Руzката говорителка Захарова отново говори от името на българския народ

 

След като вече бяха дали съгласие самолетът на руския външен министър Лавров да прелети над България на път за форум на ОССЕ в Скопие властите в София в крайна сметка му отказаха, тъй като Москва не се съобрази с изискването на борда да няма санкционирани лица. 

Лицето на руzката специална дипломатическа излагация Мария Захарова, която е в списъка, въпреки това условие се е качило в самолета на своя шеф. Опитът за тази контрабанда не мина след първоначалното българско “от нас да мине”.

Реакцията на Захарова, която отдавна се е превърнала в посмешище заради невъздържаните си прояви и изявления, не закъсня. Още с кацането си в Скопие след 5 часов заобиколен полет през небето на Турция и Гърция, тя наруга българските “чиновници”, взели решението за забраната (заради собствената й скандална личност).  

По вече установена традиция говорителката на руското външно министерство не се отклони от траекторията на наглостта да се изявява като говорител от името на българския народ, за който се изказа “майчински”. 

И друг път съм (се) питал, например след подобни вероломни опити за вбиване на руzки клин между българите от страна на софийската Захарова ( по фамилия Митрофанова), как може да бъде обяснено обстоятелството, че българският народ люби московията безмерно, но гласува непрекъснато за “русофобски” правителства. Не може да бъде обяснено-поне не със средствата на логиката, но това не тревожи впиянчените законодатели на руската вербална агресия.

Освен всичко друго Маша, както принизяващо я наричат опозиционните гласове в мрежата, лъже факто(логически). България била създала невиждан досега в историята прецедент да бъде спиран пътнически самолет заради един пътник. Няма да припомням как болшевишката беларуска власт направо отвлече такъв самолет и го приземи с военна принуда да кацне на своя територия, за да арестува намиращ се на борда му опозиционер. Ще рече някой, това си е работа на “колхозника” ( както пък наричат Лукашенко опозиционерите).

Само че има и още случаи, много подобни на сегашния. На 28 юли 2017 г. румънските власти отклониха рашистки полет заради намиращия се на борда на самолета вицепремиер на московията Дмитрий Рогозин, запътил се към молдовската столица Кишинев. Букурещ изрично подчерта, че причината за решението е фактът, че Рогозин се намира в санкционния списък на ЕС след анексираните на Крим.

Бесният шовинист, определят като откровен фашист от знаменитата журналистка и правозащитничка Анна Политковская, убита в предверието на московския й дом на рождения ден на Путлер на 7 октомври 2006 г., избесня толкова, че обеща следващият път да посети румънското небе с бомбардировач.

Остава сега да видим какви ще са последиците от “пробива” на руската дипломация, която не се е изявявала на значим европейски форум след началото на руската агресия в Украйна. Скромната ми прогноза е, че има голяма вероятност тандемът Лавров-Захарова да се окаже в положение да съжалява за глупостта да се натрапва. 

 

Митрофанова говори на “вежливите” български човечета ( обновена)

3 мнения за “Руzката говорителка Захарова отново говори от името на българския народ”

 1. Снимката разказва всичко ! Тази объркана женица е на първа линия. Другата, позакръглена има възможност да си лъже началника. Разбира се заедно със познатите на всички нас, като техен обслужващ персонал. АД, ГП и така нататък. Можех да допълня списъка с абревиатури, но ще изгубя смисъла от безсмислието.
  Адаш:
  С Уважение,

 2. Браво на прес-алкаше Захарова. За постиженията си е удостоена с високото звание “Горькая пропойца” в Русия.

 3. – А нас-то за шо, скажи Серега- това е въпросът почти по Висоцки
  https://www.youtube.com/watch?v=BomXiuR47SQ
  – друг въпрос е, разрешението на нашето правителство за този въздушен коридор – това си е дипломат. жест към Скопие, защото е по тяхно искане като организатори на срещата – бълг.външен министър си е тръгнал снощи от Скопие, заради приетата от рф-то покана – можеше да остане възхитена като байхуя от по-по-най дипломата – да, ама не …
  – грустная лошадка без алкашка машка . . .

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.