Битката срещу дерогацията с рогата напред навява задна мисъл за деротацията

Гледам данните за рашистката мъка, причинена от сриването на цените на петрола на световните пазари.

Чудя се на пазаренето относно изключението.

България го получи от европейските партньори, когато никой не знаеше дали ще е изгодно да се кльопа все още руzки петрол.

Дали поевтиняването на уралския петрол е полезно и гениално предвидено като дерогация за Uralsk, разрешена за нас, чрез “нашия” монополен (иначе руzки) Лукойл, пардон, Нефтохим? 

От актуална дерогационна гледна точка изглежда, че защитниците на дерогацията у нас, вървят с рогата напред, но като пророци, които едва ли (не) са знаели какво ще се случи в наши дни. В национален интерес. Защитават правото ни да се възползваме от все-обезценяващия се руzки продукт с определящо значение за икономиката ни.

Буквално погледнато, защитават изключителното ни предимство да доим евтино руzката мечка.  

Рашистките производни в българската политика се правят на разсеяни по темата, с изключение на въzраждане, които реагират болезнено на което и да било посегателство срещу всяко руzко нещо. Без оглед на логиката. Хората на фюрэра бранят монопола на руzкия петрол извън  темата за икономическите ползи или загуби.

За рашистите у нас всеки долар за военната машина на техния бащица Путлер е дарение в касичката на руzкта свиня. 

Ако ще и Urals да пробие покрива на световните цени, пак биха се клели в необходимостта именно този скъп (на сърцето им) петрол да пазаруваме. 

Злорадо оставят новопокръстените евроатлантици (ГЕРБ и ДПС) да се избиват с (др)евроатлантиците. 

Мед им капе на сърцето на рашистите тук, че горните са се хванали за рогата по въпроса за дерогацията.

Войната на самозваните бойци на фронта на евроинтеграцията срещу дерогацията може да доведе до деротация.

 

 

 

7 мнения за “Битката срещу дерогацията с рогата напред навява задна мисъл за деротацията”

 1. https://frognews.bg/novini/gen-atanasov-prozvuchi-grozno-dans-stana-dobre-platena-pochivna-stantsiia.html
  – Тостът по време на лов, трябва да бъде кратък като команда. Или изстрел. Иначе няма да остане време за съдържателен отдих – Zа руския риблов на бг-шарани в санитарно-охранителната зона на язовир Искър в svobodnaevropa.bg/a/kak-rusia-se-e-sdobila-sas-skapi-imoti-v-sofia/32642929.html
  – разследвания на Генка Шекерова и Атанас Чобанов в #денят

 2. Ако смехотворното искане за премахването на дерогацията за три дни (имаше един виц за изпълняване на петилетния план за три дни) доведе до коригиране на смехотворното ѝ намаляване с два месеца (вече се говори за края на зимата), значи е имало повече файда от него, отколкото от смешния плач за цената на бензинеца и хлебеца на народа (ако не от нас, Русоя от другаде ще си намери пари да убива украинците, които настояват да воюват… ние що да страдаме?)

