Искаме при цивилизованите в Шенген, но нямаме нито един обвинен за гавра с Украйна рашистки кретен

Не е лесно да се прави обобщение за всяка или за преобладаващата конкретна публична подкрепа у нас за рашистката инвазия в Украйна. Тези прояви са прекалено много, за да бъдат класифицирани с конкретика и съобщени поименно. Но някои примери са емблематични и твърде представителни, все пак.

В същото време няма проблем да се каже, без никакъв риск от фактологическа грешка, че в България няма нито един институционално обвинен (а се чудим що не не искат в Шенген), да не говорим за осъден човекоядец от племето на канибалитэ, които се гаврят с украинската жертвата на неорашиzма. 

Не е е трудно да бъдат открити такива мизантропи у нас, а и те изобщо не се крият, гордеят се с канибализма си. Те отново са на дъската на медийната почит, а не на позора, където им е мястото. 

Във в. “Труд” един такъв оприличава нападната Украйна на “заклана кокошка” и му е много смешно по този повод. Колят я наистина рашистите, а на нашия туземен садист това му е забавно, защото тя се мятала като “заклана кокошка”.

 

 

 

 

Полковникът от ДС Илия Илиев нарича демократично избраната власт в Киев “режим”, макар тъкмо украинците да си избраха Зеленски в конкуренция с предишния президент Порошенко и по този признак ясно и рязко да се различават от режима в Москва, който е несменяем чрез избори- основна характеристика на всяко управление, което по тази причина отговаря на определението “режим”. 

Авторът на гаврата с Украйна като “заклана кокошка”, в духа на имперския императив за България, която не била “курица”, нито “заграница”, е мой стар “екзекутор” по медийна линия. В началото на миналия век ми беше посветил клевета на цяла страница на Блъсковия в. “168 часа” в качеството на милиционерски експерт по психологически потрети. Било му ясно, че съм американски агент по разни белези, свързани с потенето, стойката ми и прочее (с)вински “прозрения”. https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2002/06/15/215790_jitieto_na_edin_kadrovi_psiholog/

В една Чехия, например, както и в други наистина европейски наистина демокрации, има образувани стотици наказателни дела срещу туземци, изразили подкрепа за рашистките людоеди (както на руски наричат канибалите). От  384 такива дела на 99 души са повдигнати обвинения. Главният прокурор на Чехия Игор Стржиж, цитиран от говорителя на чешката полиция Ондрей Моравчик, осведоми медиите, че за подобно престъпление в републиката се полага затвор до три години.

Става дума за изразени на митинги или в социалните мрежи позиции, които се смятат за равни на одобрението или отрицанието на геноцида.

После да не се чудим, че българи мигрират към Чехия (и други наистина демократични държави), а обратното е екзотика. 

Ето затова не ни искат в Шенген. Заради местния Ченген, който си е направо Кагебен, употребяван от един предрешен кретен, носител на вековния московски агресивен ген.  

 

 

6 мнения за “Искаме при цивилизованите в Шенген, но нямаме нито един обвинен за гавра с Украйна рашистки кретен”

 1. допускането ни в Шенген би дало достъп на руските шпиони в нашите служби до важни тайни документи и информация.

 2. Ами… май ще трябва да променим “Пременил се Илия…” на “Пременял се Илия, пременял и мисли, че не е пак в тия”. Едва ли само Вие господин Инджев, сте минали през подобни мелачки. Въпроса според мен е, кога ще спрем вноса на резервни части от основната фабрика ? Има няколко представителства на тази фабрика, които трябва да бъдат лишени от права да оперират на територията на България, а именно: БСп, ДПс, ВЪз(не мога да го допиша, извинявам се), Ит (и това не мога да допиша). След прекратяване на дейността им, прилежащите рекламни отдели сами ще прекратят съществуването си поради липса на финансиране. Ако остане някой от тях, то това ясно ще означава, че е пряко финансиран филиал. Но основни стъпки за да се случи всичко това, може да започнат истински само след вътрешен разпад на ГЕРп.

