“Кога ще върнеш ордена?”, трябва да питат руzкия орденоносец от Банкя

Киев реагира гневно  на рашизма на на преzидента Радэв, който на практика разпространи путлеристка пропаганда за контранастъплението на украинската армия. Нарече го “най-голямата грешка на Украйна”. 

Радэв не се крие. Нито да го коментираш, нито да го компрометираш. Той явно се гордее, че с рашистите се родее.

А какво се случва с претэндентите за върховни борци срещу рашизма у нас от най-ново време, като руzкия орденоносец от Банкя и неговия двойник Пээвски, носител на американската антинаграда за корупция “Магнитски”? 

Двамата са като котарака и лисицата от приказката за Пинокио, които се правят на приятели на дървеното човече, за да му отмъкнат жълтиците. 

В СССР и тази приказка беше открадната. Прекръстиха Пинокио на Буратино.

 

 

 

 

 

В средите на мутрите, към които Котарака ( имаше кръг “котараците” около него) и Лисицата принадлежат, си говорят на “братиньо”.

Чакам някой, който има достъп до задаване на въпроси пред публиката, да попита орденоносеца от Банкя нещо много просто и логично като за най-великия, най мастития в конкуренция с най-най-най на същия кантар брат близнак от ДПС:

КОГА ЩЕ ВЪРНЕШ ОРДЕНА?

2 мнения за ““Кога ще върнеш ордена?”, трябва да питат руzкия орденоносец от Банкя”

  1. МилЮЮЮционерския агенть на МУТРИТЕ- БудаХари очаква не само “награди” от своя върховен ТЪПькачь Хуйло, а сега “очаква” и Америка да го “декорира” , и него, както и МУТРИгрупькото “юпи” на етномултаците- дИбильян прасееФскиЙ, за особени “заслуги” по мутро-аZZийството , с “евроатлантическата” американска “награда” – Магнитски ! И RICO, разбира се,за да не се “обиди” , че дИбильян прасееФскиЙ има повече такива “евроатлантически” американски “награди” , от него!
    А и Кьовеши също трябва да им подготви подобаващи за тях “евро”-награди , директно и от Брюксел!
    Одите на мутро-аZZийския агенть БудаХари, одите на магнито–аZZийския бизмесмемь дИбильян прасееФскиЙ, одите на хуйло ви!

    ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

  2. …Като се пребоядиса вече в евроатлантик, сега този орденоносец нека поиска ПУБЛИЧНО от Раша ключа от анклава Камчия, който позорно беше връчил на московския кмет Лужков! Направи го като истински васал, който предава без бой на завоевателя ключа от падналата още през 1944 г. българска държавност. В телевизията има достатъчно кадри от тази гнусна сцена – дано се намери някой смелчак да ги завърти и да ги коментира отново някоя събота вечер… И да ги прати в ЕК! ( не че те ги нямат,де…)

    Впрочем, какво се случва в анклава Камчия?! Наистина цари пълно медийно мълчание по този въпрос…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.