Афганистан и Иран продават на братушките си “Кока кола” и “Пепси” за окупираните украински земи

Вчера Путлер беше цитиран от неговите медийни циклостили да казва, че не е затворил прозореца към Европа, опонирайки на всички, които го обявяват за антипод на Петър Първи и “отварянето на прозорец” към Европа в началото на 18 в.

Може би иска да каже, че след като загуби европейските пазари за своите енергоносители и от европейски суровинен придатък превърна държавата си в подобен придатък спрямо Индия, сега чувства страната си проветрена откъм европейското влияние, но то все пак си пробива път през този счупен прозорец?

Доста съмнително е това твърдение за всеки, които е запознат с европейските санкции срещу режима му или с небивалата дипломатическа криза с европейските държави, рязко намалили дипломатическия си персонала в Москва в съчетание с бягството от московията на големи европейски инвеститори с техните капитали и експертиза. Да не говорим за почти пълната транспортна изолация, каквато московията си изпроси на континента след агресията си срещу Украйна, както и за срива на културния и спортния обмен.

Оказва се, че московията търси начини да съхрани и американското влияние сред потребителите. Как? Ами като компенсира бойкота на гиганти като “Кока Кола” и “Пепси” чрез заобикаляне през дружески държави, които имат лиценз за производство на продукцията им.

Дружеските държави, които се притичват на помощ, са Афганистан и Иран. Произведени в Афганистан бутилки “Кока кола” и “Пепси” в Иран се подават в…окупираните от рашизма украински територии.

 

 

 

 

 

 

 

Перверзията е четворна: 1.московците, за които всеки свързан със Запада критик на режима се обявява със закон за “чужд агент”, 2.търсят помощта на братските си ислямистки и антиамерикански режими за 3.поддържане на американското влияние 4.в окупираните украински земи. 

 

3 мнения за “Афганистан и Иран продават на братушките си “Кока кола” и “Пепси” за окупираните украински земи”

 1. Хубаво ще освен тази статия, да се прочете и предходната.

  С Уважение, господин Инджев. Подхода е … БОМБА !!! 🙂

 2. Както беше казал един американски колега на Хуйло : – всичко лично , просто “бизнесЬ”, нали!
  А сегашните “колеги” по “бизнесЬ” на КРИВОславният чекист Хуйло , са ислямистките терористи – сунитските талибани и (фа)шиитските аятоласи от (т)ИРАНь.
  И както се вижда, Хуйло ще стане суровинен припадък не само на Индия, а и на падругите си от Афганистан и (т)ИРАНь!

 3. П.П. А вие чухте ли най-голямата смешка на века , произнесена от милЮЮЮционерския симеоновски дИбиль в МВР, който е отишъл да търси “неЗАВИСИМОСТ” от дИбильян прасееФски???
  няКОЙ може ли да свърже въобще взаимно изключващите противоположности , като Пеевски и НЕзависимост,а????
  НЕзабавна ОСТАВКА за тоя примитивен милЮЮЮционерЬ, който не знае даже къде се намира!
  За политически пост на министър на МВР трябва човек с много по-ШИРОКИ и юридически възможности , като проф.Вучков или Емануил Йорданов, който замести милЮЮЮционера Бонев, а не много ограничените милЮЮЮционерски “кадри” от Симеоново, като сегашния и Бонев .
  Сега е същото положение , както по времето на Костов, когато той замени Бонев с Йорданов. И сега пак се видя че сегашния милЮЮЮционер в МВР по нищо НЕ се различава от своя милЮЮЮционерски “колега”- Бонев от времето на Костов.
  Същото се отнася и за НЕзаконните фатмашки шлюхи в “службите” ! НЕзабавна ОСТАВКА!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.