деси” , която използва НЕзаконно УБО , за превоз до кварталните бутици.
  И е “чудно” , защо жълто-кафявите парцали и клюкарници , като нИдялко ПИДЯЛковь и агентЬция МОЧь, вече НЕ показват всичките злоупотреби на решетниковият фатмашки “геЙнераль” на “маZZонският” пасоль-свинар геЙрговь , както го правеха , преди зИльоната ТИКВА да получи монаршеска власть , чрез служебните му гълъбарници през последните 2 години?!?
  А колкото до бокоТИКВАТА, то той си призна за “човешките нужди” и обслужването му от Мата Хари, пред кюлчетата и пачките в боянските му чекмеджета. И даже обвини фатмашкия “геЙнераль” , че го шпионира с дронове.
  Същото признание направи , чрез уволнението на Кокинов от прокуратурата.
  И Ваньо Танов почти си призна.
  Така че не трябва да сме гадачи , за да очакваме нещо “друго” от мутренския “геЙнераль” от народната милиция и сега.
  И как да има потвърждение , след като сам си смени незаконно и личният му прокурорин геЙшевь, който също се праи на “луд” , ама НЕ може да достигне “съвършенството” на бокоТИКВАТА. А и заради това го махнах, когато започна да внася доказателствата и обвинения и за барцелонската Мата Хари, и за Магнитски за саковете от Черепа, и дори се сети и за чекмеджетата преди да го “уволнят”.

 4. П.П. Също така, тежките злоупотреби за личните “нужди” ,и подслушването ” от личното УБО на двамата “маZZонски” “братя” – резидентите агенть Гоцье и зИльоната фатмашка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень, поставя окончателно и въпроса да се вземе УБО от “маZZонската” шайка , и да се върне пак към изпълнителната власт.
  Защото се видя , че не трябва да се оставят никакви “служби” на “маZZонските” резиденти , защото се видя, че те ги използват само за послушване и шантажиране на изпълнителната власт и даже на “партийни” компромати и законодателната власт, и още повече за собствените си лични цели и на ченгесарското задкулисие , което ги клати.
  Даже има предложения да се премахне изцяло “резидентството” , с неговите декоративни и представителни “задължения” , а пък вицепрезидентите са абсолютно непотребни, защото дори президентски републики нямат “вицепрезиденти” , а България още по-малко, като парламентарна република.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.