Разкриха в Германия купен за огромни суми ласкател на Путлер

Руската секция на Дойче веле публикува разследване, от което е видно, че германският журналист Хубрет Зайпел (на долната снимка) е получавал огромни суми да хвали Путин.  

 

 

 

 

DW на русском

pastedGraphic.png

Българската секция на Дойче веле също оповести факта.

А кога българско разследване ще докаже нещо подобно в нашата страна, която се “слави” като най-пропутинската в ЕС, е въпрос на…

Щях да кажа “въпрос на време”, но май ще прозвучи прекалено оптимистично.

ОЩЕ по темата:

Поверително от Кипър: Как журналисти тайно получават пари от Русия

 

 

6 мнения за “Разкриха в Германия купен за огромни суми ласкател на Путлер”

 1. Тук няма нужда, а и никой не обръща внимание, за повече от 3 дни, на такива разследвания.
  Г-н Инджев вече направи нещо подобно дори за най-“високият” връх на балхарската “държава” НРБь, преди 17 години , в навечерието на ЕС, Нали?
  Тогава се видя ТРОЙяНскИЯ (ч)леноносецЬ – агенть Гоцье, който си получи част от личните порции от корупционните му тотални зависимости от путлерастката ченгесарско-чекистка шайка и от хунтараторь Хуйло, преди тогавашните ()резиденските “избори! Виден садаммски петролоносецЬ и маZZонски бракониерски архарофилЬ! Оди на хуйло ти!
  Същото се отнася и за сегашният му решетников “маZZонски” “зидарски” “брать” – фатмашкия лумПен РАБевЬ, “достоен” заместник в (ч)леноносното рублоядство на агенть Гоцье, в явочната им квартира на ДРОНЬдуковь2!
  Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 2. Герхард Шрьодер е путинлизач номер едно в Германия. Ангела Меркел също призна с половин уста и с оправдание от рода ”сори, тогава не знаех” че е сбъркала да ходи да гали Путин майчински по плешивата глава, Мануела Шлезвиг само дето лично не носи тръбите за строежа на Сев. поток 2, въпреки че от САЩ години преди това ги предупреждаваха да не правят тази грешка…
  В Германия тепърва предстои да се изясни само заради националните интереси ли беше всичко това (най-вече евтини газ и нефт от Русия) или има и още нещо. Според мен малко по малко всичко ще излезе на бял свят. И за колкото по-висок ранг в политиката става дума – по-късно във времето. Просто германското общество още не узряло да чуе всички нелицеприятни истини за бившите си политици които до скоро са им осигурявали т. нар. благоденствие.

 3. https://www.dw.com/bg/kolko-dohodno-e-da-se-intervuira-putin/a-67406182

  Добре де, а ДАНС кагда ще запитает нашият “журналист” таваришч Мартином Карбовским сколька стоит (в еврах или долларах!) интервю с таваришч Митрофановая? 🙂 И сколька стоит постоянната руская пропаганда от ефира на БНР на другова рускага таваришча, именно таваришча Пьотра Волъгина?! 🙂 А сколька ли евра и долларах е палучил таваришч Костя Копейкин для создания и ръководства целой руZZкой партии, каторая набуталась даже в Балгарскам парламенте? (Гаварю на так развалъоннам руска-саветска-балгарским язъйком, которъйе гаварят същите тия таваришчи (и таваришч прафесар Ива Хръйстав!) кагда ведут свои передачи на рускам язъйком или кагда въпроснъй прафесар участвает в рускими пропагандними антибалгарскими филмами (для каторага, предполагаем, он тоже палучает какие-та денъги обязятельна в еврах или в долларах, патаму што мъй не считаем, что он делает всъйо эта толька для или заради так красивъйми глазами (очами!) дарагова таваришча Путина: ведь наш виднъй прафесар не е есть дурачок, нъл тъй?! 🙂 А. Грънчаров

 4. Хубави коментари“ –
  симпатизант/ка на ДСБ–добър линк показващ реакцията на научното германско общество към примитивното съветско–руско–лизачество (в целофана) на необяснимата руска душа, която тогавашната госпожица Габриелле Кроне Шмалц е могла добре да обХВАНЕ,

  Alex-DE, съгласен съм с Вас, но ми се струва, че на германското общество му е вменено, да не изобличава особи които стоят или са стояли на високи, а от там и на видни, позиции. Така да се каже, за да не пада реномето на държавата!
  Това, защото Меркел, Шрьодер, както и Шлезвиг, която дори е още действаща, със свенливи усмивки все още облъчват обществото от тв-екраните.

  Ангел Грънчаров, хубав въпрос към ДАНС и другите посочени. При това на руски. Такъв, на какъвто, те делово си говорят с Митрофанова и службите й.

  Явно има някакви смазки, но явно не са рубли!

 5. То Хуйлото трябва да си идиот че да го хвалиш без пари.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.