Щерката на говорителя но Путлер с луксозно опровержение за “бедния” си живот в Париж

Песков, говорителят на Путлер, твърди, че дъщеря му живеела в Париж бедно. Спартански.

Бедната спартанка го опроверга (със задна дата).

Вижда се от самохвалните й кадри за охолния живот, който води на фона на Айфеловата кула, в апартамент от 180 квадратни метра.

Струва близо  2 милиона евро.

4 мнения за “Щерката на говорителя но Путлер с луксозно опровержение за “бедния” си живот в Париж”

 1. Прав е Песков. Други дъщери, къде по-назад от неговата дъщеря, живеят в апртаменти за по 3 милиона. И то на брега на Средиземно море, а не в пълния с просяци Париж. Примерно, дъщерята на някакъв български въшкар е живяла в такъв по-скъп апартамент в Барселона. С какво е заслужила онази неизвестна българка, че да води по-охолен живот от дъщерята на дясната ръка на цар Путин? Ето,носят се слухове, че на българката й омръзнала Барселона. И дъщерята на на въшкаря се пренесла в още по-скъп апртамент в Истанбул! Наистина е прав Песков. Човекът се труди ден и нощ на такъв отговорен пост и е направил каквото може за дъщеря си. Купил там едно кромно апартаментче човекът, според чергата си…

 2. Дъщерята на ПесЪков (в очите)не попада ли под санкциите на ЕС ?
  Кога ли ще се разпадне тази Руска Фашизация?

 3. Към
  Zhenen
  17.11.2023 в 22:22:
  Наистина сте прав. Същия въшкарЬ си задоволява “човешките” нужди директно с боянската Мата Хари, а не само с барцелонската Мата Хари, заобиколен с пури, пищови, уискито, и най-много с кюлчета и чекмеджетата с пачките. Това дори Песков не го може , а една банкянската въшкарска милЮЮЮционерска МУТРА – всеки ден!
  А освен това г-н Инджев, като експерт дори по арабски диалекти, трябва да ни покаже , как най-точно да “преведем” “имената” на следните “велики” личности :
  -започвам с – алЬ КапоНЬ???
  – следва – алЬ мутроНЬ, познат и като -алЬ борисоНЬ, или – алЬ милЮЮЮционероНЬ, и особено- алЬ “геЙнералоНЬ” , – алЬ тиквоНЬ, -алЬ суджукоНЬ, -…….алЬ байХУЙаНЬ, – алЬ геЙрбероНЬ???…

  – следва – алЬ дИбильяноНЬ, – алЬ ДАНСоНЬ, – алЬ магнитскоНЬ, – алЬ RICONЬ, – аль МУТРИгрупоНЬ, ……. – алЬ бандитоНЬ, – алЬ бизмесмоНЬ????
  А за “ранообразие” може да се разпрострем и върху – алЬ “маZZоНЬ”-архароНЬ , – алЬ “маZZоНЬ”-фатмакоНЬ, – алЬ “маZZоНЬ”-чалгароНЬ, – алЬ “маZZоНЬ”-геЙргоНЬ, ……алЬ мултакоНЬ,-алЬ сарайоНЬ,-алЬ ченгесоНЬ??????……?????…..????.
  Дали има нещо ОБЩО между всичките “алЬ”, а? Започвайки от първия “родоначалникЬ” – алЬ капоНЬ,а?

  П.П. има и други “интересни” “казуси” , като – алЬ сабакЬ …….. или дори – алЬ кайдЬ……

  Одите на донь альХУЙанЮ, одите на алЬ будЬ, одите на алЬ дИбильяноНЬ, одите на алЬ зИльоНЬ “маZZоНЬ” фатмакоНЬ, одите на хунтараторь – алЬ сабокоНЬ, одите на алЬ хуйлоНЬ , одите на хуйло ВИ!!!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 4. Семейството на Песков са с френско гражданство, паспорти…. никакви санкции не ги засягат. Дори щерката работи две години в Европарламента и получаваше заплата от данъците ни.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.