Сглобката се оказа стабилна, прогледнаха лъжците-честито на верващите им

“Христо Проданов пред Евроком: Сглобката скърца, но възникна с цел да изпере Борисов и Пеевски

14.11.2023 г. — Настоящата политическа сглобка може да се опише като сглобка, която “скърца и се клати”, но все пак не се очертава да се обърне.

1.11.2023 г. — Някои наблюдатели се стреснаха от скърцането в сглобката, която подкрепя парламентарно правителството на Николай Денков, и вече започнаха с …

Андрей Райчев: Сглобката скърца, но макар и трудно …

14.11.2023 г. — Сглобката скърцаше и по-рано”.

Уважаемият читател не е длъжен да следи под лупа фалшивия плач на гробищата на сглобката поради което ще го улесня да хвърли поглед като непретенциозно откъм изчерпателност кратко обобщение за неговата несъстоятелност. Има днес конкретен повод.

Безброй бяха констатациите как сглобката скърца, а още повече бяха пророкуванията, как всеки момент тя ще се разпадне.

 

И “изведнъж” днес четем отрицанието на всичко “предсказано” от същите фалшиви пророци : “Сглобката е стабилна…” Кратко, ясно и …този път вярно, но в противовес на всичко, което вещаеха вещерите от същата “медия”.

Не знам дали верващите са блажени, но че редовно ги подвеждат да вярват на фалшиви пророци и на техните “новини”, е доказан факт-видно от горните доказателства.

3 мнения за “Сглобката се оказа стабилна, прогледнаха лъжците-честито на верващите им”

 1. Добре де тоя “министър” на милицията , проZZт(итуиращ)Ь милююционер на дИбильян прасееФскиЙ и банкянската МУТРА, трябва да бъде махнат, той не разбира даже , заради осибено ОГРАНИЧЕНОТО
  си милиционерското “образование” от “академията” в Симеоново , че министерския пост е политически, и чрез него се прави политика и се носи политическа отговорност, а не е оперативна дейност в МВР.
  Освен това след като Кирил Петков уж го е “молил” за министър, то е съвсем точно логично и лично и той да му иска оставката, а не някой друг!
  Освен това се разбра и , че Винету си има министри, следователно няма защо да говори шменти-капели, че нямал нищо в изпълнителната власт,и да се държи като “опозиция” , освен това завюедно с дИбильян прасееФскиЙ плащаха на зърнарите и въглищарската олигархия да правят “протести”, и сега плаща пак с Пеевски за “футболните агитки” и за бездействащия им “министър” и заместник министър в МВР , назначено от Винету и Пеевски.
  А нали уж оня депесеарски бандит лъжеше, че не искал да участва в изпълнителната власт?
  Сега какво излиза, Винету и Пеевски си имат назначени основни министри. А бокоТИКВАТА иска и още постове , въпреки преяждането им с власт дори сега, без да броим над 500 000 техни партийни калинки на държавна издръжка от бюджета в администрацията. И имат върховната наглост да говорят че ППДБ имали пълната власт, въпреки че едва ли имат и 1000 назначения , срещу 500 000 на Винету и Пеевски през последните 20 години.
  Те имат само 15% от гласовете на всички избиратели, а владеят незаконно близо 100% от администрацията. Отделно и реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ си назначи 15 000 фатмаци , незаконно по времето на служебното му правителството, и подписа подаряването на Булгаргаз и Булгартрансгаз на Турция и Ердоган. Даде дерогацията на Лукойл, окупира “службите”, всичките. Не даде оръжията от НРБ на Украйна, въпреки решението на парламента, и използва “службите” за политически цели срещу правителството Денков.
  Но въпреки незаконния кадрови преврат и всички други престъпления на фатмака, Винету и Пеевски нищо не казват срещу него, защо ?
  И накрая, особено важно, ППДБ трябва веднага да поискат повече от половината комисии в законодателната власт, след като Винету директно и пряко участва в изпълнителната власт, заедно с бандитския си ортак Пеевски. Трябва ППДБ да участват с шефове на комисии, а не да ги подаряват на банкянския лъжец и преуспелият бизмесмемь дИбильян прасееФскиЙ. Трябва ППДБ да вземат поне 10 комисии от ГЕРБ и ДПС, за да има баланс , след като те участват в правителството. Особено вътрешната комисиия от очилатата усойница деса русенската курвеса.
  А трябва да си спазват ротацията, защото вече 3 месеца няма ротация за шеф на парламента, с лъжливото “оправдание” на Винету и гербаджийската шайка, че не участват в правителството!!!
  ППДБ не трябва да ги оставят да преяждат винаги с власт, както досега!
  Имат министри, имат всички комисии в парламента, имат 500 000 партийци на бюджетна издръжка, а и фатмака също , незаконно, имат всички регулатори и агенции. Фалифицираха местните и парламентарните избори , за да имат огромно количество “партийни” паразити в администрацията и порции, заедно с хартиената магнитска мафия с кУрвела ниновНаЯ и болшевишките терористи от БКПь, и с чалгарски “маZZонски” маймуни ИТНь на учиндолската мумия, и с кУпейкинь и иZZраждане- тоже!
  Освен почти всички калинки 500 000 в цялата изпълнителна власт и парламента , Винету и Пеевски си смениха незаконно и главния прокурор -геЙшевь! Така че владеят и изпълнителната, и законодателната и съдебната власти. А за четвъртата власт – медиите, няма смисъл да се повтаря, че са купени от тях! Тежки примери от четвъртохилядния им кафяв джендърь са – нИдялко ПИДЯЛковь и агентЬция МОЧь, още повече бюджетния им геЙнерален директор на БНТь – куРВшлуковь , а и БНРь, също и шлюхите им в бокоТВ, и в новаТВ….и т.н..
  Така че ППДБ трябва ВЕДНАГА да вземе половината комисии и ротацията на шефа на парламента, както е споразумението, и веднага трябва да се изпълни от банкянската милЮЮЮционерска МУТРА. А и да не се праи на “луд” и шменти-капели!
  Също трябва да се изпълни от мутренския джендърь бокоТИКВАТА и споразумението за конституцията и съдебната власт , заедно МУТРИгрупското “юпи” – дИбильян прасееФскиЙ, “лауреат” на Магнитски, RICO и Кьовеши.
  Също така бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ трябва да спазват всички споразумения и за кафявите джендъри от “медиите” им , и чистките в разплутата бюрокраДция от тях и зИльоната гнусна ПРЕСТЪПНА фатмашка предателска неграмотна превратаджийска “маZZонска” ТИКВА – реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ! Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на преуспелият бизмесмемь дИбильян прасееФскиЙ, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 2. Сглобката е стабилна, защото е безалтернативна. Това казват всички райчевци и темподобни разбирачи, които си чешат езика да я критикуват. Но има и друго: вотовете на недоверие имат в момента единствената функция да напомнят на публиката за вносителите си – разни полуумрели партийки със символична електорална подкрепа (БСП, ИТН, вГъZ). Не се съмнявам, че поради тази причина до следващите парламентарни избори ще има още много неадекватни и неуспешни вотове на недоверие.

