Реваншистът Бойко-тира, показа си рогата при дерогацията на Борис Бонев в София. Потвърди се сглобката му с всички срещу ППДБ

Където може, пречи, а където не може, държи милолюбиви речи. 

Това е позицията на реваншиста, прочетена на прима виста.

 

 

 

 

 

 

Лицето Бойко Методиевич Борисов си показа рогата при дерогацията на Борис Бонев за председател на столичния парламент. Защо? Защото може. Винаги, когато може, пречи, за да се перчи.

Не можа да спечели приватизираната от него от 17 години София на избори, за да се похвали отново как бие всички. Напротив, биха го от ППДБ както и “турчин не е вилнял над бащино му огнище”, за каквото имаше столицата в годините, когато управляваше страната в режим на министерско шушукане с Доган.

Взеха му 19 областни центъра, на каквито се равняват районите в столицата. Успя едва в 3 от тях, а в Банкя дори му оспорват по съдебен ред в момента победата.

И какво да отвърне? Ами каквото си знае. Отмъщава, за да по(дс)каже, че все още има мускули, за да попречи, с каквото може.

За приемането на бюджета на държавата, който Бойко-тира, той изтъква “държавнически аргументи”.

Бойко-тът на Бонев като председател на столичната община обаче не се връзва с подобна игрословица. Той е чиста проба реваншизъм.

В София си пролича отново сглобката срещу ППДБ на ГЕРБ с всички останали срещу ППДБ, както на местните избори на национално равнище.

 

4 мнения за “Реваншистът Бойко-тира, показа си рогата при дерогацията на Борис Бонев в София. Потвърди се сглобката му с всички срещу ППДБ”