 3. Чухте ли вчера вечната проZZт(итуиращ)а “мултипартийна” , даже направо ТОТАЛитарНОпартийна, параZZитна рублоядско-путлерастка шлюха кУпейкинь и иZZраждане, как обслужи своят своднически “преференциалень” ТЪПькачь – пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ, в парлаМЕНТА, а????
  Тоя вечен мултиджендърски “терикатЬ” и деРмократь искаше да “съди” министър Тагарев и то в сградата на партийния до…….пардон, в “ZZградата” на законодателната власт !
  За тоя тотален ИЗРОДь няма съд и съдилища, иска направо да “раздава” “правоСЪДИЕ” и то от трибуната на парламента, както большефашистките му предшественици от БКПь, начело с гошо Тарабата в истинската сградата на тогавашния парламент.
  Нарече Тагарев с “обидни” имена, нарече го – тагареНКО, макар че десетки милиони украинци и белоруси носят фамилии завършващи на -НКО, нали!
  Включително и белоруската шлюха на върховният му альфа-ТЪПькачЬ хунтараторь Хуйло , наречен – лумПеншеНКО!
  Така че няма нищо “обидно” в имена завършващи на -НКО!
  И това го казва Санкть Сталиньградьската шлюха кУпейкинь , която целият свят познава , като нарицателно за ДРЕБНА путлерастка “валута”- КОПЕЙКИнь!
  Оди на хуйло ти!
  А колкото се отнася за т.нар. “евроатлантически” шменти-капели от геЙрберастката шайка и етномултаците от ДПСь, начело с мутренския джендърь бокоТИКВАТА и МУТРИгрупския джендърь дИбильян прасееФскиЙ, те отново продължават вечните си лъжи, демагогия и ПОПУЛИСТки престъпления за стотици милиарди, както през последните 22 години!
  Така че със абсолютна сигурност може да се каже , че вечните параZZитни “посредници” – бокоТИКВАТА, дИбильян прасееФскиЙ и дИбильян добрефь са намерили свои “доставчици” на неРУСКИ петрол от които да получат отново милиарди за рушветите и корупцията, в техните чували, чекмеджета, сакове с пачки и кюлчета в техните секретни оффшорки ! Одите на хуйло ви!
  Също така може и да рекетират и самият Лукойл , като го плашат с отнемане на дерогацията! Така че Лукойл да им кихне някой и друг рушвет!
  Или пък да влияят чрез отнемането на дерогацията върху евентуалните “купувачи” на Лукойл, от които са получили предварителни откати , и лобират и посредничат за тези “купувачи” на Лукойль!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на дИбильян добрефь, одите на дИбильян прасееФскиЙ, одите на геЙрговь, одите на зИльоната му фатмашка “маZZонска” ТИКВА- лумПен РАБевЬ, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 4. Из форумите… избесняли са… по всички теми, където пресечната точка е рашистански путлеристан… последната прокоба е… АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ НИ УНОЖАТ ЗАД ЗАВЗЕМАТ ТЕРИТОРИЯТА… тва не знам кой им ги ражда опорките… но могат да наемат мен ще измисля по-добри 🙂

 5. Това НЕ е просто ПР-акция на ГЕРБ и ДПС с добра кауза
  – Евгений Кънев: Няма как да се освободим от дерогацията без да се влезе във война с Лукойл
  – Тагарев: Кораби на НАТО ще влязат в цялата българска икономическа зона в Черно море
  – Зеленски(youtube.com/watch?v=tDD8k547PSI&t=2215s): освен войната в Близкия изток, сега е необходимо да се следят внимателно и Балканите. Получаваме информация, Русия има дългосрочен план. Близкият изток, второто разсейване ще бъдат Балканите, ако страните по света не направят нищо, там ще има нов взрив. И пак това не е нова история. Тази криза е стара. Русия инвестира в нова война на Балканите…
  Nov 15, 2023 #Белград #ДЕНЯТ
  Владимир Владимиров(15 ноем.#ДЕНЯТ): Сърбия е в международна изолация заради зелените човечета в Косово

 6. Добре е яхната дерогацията. Бившият Нефтохим, с филиал в Плевен, можеха да произвеждат всичко. Никакви съображения относно околната среда. На никой не му пукаше. Не, че и сега на някой му пука. Имам предвид… сещате се. Но можеха ! Разбира се, не съм казал, че не може.
  От “Нефтохим” произлязоха най богатите хора. Всеки договор, се сключваше с комисионна за хората, които са те препоръчали. Не само от там разбира се. Имаше “Химипорт”, “Химекспорт”. И всички отгледани деца.

  Не тъгувам по тези времена. Мъчно ми е, че те се множат без дори да знаят, кой ги възпитава. Шашава работа.

 7. Допълнение към коментара ми,

  “Бързо изплуване и скоростно преплуване”. За три дни, тези хора избягаха от санкции. За три дни, ще докарат… нещо. Давайте, че няма времеее !!!
  Ей това ми е интересно. До къде ще се преплува ?… До Раша през Босфора за три дни..? Или обратно…? То май е едно и също.

  И ако някой случайно попаднал нещастник в този блог мисли, че може да праска страстни коментари, да се връща в училище.

  “Искаме всичко, но искаме и това, което ни обещаха пък не ни го дадоха. Те казаха и пак излъгаха”.

  То, бива чалга и простащина, бива и още простащина, и чалга, но когато трябва да се спре, наистина трябва да спрем !!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.