 3. “Появи” се тая ли щавена курВица на ченгесарската шлюха бай ви петЮ СопольскиЙ, която отдавна се държи като въргаляща оФцЬ без глава, защото има много десетки милиони ОТКРАДНАТИ от КТБ, и затова се отплаща на ТЪПькачите си от КДСь(клюкарска доносническа “сигурностЬ”) и техните ченгесарски “юпита” – дИбильян прасееФскиЙ и мутренският геЙнераль от народната милиция- бокоТИКВАТА! И откъде “знае” тоя милЮЮЮционерски лумпенЬ и генетичен параZZитЬ , какво въобще прави Зеленски?????
  Тоя дори да му обяснят буква по буква , пак нищо няма да “разбере”!
  Все пак в ченгесарската “школа”
  в СимеоновНо, особено милЮЮЮционерски “профил”, ги “избират” мюне по хЕлектуалните им “способности” , а по проZZт(итуц)ията им към сводниците им от КДСь и БКПь(большевишки клюкарски партизаньи), нали!!!!
  Затова и бай ви петЮ СопольскиЙ и ощавената му милЮЮЮционерска курВица имат само една древна “професия” – клюкарството! Същото като на жълт-кафявата шлюха нИдялко ПИДЯЛковь и агентЬция МОЧь, и върховните им “колеги” от ОПГь-ДАНZZь, те ВСИЧКИТЕ са от кафявият джендърь!
  Одите на хуйло ви!
  И откъде тая ощавена кафява милЮЮЮционерска курВица е “сигурна” , че альфа-сАбаката му Хуйло не се търкаля, като “вкусна” сабача мръФка към сабакоядецЪТ – кимЬ-ченЬ-унЬ в КНДРь(кимскаЯ номенклатурно-деРмократическая РАБьспубликЬ), а?????
  Оди на хуйло ти!

  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 4. Emo,

  – не е трудно да вадиш готови разработки(https://www.168chasa.bg/article/7873532 © http://www.168chasa.bg) – след 1989 целенасочено биваха разкривани сътрудници на ДС и темата е ловко използвана:”Ако погледнем назад, ще си дадем сметка, че комунист и антикомунист в България функционират като етнически характеристики. И преди 1989, и след нея…(Ивайло Дичев,dw/vasil-terizev-i-tmnata-sanka-na-minaloto)”
  – за корупцията и задкулисието виним ДС и ниКОЙ не помни, че ПОЛИТБЮРО на БКП управлява държавата и преди и след 1989, а ДС бяха техни служители на различни нива и с различни функции – преди 1989 не ДС е клон на КГБ, а БКП е Раболепен лакей на Русия(А.Алексиев,bulgariaanalytica) – след 1989 БКП се разрои в БСП и ЕТНИЧЕСКАТА !! ДПС/патрЕоти, ГЕРБ създадени за руските нужди за плана ’’ВЪЗРАЖДАНЕ’’ за прехода, спуснат от ПОЛИТБЮРО – БКП управлява от фалшифицирането на 1-вите избори след 1989 г , ДПС се окопа и формира турски анклави като дамоклиев меч на държавната ни сигурност, управлява, обяви претенции за неетническа партия и с ГЕРБ вече са евроатлантици – украинците прецакаха не без помощта на ПП-ДБ сценария за възраждане на ссср2 и е време за преосмисляне на наложените клишета – избора за кмет на София нагледно го показа с тарана преди 1-ви тур
  http://kultura.bg/web/изборите-в-софия-и-политическата-слеп/
  – За малко кръгът “Пловдив” щеше да има и президент, и кмет на София. С еднакво мнение чий е Крим . Евгений Кънев “Вероятно тези 55 хиляди гласа повече за Васил на втори тур са на тези, които видяха капана. Другите продължават да гледат назад с Червената стена отпред(Евгений Кънев, Facebook)

 5. В този ред на мисли направо ме дразни, когато отворя Хром на телефона ми излизат основно “новини” от откровено руслямските медии Фокус, Поглед-инфо, Гласове разпространяващи путрерастки лъжи и хибриди.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.