Лицата на Гьобелс в рашистки вариант

За българската публика лицата на преродения Гьобелс не са особено разпознаваеми. Причината е, че отдавна приключи епохата на съветската телевизия у нас, която се излъчваше всеки петък.

Беше като мюсюлманската задължителна петъчна молитва: излъчваше се в НРБ всеки петък вечер преди края на съветската окупация.

За протокола, вижте тези лица. Гьобелс до Гьобелс!

 

 

 

 

 

Един ден в самата московия те ще бъдат заплюти с псувни люти.

В средата на колажа с най-голямата снимка (по заслуги, вероятно) е Пьотр Толстой, бивш телевизионен водещ и настоящ депутат, автор на някои от най-агресивните изказвания срещу България.

Около него конкурентите му на фронта на пропагандата на режима Скабеева, Маргарита Симонян, номер едно по статут в рашистката йерархия като шеф на държавната телевизионна пропаганда,  следвана от Соловьов, Кисельов и прочее бъдещи подсъдими на скамейката на позора на историята заради ролята им на върховни пропагандисти, руzки нацисти.    

Все лица на заника на рашизма.

1 мнение за “Лицата на Гьобелс в рашистки вариант”

  1. Не знам дали ще ги настигне възмездието някога. Режимът може да оцелее и спокойно да си живурка като една Северна Корея още дълги години. Съответно тези пропа-гондони ще продължат да се радват на статуса си. Няма да могат да посетят вилите си в Италия и други кътчета от колониална Европа, но ще са радушно приети в Азия и Африка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.