Вас кафявото знаме роди ви, вас не ще ви уплаши смрадта

Разпространено от Клуб Z видео за разговор на висок глас в парламента днес между Пеевски и Кирил Петков, озвучено (поради липса на запис на думите им) с драматичната музика от операта Carmina Burana на Карл Орф (по текстове от 13 в.от н.е.), потвърждава невербално твърденията на паразитиращите върху скандалите в политиката т.н. медии: наистина е имало скандал.

Fakt, казано на евроатлантически език.

След “свещените факти”, следват свободните коментари, нали така.

И се започна…

Нинова се покатерила още на мястото на престъплението върху тази низина, за да се изяви за пореден път мъжкар(ан)ски. Провикнала се двамата да излязат навън и да се разберат като мъже. Напълно в духа на мутрите, срещу които изобразява муцунки на активен борец срещу бойковизма. 

Ако си спомняте, тя зовеше през 2017 г. и др. Борисов да се докаже като мъж в двубой с нея. Именно като мъж. Внесе съмнения по този повод, намигайки като в селска кръчма на своята болна от комплекси аудитория.

Цончо Ганев, гаулайтерът във въzраждане и близнак на Нинова на същото поле, наторявано със собствени извержения и минирано с кафяви мини с рядка консистенция, също се изправи пред вентилатора на публичността.

Стоп кадър от изявата му днес пред вентилатора на медиите на фона на застиналия в позата на охранител депутатин Петър Петров.

 

 

 

 

Разпространи гаулайтерът пред вентилаторите твърдението, че е чул  по-рано Пеевски да псува на майка Кирил Петков, който си подвил опашката. 

Fakt ли е? Не знам. Но му е вкусно да се облекчава натоварващо други пред публиката, на която сервира за кльопане подобна храна за размисъл.

В същото време от парламентарната трибуна -щях да кажа клоАКА, но се въздържах- се изяви депутатът на Трифонов (и т.н.) Гроздан Караджов. Кафявите медии веднага откроиха в заглавие неприличното внушение в изявлението му. АКО да е цитат от песен на Христо Петров, днешен негов политически враг. 

На Гроздан (позволявам си фамилиарното споменаване на малко име, понеже бяхме познати от времето, когато беше виден фактор покрай Иван Костов), явно му се услажда да говори за лапането.  И него го обвиняваха, че искал да лапне едни стотици милиони държавни пари като министър, но когато не му ги (по)дадоха, детонира бомбата под седалището на властта, в която сам участваше.

НА СНИМКАТА: Гроздан с красноречива пантомима по горната долнопробна тема в парламента в недалечното минало.

Честито на победителите в това състезание по простащина! Онези, които са ги изпратили да се състезават на това позорно поприще, заслужават да споделят оценката като също такива простаци.

Вас кафявото знаме роди ви, вас не ще ви уплаши смрадта!

 

 

 

 

 

7 мнения за “Вас кафявото знаме роди ви, вас не ще ви уплаши смрадта”

 1. Такива проZZт(итуиращ) ренеГАДь и , като караджовЬ и ТЪПькачЪТ му учиндолската чалгарска мумия, днеска са го ПОЕЛИ, заедно с другите шлюхи на бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ от иZZраждане и кУпейкинь.
  Те са гласували заедно с тях , а не ППДБ, които са гласували ПРОТИВ!
  Така че ренеГАДьската шлюха – караджовЬ и тошко маймунарски винаги гласуват заедно с ТЪПькачите си – дИбильян прасееФскиЙ и бокоТИКВАТА , а и с иZZражданеи кУпейкинь.
  Оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 2. Какво да очакваш от безпринципна, мутренско-тарикатска шайка готови на всичко за едната изгода. Те са фанатизирани, необразовани, безчувствени лакеи, правещи всичко за благосклонността на господаря си ( да ги почеше по “ рошавите” глави) и да им каже “ Браво мойто момче, дръж!!!”

 3. Няма да се изненадам, ако овцата от чалга стадото изпълни на парламентарната трибуна песничката “Тарикати и дупета друсайте кючека”, за да се хареса на Пеевски.

 4. Видяхте ли днеска , как мутро-милЮЮЮционерската МУТРА бокоТИКВАТА беше пратил неговата придворна шлюха –
  партриотарь-социалиста кУпейкинь от иZZраждане, в неговата “медийна” паразитна клоака – БНТь ,ръководена от неговият НЕзаконен геЙнеральен директор – куРВшлуковь, а???
  бокоТИКВАТА макар и да знае , че е купил всичките патриотЬ-социалисти от иZZраждане, се опитва да представи своята шлюха кУпейкинь, като “неЗАВИСИМ”, а неговата купена “партия” иZZраждане , като “истински” путлериоти. Също както “другите” чангесарски “маZZонски” шлюхи от чалгарската шайка ИТНь на учиндолската мумия!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на “маZZонския” пасоль-свинар геЙрговь, одите на магнито-бандита дИбильян прасееФскиЙ, одите на зИльоната фатмашка гнусна “маZZонска” ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ, одите на агенть Сава, одите на “маZZонския” агенть Гоцье, одите на хуйло ви!

 5. Прекалено “бащински” завършвате господин Инджев,

  Те не са простаци, а пациенти!! Ако психичното здраве на нацията се наблюдаваше, вероятността от такива събития, щеше да е сведена до поносим процент на търпимост. За съжаление, не е така. Наблюдението и лечението на такива отклонения от психичното здраве е сложен процес. Това им дава възможност да се вихрят и развалят въздуха, който всички дишаме.
  Пожелавам им “приятно” участие и да задават много въпроси на 14. Другаря пУтин, ги очаква.
  А аз така и не мога да си обясня, защо това престъпно джудже мисли, че целия свят е рУсия? Но без значение, какво си обяснявам или не успявам.
  И така: чакат ги на тази среща. При неправилно зададени въпроси(малко вероятно), 101 процента ще получат възможност да се поправят.

 6. П.П. Извинявам се, но уточнявам за всички , че кафявият джендърь включва всички “кафяви ризи” , и всички кафяви “медии”!
  ВСИЧКИТЕ са кафяви джендъри! И кУпейкинь, и неговата “партия” иZZраждане, а също и техните кафяви джендърски таварищи- нИдялко ПИДЯЛковь и неговата агентЬция МОЧь, както и всичките кафяви тролски путлерастки шлюхи и всичките кафяви ТРОЙянсКИ рублоядни путлерастки атечествено-социалисти ! Одите на кафявия джендърь, одите на кафявия Хуйлостань , одите на кафявия Хуйло, одите на хуйло ви!

 7. Боклук Сър,

  За съжалениe, този боклук не подлежи на рециклиране.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.