 3. Да се коментират такива “прогнози” на подобни рупори, освен за забава и насрещни издевателства с хумористични анкети, намирам за несериозно. Особено като канят едни и същи шамани да се кокорят по всички телевизии, или както е тук на скрийншота.
  Всъщност, мои познати измислиха друга форма за забава (не претендирам за първооткривателство, само споменавам, за да се позабавлявате и вие) – преглед на коефициентите на залозите за вероятността от настъпване на дадено политическо събитие. Примерно какъв е шансът да бъде избран кмет на … е по-интересен измерител от социологическо проучване, по поръка на … Грешки, разбира се, стават навсякъде, някои дори познават случайно, но при залозите поне професионалисти в прогнозирането, отговарят за прогнозите с парите си, които ще трябва да дадат при неправилен разчет на вероятността да/не стане. Което за другите не се отнася. Преди години публикуваха действителна снимка на такъв билет в Англия за вероятността даден футболен клуб да стане шампион, където на залога букмейкърът е определил вероятността много към 1 и написал отгоре ръкописно «когато прасетата полетят, хохо» …
  Ако пък събитието дори не е в погледа на букмейкъра – да дава прогноза за залог, изобщо няма смисъл да се коментира. Можем да си представим и кога ще падне метеорит от желязо и никел зад парламента, със същата “вероятност” да се случи.
  Който намира това за прекалено скучно – по-добре да се обърне към руните и кривите на “ретроградния Меркурий”, вместо да си губи времето с писания и гълголене на пишман прогнозисти. Може пък да уцелите далеч по – точно.
  Жалея силно за прекратената дейност на Делфийския оракул. “Ако войските ти преминат границата – ще погубиш велико царство !!!”.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.