 1. Няма ниКОЙ “учуден” от детинската мутра от народната милиция, който винаги избива селяшките си “амбиции” на “гълЕм мъжага” и “геЙополитикь”!
  Гнусната мутра правеше по НАД 300 “корекции” на “бюджетите” му всяка година , чрез неговата “финансова” калинка – горановЬ , “лауреат” на Магнитски от саковете с пачките , дадени им от другият намагнетизиран – Черепа.
  Общо над 5 “лауреата” на Магнитски са директно от шсйката на бокоТИКВАТА! Е това е ГОЛЕМ успехь , нали !
  Само “голЕми” “мъжаги” , като бокоТИКВАТА го “могат”!’
  Да, дефицита на бюджета наистина е голЕм , но е заради милиционерската мутра. Той и пионката му – горановЬ, вдигнаха извънредно всички заРплати на разплутата му “партийна” бюрокраДция от над 500 000 “партийни” калинки, които назначи през последните над 15 години , като кметЬ и премиеринь.
  Преди 2020г. имаше дефлация, но въпреки това бокоТИКВАТА си купуваше лоЙалността на “партийната” бюрокраДция, чрез десетки милиарди
  от бюджета , като всяка година им “вдигаше” заРплатите, въпреки че цените не се “вдигнаха”, а даже падаха, тогава.
  А това директно помпа инфлацията .
  Същото направи и бокоТИКВАТА с извънредната свръхинфлация, която напомпа , чрез извънредното вдигане на пенсиите, точно когато беше най-голямото задържане на цените на стоките или даже падаха, за да подкупи пенсионерите.
  И това точно по времето на ПРОТЕСТИТЕ срещу него и личният му прокуроринь геЙшевь и на дИбильян прасееФскиЙ, през лятото на 2020г. , когато цените не се повишаваха, но за да “укроти” пенсионерите бокоТИКВАТА и “финансовия” престъпник горановЬ дадоха “надбавки” за минималните пенсии и още и допълнителна “надбавка” за коронавируса на всичките пенсионерите. И всичко това го направи, за да купи пенсионерите с 1,5 милиарда , като “надбавките” бяха САМО за половин година, до изборите през април 2021г. , което ясно доказва че го е направил точно с цел подкуп на пенсионерите по времето на протестите.
  А след това, в края на 2021г. , точно преди третите избори през 2021г., започна ПОПУЛИСТкото “надиграване” и наддаване, кой е по-по-най “щедрия” купувач на пенсионерите, за предстоящите избори.
  Всички “даваха” щедро “надбавки” на пенсионерите, от бюджета разбира се, а не от техните джобове, което още повече напомпа инфлацията , която започна предната година по времето на протестите срещу бокоТИКВАТА и геЙрберастката му шайка и геЙшевь! И всичко това още, когато нямаше почти никаква инфлация, още!
  При това предизборно повторно напомпване на инфлацията, в края на 2021г. , тогавашния служебен министър Асен Василев предложи “само” мизерните 75 лева за пенсионерите . За да не го “минат” бокоТИКВАТА наддаде до 100 лева за пенсионерите.
  За да не “изостанат” Адемов от ДПСь “наддаде” до 120 лева за пенсионерите.
  А всички тях ги “победиха” в ПОПУЛИСТкото предизборно купуване вечните большевишки ПОПУЛИСТки “факири” – кУрвела ниновНаЯ и мая маноловНаЯ, те предложиха “обединение” на всичко – и 120-те лева от ДПСь, плюс 75-те лева от Асен Василев, или общо 195 лева предизборен подкуп на пенсионерите, с което най-много напомпаха инфлацията, както винаги, при всички фалити на НРБь, предизвикани от колониалната колаборационистка рублоядска терористична банда БКПь, след 1944г..
  А като прибавим и предишните около 100 лева от предишния подкуп на бокоТИКВАТА предишната година, по времето на протестите срещу него, се получават близо 300 лева извънредна предизборна свръхинфлация за подкупите на пенсионерите, само за “изборната” 2021г. Което е още 1,5 милиарда, плюс предишните 1,5 милиарда дадени от бокоТИКВАТА за протестите.
  А след това, през лятото на 2022г. пенсионерите пак получиха вече “редовното” повишение от над 3,5 милиарда , уж за “компенсация” свръхинфлацията , която вече беше напомпана и предизвикана няколко пъти от предизборното “повишение” на пенсиите през 2020г, и през 2021г..
  Или само за 2 години, само от “повишение” на пенсиите, предизборно, бяха напомпани над 7 милиарда свръхинфлация.
  А след “редовното” повишение на пенсиите с над 3,5 милиарда ,през лятото на 2022г., падна и правителството на Кирил Петков. Тогава превратаджиите – ченгесарските чалгарски маймуни от ИТНь, бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ , за да не “изостанат” от бюджетните порции , си гласуваха “повишение” на заРплатите на параZZитите им от над 500 000 калинки в “партийните” им бюрокраДции, лично техните!
  Така дадоха още над 1,5 милиарда свръхинфлация за “повишение” на 30% за заРплатите на “парийните” им паразити в бюрокраДцията си.
  Ето такава свръхинфлация се натрупа покрай “повишението” на пенсиите и бюджетните заРплати на геЙрберастката шайка на бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ.
  А за последната “изборна” година, пак има ново помпане на свръхинфлацията и за редовното “повишение” на пенсиите , и заРплатите на бюрокрацията на бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ!
  И вече “пенсиите” са над 22 милиарда, а заРплатите над 15 милиарда.
  Ето това е проблемът, че и Асен Василев се включи към ПОПУЛИСТката предизборна “надпревара” между него и бокоТИКВАТА, и особено”левуте” ПОПУЛИСТки бандити около БКПь, кУрвеланиновНаЯ и другите “леваци” , като рублиядските агентьГоцье, пикаещият му шуть, мая маноловНаЯ, дончевНаЯ и другите!
  Което със сигурност ще ВЗРИВИ цялата осигурителна пенсионна система и целия бюджет.
  И накрая ще останат само базовите пенсии идващи само от НОИ.
  Същия инфантилен популизъм е и с “минималната” работна заплата. Който само ще напомпа свръхинфлацията , и в никакъв случай няма да “повиши” ниските доходи, които ще бъдат изядени от свръхинфлацията от “повишението” им.
  Цялата безсмислица с “минималната” работна заплата се вижда , ако се приеме “минималната” заплата за целия Европейски съюз, както предлагат Германия и Франция и другите .Но това мигновено ще убие “конкурентоспособността” на туземната “икономика”!
  Същото е и простотията с “минималната” работна заплата за цяла България!!!
  Така само ще се повишава административно конкурентоспособността на София, или другите големи градове. А на малките ще спада.
  Защото за сАфия тази “минимална” заплата е прекалено двойно по-малка, а за малките градове е прекалено двойно по-висока, което ще ликвидира “икономиката” в малките градове, за сметка на сАфия!
  Затова Асен Василев трябва да предложи различни минимални заплати за всичките области, за да се запази справедливостта и конкурентоспособността , между тях.
  А отделно трябва да се оформи и отделна минимална работна заплата за целия “държавен” сектор, общ за цялата страна който, който се формира отделно и независимо, от работните заплати във всички области в България.
  Иначе ще следват само заеми и дефицити, по подобие на южните европейски държави и Гърция. А още не сме и в Еврозоната, като тях.
  Така че няма смисъл ППДБ да се “включва” в инфантилния дивашки популизъм на ПОПУЛИСТКите шарлатани отляво, и особено на най-голямата ПОПУЛИСТка пирамида на ПОПУЛИСТката мутра от народната милиция- бокоТИКВАТА!
  Оди и одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло ви!

 2. Прекрасно казано: “Където може, пречи, а където не може, държи милолюбиви речи.”

 3. За младите не знам, но аз съм израсъл с поговорката “Каквото повикал, такова се обадило” или с по-библейския ѝ вариант “Не прави другиму това, което не искаш на теб да правят”, та ми е малко странно обвинението, че гербаджиите не гласуваха от първия път за председател на СОС от най-голямата група, след като на тях им въртяха същия номер в парламента (че и от същата тази група).
  Колкото до абсурдното поведение на Борисов, най ме впечатли, че едно от двете основни обвинения към ППДБ беше за корупцията…..

 4. @RICOшетниковь

  Много ви благодаря за подробния анализ. Полезно е да се напомнят често тези факти на публиката като лекарство срещу наглия герберастки популизъм.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.