“Не вярвайте на очите си”, зове австрийско списание с визуална провокация срещу лековерните

 

Австрийското списания Profil илюстрира на корицата си как се произвеждат фалшиви новини с напълно достоверно изглеждаща снимка как Путлер прегръща Грета Тунберг, “детето чудо” на световната сцена в борбата срещу глобалното затопляне.

 

 

 

 

 

 

 

Всъщност става дума за колаж. А щеше да е достоверно Путлер да е гушнал Грета от радост, че и тя споделя позицията му в подкрепа на ХАМАС ( “палестинската кауза”), терористичната групировка, която се радва на прегръдките на Москва.

“Шегаджиите” от австрийското списание не си поставят за цел да дискредитират прегърнатите персонажи. Точно обратното-показва, колко лесно може да се сглоби фалшификат поради достоверния контекст. А е достоверен също и поради факта, че Путлер обича да интимничи със западни представителки на нежния пол. Точно в Австрия това стана скандално известно от демонстрацията на близост между него и министъра на външните работи Карин Кнайсъл от австрийската крайна десница по време на нейната сватба през 2018 г. 

“Не вярвайте на очите си”, зове Profil във връзка позитивната си провокация, чрез която илюстрира колко лесно е лековерните да бъдат подведени от пропаганданата.

А у нас как е? Ами тук е различно. Свикнали сме на подобни картинки с прегръдки. Напористият ни дългогодишен премиер не пропускаше случай да демонстрира своя натрапчива любвеобвилност на чужди лидери ( и не само с чужди). Едва ли има такава класация, но ако имаше той вероятно щеше да я оглави в световен мащаб под надслов “ Шампион по натрапена любов в международните отношения”. 

Колаж на Фрог нюз:

 

1 мнение за ““Не вярвайте на очите си”, зове австрийско списание с визуална провокация срещу лековерните”

  1. Хуйло си е платил и затова всички негови шлюхи лазят пред сводника си. Докато банкянския геЙополитикь бокоТИКВАТА получава деньги и политическа подкрепа от западните си “съпартийци” и полезни идиоти.
    Различно е поведението на “вожда” пред върховния си сводник Хуйло. Нали му отиде на крак …… пардон , на лакти му отиде в Кремль да му се ИЗВИНЯВА , от името на всички българи, без никой да го упълномощил за това, че не сме го “обичкали” достатъчно, а само НАТО и ЕС, НАЛИ ! Заедно с него , и преди него в мАсква беше отишъл и решетниковия дрон-камикадзе лумПен РАБевЬ!
    Подобно беше и натягането му пред абсолютния социопат бай ТръмпанЮ !

    ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.