Върховният ни шегаджия е отдавна в Шеген

В страната на победилия путлеризъм не се толерират шегите с Путлер. Забранено е също на чужденци да се шегуват с руснаци(те).

Това става ясно от факта, че филмът на Роман Полански “Дворец” дебютира в московията с изрязани две минути, които съдържат шеги с руснаци и с новогодишното обръщение на самия Путлер през 2000-та година.

В мрежата е пълно с вицове за Путлер, но тях не могат да ги забранят. 

 

 

 

 

 

 

Вината е на ЦРУ, както (почти) се пошегува той. Защото именно от ЦРУ са създали интернет, според него – за да му е зле на царството, в което го е яд, че не може да запуши всички усти, както затръшна прозореца към Европа.

В същото време царят е цар на дебелашките шеги. “Пошегува” се пред СиЕнЕн с ехидна усмивчица, когато го попита Лари Кинг какво е станало с подводницата “Курск” . “Потъна”, изгаври се с жертвите царят на шегите. 

Същият миналата година се пошегува (заедно със своя малък побратим, с когото са една самоходна шега с визията си на Крачун и Малчо), че щели да нахлуват в Полша. А пък на голям европейски форум, още преди да си беше спечелил прозвището Путлер, Путин се наслади на чувството си за хумор по темата за липса на алтернатива на руския газ за Европа. Ако се откажете от него, пак до нас ще опрете, защото и на дърва да минете за отопление, те са в Сибир.

Нещо такова изтърси той в Германия ( на снимката) точно преди 13 години на 26 ноември 2010 г. Както знаем, оказа се излъган в очакванията си европейците да страдат без неговите енергийни източници и да го молят за дърва. Отрязаха му енергийните пипала към Европа без да му цепят басма. 

И у нас имаме върховен шегаджия. “Ей, не може да се пошегува човек”, възкликна той след като напълно сериозно намигна “евроатлантически” на своите избиратели от ГЕРБ да подкрепят на балотажа в София червената Ваня. Хич не се изчерви от тази “шега” с последователите си, с които се отнесе за пореден път като със своя движима собственост, след като безброй пъти ги е лъгал да гласуват за него, а после отказваше да става депутат. 

Дреме му на Амура ( имаше една игра в моето детство, особено любима на момичетата, която се наричаше “Шегите на Амура”). За себе си продължава да говори като за най-успешния български политик понеже разбира успеха като  печелене на избори, а не като процес, при който трябва да успееш да превърнеш обещанията си в нещо различно от лъжата.

Да, без съмнение е най-гъвкавия в цирка. Направо е мъжа-каучук. Винаги е готов да се обърне на 180 градуса и да погледне победоносно публиката откъм гърба си с главата между краката (стига в момента да не е скъсал менискус, както стана случайно при онова мачле в деня, когато не искаше да се отчита пред враждебно настроеното мнозинство в парламента). 

Политиката у нас не е проста работа. Тя е като за хора, които умеят да се шегуват с простите така, че те да не се засягат и пак да му гласуват, след като им е съобщил, че просто ги е взел за мезе, т.е.им се е подиграл, но “карай да върви”.

Не е шега работа да си в лично качество в  Шеген, където приемат само най-изпечените… шегаджии, които винаги могат за изпържат конкуренцията. 

 

4 мнения за “Върховният ни шегаджия е отдавна в Шеген”

 1. Шегуват се социдеолозите от край време!
  Тошката нарече шегаджийски някогашният строежът на „соца“ (ни) НЕДОНОСЧЕ!
  При Путлер нещата не стоят иначе, след като го засичат в лъжите, прескача, ако не може с репресии, с шегички темата.
  При тиквата също не е различно. Или се прави на прост, или сменя мненията си многократно, понеже е демократ и различие в мненията са (му) позволени, или „ба мааму, не разбирате от шеги..“!
  Но сега нещо друго–
  Алма Матерът е юбиляр и новият декан държи реч пред умниците ни(?)
  Ще си позволя да цитирам една част от нея, за да задам после на на умните слушатели един мой въпрос. И така–
  “Живеем в свят, изпълнен с дълбоки противоречия и задълбочаващи се неравенства. Свят, в който социалната тъкан на обществата ерозира с невиждани темпове, а традиционните ценности се заменят от арогантност, агресия и лицемерие. Свят, в който, въпреки небивалия напредък на технологиите, знанието сякаш се обезценява, а посредствеността шества триумфално във всички сфери на обществения живот. Свят, в който животът на отделния човек започва да се обезценява, а войната се превърна в постоянен, ужасяващ спътник на нашето ежедневие. Свят, в който вярата в разума все повече започва да отстъпва пред фалшивите сензации и конспиративните теории, и омразата…“
  До тук стига, но толкова ли е трудно СЕГА ТОЙ ДА СЕ ПОСТАРАЕ и поне да ИЗкаже името на страната, която по всички тези показатели е ОСНОВНИЯТ ВИНОВНИК създаващ „противоречията, неравенствата, социалната ерозия на традиционните ценности, където знанието се обезценява и посредствеността шества триумфално (навсякъде) и (сега най–същественото),животът на отделния човек се обезценява и войната ВЕЧЕ се е превърнала в постоянен ужасяващ спътник, фалшивите НОВИНИ (а не сензации)… и като последно ОМРАЗАТА“!
  Аз ще я изкажа РУСИЯ!!!, при това към назования „небивал напредък на технологиите, знанието…“, тази Русия няма абсолютно никакъв принос. Обратно на това, културните среди у нас трябва отдавна да са го осъзнали, след като се „ровичкат“ в тези сфери…
  И ако са на истинските постове и места на влияние, трябва отдавна да правят неща, каквито на пример един журналист като господин Инджев, вече десетилетия назовава и подканва за противодействия.
  Това, казаното от мен, обаче не е шега а плачевна истина, която предвещава грандиозна опасност от ЗАТРИВАНЕто НИ!

 2. Умствено недоразвитите си падат по тъпи шеги. Все едно дали си толуп-мутра с ник Буда РАПОНЯ или провален КГБ-подполковник с нестандартни секс-преференции, заграбил властта над 1/6 от тайгите и блатата в света. Паметливи помнят как путю се шегуваше и с вярната си сеструшка мЭркел, като пускаше добермани и ротвайлери в залата при официалните визити. Тези юнаци разбират и уважават само МПЛ-50 или шут в зъбите…

 3. Явно банкянския геЙополитикь отново се шеЙгува. Той си “мисли” че Шенген е ченгенЬ, нали е “обучаван” от ченгенската “школа” в СимеоновНо, а и повечето негови падруги в изпълнителната, съдебната, законодателната и кафявите джендъри от ченгенските “медии”! Оди и одите на хуйло ви!
  Също така бокоТИКВАТА отдавна е влязал в путлерасткият ЧЕНГЕнЬ , защото чекисткия му ТЪПькач Хуйло го е приел там още от времето на монтирането му за мутренският геЙнсекь на милицията в задунайския му колониален Бандитустань НРБь.
  Само че , бокоТИКВАТА не знае , защото е проZZт(итуиращ)а милЮЮЮционерска МУТРА, че не можеш да влезеш в Шенген, без преди това да ИЗЛЕЗЕШ от путлерасткият ЧЕНГЕнЬ , от Магнитски и RICO, и от Кьовеши! ЕДНОВРЕМЕННО!
  Там каучукови ченгенски шменти-капели ги пращат директно в родната му Банкя!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 4. – мы бы весь мир полюбили, если бы он не сопротивлялся …

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.