Дори протестиращите на майдана в Киев не бяха срещу Русия преди нейната агресия срещу Украйна

Годишнината от началото на края на рашисткия диктат над Украйна беше отбелязана медийно (дори и) у нас. 

Украинците протестираха мирно преди да започнат да ги бият зверски милиционерските маши на проруския режим и да ги убиват по време на и заради участието им в протестите, започнали на 21 ноември 2013 г. 

Протестиращите в Киев отказаха да се съгласят, че Русия ( тогава все още наричаха московията така) им забранява чрез нейния президент Янукович да поеме по европейския път.

Лъжата, че въстанието е било по “русофобски” причини, макар причините да бяха проевропейски, не издържа проверката на (фото)фактите.

На лозунга на протестиращия пише, че обича Русия,но не и Путин ( и неговия Янукович).

Днес такъв лозунг е невъзможно да бъде издигнат на публично място в Украйна. Там обичта към Русия беше унищожена с танкове, артилерия, ракети и пр. оръжия за масово унищожаване на украинци от режима на Путлер.

 

 

 

5 мнения за “Дори протестиращите на майдана в Киев не бяха срещу Русия преди нейната агресия срещу Украйна”

 1. Значи Хуйло може да има “правоТО” да членува , в каквото си ИСКА организация, предимно ТЕРОРИСТИЧНИ банди и съюзи, а Украйна няма това право , а ?
  Хуйло подари дори ядрено оръжие на неговият диктатирски сабакоядец и падруга Ким от КНДРь, и на аятолахските терористи от (фа)шиитски (т)ИРАНь ! Хуйло участва с (фа)шиитските терористи от шаббиха и хиZZбуллахЬ в геноцида на неговия васал Асадь в Сирия. Също и с неговите терористични таварищи талибаните и хамаZZь. Същото е и в Либия и военните престъпници в Африка, с неговите терористични зекове от Вагнер. И още много .. и още много , като Венецуела и други негови таварищи по света .. .. а и у нас.
  Хуйло използва химическо и радиационно оръжие за масово поразяване в Сирия, и даже в НАТО във Англия , а и в задунайския колониален Бандитустань, пред широко затворените очи на бокоТИКВАТА, на ОПГь-ДАНСь, и на “маZZонския братЬ” – цацовЬ и ОПГЬ-прокурВатурата, и пред целия свят , и даже Хуйло спокойно си взривяваше оръжейни складове в НРБь.
  Особено цинично и нагло е , че Хуйло участва и във всякакви
  военни , политически и икономически организации, а забранява на Украйна, Грузия, Молдова и всички други савецки републики, и Беларус включително! Хуйло участва в ОДКБ, в евроаZZийския сОюзь, в СНГ, в ШОС, в БРИКС, в Г-20, беше в Г-7, и т.н……и т.н. НАЛИ!
  Хуйло другарува с всички държави и ТЕРОРИСТИ, бандити, мафии , диктатори, другаруваше о с НАТО
  чрез съвета НАТО-Русия, имаше монополен достъп до европейския енергиен пазар, и европейски инвеститори в чекистката му империя, а и със САЩ , но и това НЕ му е достатъчно , а иска да окупира Украйна, Грузия и Молдова. Сякаш моZZковията няма най-много територия и най-много поробени народи от Хуйло на тази огромна територия !!!
  Оди на хуйло ти, Хуйло!

 2. Все още си мисля, че оня злополучензакон законопроект за ограничаване на руския език беше инспириран от ФСБ. Не помня легендарният Ярош ли го внесе или друг идиот, но е много съмнително. Макар че и правили то на Окам може да е валидно.
  Да, тогава само Путин беше виновен, а днес руснаците доказаха, че са му достойни поданици…

 3. – на хуйло не му се получи нов Мандан да елиминира Зеленски , но тук истинската сглобка успя с “кървавия четвъртък” по сценария за “обезвредяване” на ПП-ДБ(пеевски по стар руски обичай вече обещава “светли храмове” https://webnews.bg/uploads/images/04/3104/643104/768×432.jpg?_=1700673606) – някой съмнява ли се в целта на забраната на публика за мача с Украйна със същата измислена “заплаха” като за забраната на машините за 1-вия тур на изборите …
  – 19-годишното момиче бито на протеста в четвъртък казва: “… обясняваха защо ме бият – че ще ме ритат нарочно в корема, за да нямам деца, че точно това е била тяхната цел – а дори и да родя – да не ги видя живи … в районното. Нямаше разпит, един от полицаите дойде при мен и каза, че той ме е бил…“
  1:1 със случилото се за ЧРД на хуйло в Израел(две свидетелства записани от Манол Пейков https://www.facebook.com/photo/?fbid=10161437509410152&set=a.10150398940495152 и https://www.facebook.com/photo/?fbid=10161436039570152&set=a.10150398940495152)
  Целта е дехуманизиране на жертвите като в Украина – https://dariknews.bg/novini/sviat/oon-iznasilvaniiata-v-ukrajna-sa-chast-ot-voenna-strategiia-i-celenasochena-taktika-2327558)
  – За този руски сценарий беше речта на премиера в Бруксел и в отговор на борисов-пеевските опорки(от сценария, по който беше и полицейското насилие на протеста) в изказването на андрейковачев след нея(https://www.youtube.com/watch?v=T2vL0V_-SD4&t=1545s)
  https://struma.bg/благоевградчанин-с-любопитно-призна/
  “ в инспекцията по труда бяхме шпицкоманда за мачкане на неудобните …“- тогава байхуй е водач на царската листа в Благоевград(тази година г-жа ТРУНГОВА е кандидат-кмета на БСП за район СРЕДЕЦ) – за истинската сглобка Бенатова в #ДЕНЯТ

 4. Докато имунитета на Украйна спрямо Русия с всеки изминал ден се подобрява, у нас “изнасилването” от “наши” хора продължава на пълни обороти.

  Делян Пеевски е декларирал “пълна подкрепа от страна на държавата и парламента за Църквата”. Председателят на ПГ на ДПС е поел “ангажимента да бъде осигурена и обезпечена дейността на българската църква чрез закона за държавния бюджет, както и съдействие по всички теми, поставени от Светия Синод”.

  Щом един доказано “фалшиво успял” българин може публично да смени образа си, и обществото спокойно да го приеме, означава че нямаме никакъв имунитет към случващото се.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.