Нацистът Путлер играе нацистка канадска борба с “меките китки” след като е разгромен от украинската твърдост

Поради невъзможността да съкруши “нацистка” Украйна и да завземе столицата й Киев (не за три, а за няколко пъти по триста дни) путлериската държава се захвана ( с извинение за употребата на тяхната терминология) с  “меките китки”. 

Къде по лесно е да бъдат извивани те за кефа на шефа, който не може да предложи друго “позитивно” зрелище в своя пропаганден публичен дом. То е нещо като набеждаването на евреите. Били са два-три процента от населението в Германия, но са обвинени от нацистите за всички несгоди в техния тоталитарен рай(х).

Подобен на московския закон за забрана е бил прие в нацистка Германия през 1935 година. Имитаторите днес просто го възпроизвеждат в нацистката московия.

През 2013 г. главният ковач на закони в руzката Дума Сергей Наришкин говори пред европейските депутати, “еврогейове”, според рашистката пропаганда. 

Подмазва им се. Заявява, че в Москва е пълно с гей клубове. Кани ги, макар и с елементи на (само)ирония ( щото няма да ги придружи), да се уверят сами. Уверява ги, че там посетителите се чувства прекрасно, спазени са им правата. Обобщава, че в Москва се уважават правата на хората ЛГДП, както в Европа. Получава аплодисменти от “еврогейските” депутати, които разбират иронията на неговата покана, но все пак ръкопляскат заради старанието му да им се хареса.

Какво се случи 10 години по-късно, че общността ЛГДП, беше забранена от върховния съд в царството на Путлер с издайническа бързина като за съдилище, което в една (уж) демократична държава би трябвало да обсъжда забраната на правата на хиляди човешки същества доста по-обстойно от рекордно кратките 5 часа?

Наришкин е доказан лъжец, измамил собственото си монархическо началство. Шеф е на външното разузнаване от 5 октомври 2016 г. В това качество излъга своя цар, че Украйна ще падне на колене за броени дни при един руzки блицкриг. 

Фактът, че доказани измамници, като Наришкин ( минаващ, между другото, за нещо като гълъб между милитаристичните ястреби в обкръжението на царя), все още гнездят в Кремъл, показва доколко сплотени са престъпниците там. Окървавени са взаимно като в класическа схема на мафията. Никой от тях не може да претендира да е тревопасен.   

Путлер играе от позицията на диктатор “канадска борба” с “меките китки” като компенсация на факта, че твърдата украинска съпротива го съкруши.

1 мнение за “Нацистът Путлер играе нацистка канадска борба с “меките китки” след като е разгромен от украинската твърдост”

  1. Германските евреи са били даже по-малко , били са около, и под 1%.
    Такива “мачовци” , като Хуйло, избиват ТОТАЛитарНИТЕ си комплекси , навсякъде! Той се докопа до ЛГБТ едва след като унищожи всичките “малцинствени” “иноагенти” и демократи и другите “меки китки” , преди тях. Политковская, Немцов, Навални, Ходорковски, Березовски ,Каспаров , както и използване дори на оръжия за масово поразяване в Лондон, а и в НРБь……….Сирия….. Украйна…
    За комплексирания инфантилен чекистки бандит дори откраднатите от него над 300 милиарда, само в личните му оффшорки, няма да му “стигнат” , за да си ги “премери” с другите милиардери ! Той трябва да е “арийскиЯТ” пАбедитель дори и сред милиардерите, трябва да е алЬ-сабакЬ сред милиардерските си падруги , макар и да ги е откраднал ! Всичките!
    Оди на “арийскияТ” ти хуйло, Хуйло!
    ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.