Руzки нацист онагледява що за “денацификация” цели държавата му в Украйна

(Още) един доказан руzки нацист е получил орден за “Мъжество”. 

На публиката в московията Михаил Турканов, по прякор “питбул”, е известен не само като участник в турнирите по бой без правила, но също и като футболен хулиган. Но най-вече е прочут с откровения си нацизъм.

Въпреки, че е бил глобяван за демонстриране на свастика, той се гордее с това свое “право”. Обяснява свастиката като древен символ и я рекламира при възможност.

 

 

 

 

 

 

След 5 годишна присъда и затвор Турканов не само е мобилизиран, за да убива украинци, но и е поощрен от държавата с орден за проявено “мъжество”.

Толкоз за “денацификацията” като цел на руzката война срещу Украйна.

 

2 мнения за “Руzки нацист онагледява що за “денацификация” цели държавата му в Украйна”

 1. Психопати винаги ще има. Факт.
  По интересно за мен е (не, че не могат да се досетят), защо извратеняците се кефят зад решетката ? Те са по-важни за наблюдение и помощ.

 2. Тоя иZZродЬ носи ИМПЕРнационал-большевишка свастика, по наследство още от болшевишката КОНТРАреволюция. Те носията свастика много преди плагиата Хитлер, който само имитира своите “батковци” – болшевишките, а и следващите ги фашаги на Мусолини.
  Така че древната свастиката, и древноримските фаши са компроментирани много преди тоя комплексиран лаик и плагиат Хитлер , от болшевишките и от Мусолини!
  А сега техният чекистки последовател -Хуйло, също си измисли и той “своя” ZZвастика, която да “замести” болшевишката, фашистката и нацистката.
  Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.