Рашистките гадни номера срещу съседите са безкрайни като Сибир

Московията може да крета на опашката на цивилизования свят по технологични иновации (има многобройни статистики по въпроса), но определено е лидер в изобретяването на всякакви гадни номера за съседите си, третирани от край време от тях като врагове.

Такъв е случаят с насочването на мигрантски потоци към Финландия напоследък. Състоят се предимно от сирийци и иракчани. Събират на входа на своята полицейска държава, която повече по древна традиция гледа на чужденците като на диверсанти, след което ги изпровождат чак до Финландия.

Всеки, който поне малко има представа що е то московията, какви са нейните простори, транспортната й инфраструктура и полицейския контрол на “подозрителните” в държавата на полковника от КГБ ще си даде сметка, че става дума за целенасочено организиран от московците поток от проблемни за Европа хора, които й препращат с цел да им задръстят бежанските лагери и да им изтощават системата за социално подпомагане, за да възбудят недоволството на местните жители.

Хелзинки се принуди да затвори вече 4 гранични пункта с вероломния си съсед. Въпреки това мигрантите напират и създават проблеми на граничните власти от финландска страна, след като без проблем са преминали през рашисткия паспортен контрол. Направили са  го два пъти – на влизане и на излизане от полицейската държава. И очевидно са транспортирани “любезно” чак до границата с Финландия.

Не знам дали и доколко се е променило нещо в днешната московия, но в СССР влаковете биваха спирани на границата за пълна проверка от автоматчици с кучета-вкл. и композициите , идващи от “братска” България. Гледаха под вагоните. Минаваха по покривите. Караха всички пътници да напускат купетата. 

Търсеха на гарата в Унгени…бегълци от България (и Румъния) в СССР. Да не говорим, че съветската параноя поддържаше различен стандарт на разстоянието между релсите. Всеки път на влизане и и излизане от държавата се налагаше смяна на колелата под вагоните. Бас държа, че и в путлеровата московия тази мярка срещу вражеските влакове (т.е. срещу всички) продължава да се прилага.

Някои от мигрантите дори имат московски визи. А от разпространено от финланците видео си личи, че “по някакъв начин” голяма група чужденци пред граничната им бариера са пристигнали на чисто нови велосипеди. Дали са поставили световен рекорд по прекосяване на хиляди километри с колела?

 

Най-циничното е, че организаторите на това меле злорадстват и изобразяват възмущение в своите медии във връзка с “нехуманното отношение” на финландските власти. Сред напиращите се чуват и жалостиви подмятания на руски език “ой, почему…”. Не ги пускат в проклетата Финландия, след като са ги “пуснали” ватниците.

Да не се чудим, че в тази част от европейския Север, който има нещастието да граничи с агресивната руска мечка, затягат мерките срещу руските туристи и техните возила, които скоро могат да попаднат под режим на конфискация в някои от балтийските страни, планиращи да изпратят иззетите автомобили на Украйна.

 

9 мнения за “Рашистките гадни номера срещу съседите са безкрайни като Сибир”

 1. Затварят всички пунктове – подготовката за нова вълна на моГилизация тече. Този път няма да могат да избягат толкова много.

 2. Каквото и когато им го наложат, все ще е малко и все ще е късно.

  Засега е така.

 3. А така не искам да останат в путинския рай а бягат в гнилия запад,и как не стандартът на живот в Финландия е 10 пъти по висок от расюйчка

 4. В Йордания не искат палестинци.
  Йордания прехвърля военни части на границата със западния бряг на река Йордан, за да възпрепятства пресичането й от палестински бежанци:
  https://t.me/nexta_live/66569

 5. Към  The Rock:

  Изпреварихте ме ( докато пишех друго и се канех да реагирам на корицата на “Економист”), но съм удовлетворен, че не съм сам в забелязването на тези факти. Запазвам си правото да използвам илюстрацията на британското списание в конкретен контекст.

 6. И местните им клонинги – мутро-атлантиците от геЙрберастката шайка, и още повече магнито-атлантиците от етномулташката банда с дИбильян прасееФскиЙ НЕ изостават от кремълските си ТЪПькачи!
  Нали ВСЕКИ може да ПОТВЪРДИ , че магнитския бандит и ченгесарско МУТРИгрупско “юпи” на Кобурга и агенть Сава – дИбильян прасееФскиЙ ОТРЕЧЕ , че има някакви ПРЕТЕНЦИИ към ротационното правителството Денков-Габриел, когато то се формираше преди 5 месеца, и той каза , че “само” ще подкрепя конституционните реформи, когато преговаряха с Кирил Петков и ППДБ, а ?????
  А сега какво говори същия магнитски “ПРЕуспял” бизмесмемь дИбильян прасееФскиЙ, а???
  -Каза , че давал “знаци”! “ЗНАЦИ”!!!
  И това съвсем ясно показва , че дИбильян прасееФскиЙ НЕ правил и не прави нищо “друго” , освен да саботира правителството Денков-Габриел!
  Заедно с другата рекетьорска МУТРА, и лауреат за Магнитски- мутро-милЮЮЮционерският проZZт(итуиращ)Ь вождь бокоТИКВАТА!
  Вместо бокоТИКВАТА да подкрепя ротационното си правителство Денков-Габриел, той прави “ротационен” РЕКЕТ над него , заедно с ,уж, “неутралния” бандит дИбильян прасееФскиЙ! НАЛИ!
  Ето такава ротационна рекетьорска “опозиционна” КОЙалиция прави гадната гнусна милЮЮЮционерска МУТРА- бокоТИКВАТА , заедно с гадният си КОЙалиционен ортак дИбильян прасееФскиЙ, докато в същото време участва и във властта с Габриел!
  Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙрберасткиЙ, оди на алЬ дИбильяноНЬ, оди на алЬ доганоНЬ, оди на агенть БудаХари, оди на алЬ сабакЬ , оди на хуйло ти!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 7. Към г-н Инджев:
  Братята украинци го забелязаха а българската мисириада е сляпа, няма и глуха.
  С уважение.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.