Много прилики и малко разлики в снимки между “третия райх” и “третия Рим”

Ще бъда лаконичен с малко от възможните многобройни примери.

Днешният “трети Рим” на Путлер трудно може да изнамери нещо ново, по което да не си прилича с добрия (като за него) стар “трети райх” на Хитлер.

В московията създават “африкански корпус”.

 

 

 

 

Това е пореден плагиат. В нацистка Германия са дали пример за подражание.

На снимката: Генерал Ромел приема строя на нацисткия африкански корпус през 1941 г.

Путлер обещава да “вдигне на крака” своето царство и поиска първо пет, после още пет, след това още пет и още пет години. Сага иска още пет.

НА СНИМКАТА: Табела в разрушения Берлин, на която е цитиран Хитлер: “Дайте ми пет години, и няма да познаете Германия”.

В днешната московия се намират изключения в личен план. Те ще бъдат онези, които в онова, в което ще се превърне победената московия, ще бъдат на почит. Днес някои от тях са в затвора за 5 години.

НА СНИМКАТА: Осъденият на 5 години “колония”, т.е. каторга, Максим Иваниди, който решил да прави кариера по договор в армията, но не и като окупатор. Отказал да воюва в Украйна.

 

 

4 мнения за “Много прилики и малко разлики в снимки между “третия райх” и “третия Рим””

 1. Умно е момчето,по добре 5 години колония,отколкото умрял в Украйна оше през първия или втория месец.Средното пребиваване на мобилизираните на територията на активните бойни действия е около 2 месеца и после-”кирдик”.

 2. “Кажи ми, кои са приятелите ти, за да ти кажа кой си”.
  Ще си позволя, лично да променя поговорката: “Сподели ми, какво и кой те вдъхновява докато изпълняваш обещанията си, за да знам дали си ми приятел или да те забравя”.
  Как пък не чух и не видях, “магамби” ( в това определение няма расизъм, защото необразовани простаци раждащи и създаващи себеподобни, има по целия свят), да са във военни училища в САЩ, да не говорим за военни академии? Да са в същите училища и академии в EU или в която и да е нормална държава?
  Имаше нещо подобно и в бившата нрб. Шашаво а? Е, то си беше по линия на “кпсс-бкп вечна дружба”-от първата страна наследник пУТЛЕР, от втората, битката върви с пълна сила. 🙂
  Аз пожелавам на пУТЛЕР и шайките му, защото тя не е само една, а и има копие и в Нашата България, “много трудови успехи”. “Магамбите”, ще станат “велики” бойци и ще се докажат на всички бойни фронтове по всички “светове”. През нощта, през деня, калени в сняг и студ, в жега и пек…. Позволявам си коментар на първата снимка:

  “Вие сте нашите другари, подкрепящи ни завинаги и знаещи за какво се борят !!! Малко сте оклюмани, но ви е за първи път! След скока (сложили са ръце върху резервeн парашут), който е в изключително тежки условия, ние ще ви посрещнем и приветстваме, защото лесно ще ви намерим. След това заедно, ще започнем борба в Африка ( дано дойдете, като ви върнем). Напред другари, но за препоръчване само през деня… Патриарх Гундяев, ще ви отслужи литургия за по-вече светлина, която да ще ви напътства…

 3. Нацизма вече е засенчен!
  Той трябва да се учи като зло, но колко още трябва да се търпи сегашното зло на новия фюрер от Ленинград, за да влезе в учебниците?

 4. Рашистите пак са вдигнали мизата. От ден-два най-баятите русофили повтарят най-новия фейк – ВСУ дали над милион жертви. Пак им готвят прегрупиране и са им пуснали доза успокоително предварително.
  Аз лично смятам, че няма да се оправят. И да падне Путин ще го наследи подобен на него. Тази страна няма да види демокрация.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.