Политическите разногласия в Киев доказват, че в Украйна има демокрация, обратна на рашистката теокрация

Размножават се като елементарни едноклетъчни “многоходовите” рашистки пропагадни интриги относно уж сбъдната им мечта: украинците да се хванат за гушите и да махнат омразния на московията Зеленски. 

Украинският генерал Залужни, (международно) признат герой във войната срещу окупаторите, огласи пред британското издание “Economist” гледната си точка относно следващи стъпки в отбраната на Украйна, различна от тези на президента Зеленски относно промени в тактиката във войната срещу окупаторите .

Виталий Кличко, кмет на Киев, също е легендарен украинец. Световен шампион е в областта на бокса и на местния фронт при бунта срещу режима на рашиста Янукович. 

И Кличко критикува президента Зеленски по чисто политически причини, което е стара негова позиция, като в същото време изтъква, че президентът трябва да бъде подкрепян от всички до края на войната.  

Огласените позиции на Залужни и Кличко имат нещо общо и то е следното:

В Украйна е възможно нейните герои да са на различно мнение, да спорят, да  (се) критикуват. Колкото и да е неприятна тази “новина” за самите украинци, тя само доказва, включително в очите на мислещата част от поданиците на Путлер, че в Украйна има  плурализъм на мненията, т.е.демокрация, която няма нищо общо с московската теокрация. 

Да продължаваш да наричаш избраното от народа ръководство в Киев “режим” е отчаян опит на крадеца да крещи “дръжте крадеца”. Рано или късно това ще бъде осъзнато и в държавата, където режимът се държи върху щиковете на пропагандата и на страха от репресии, които засягат все повече по добре познатия сталинистки начин насилствено мобилизираните мъже и гневят все по-видимо съпругите им.

 

4 мнения за “Политическите разногласия в Киев доказват, че в Украйна има демокрация, обратна на рашистката теокрация”

 1. Рашистите до преди 3 месеца си предаваха от уста на уста като ползвана дъвка партенката, че Залужни бил убит, а сега се надяват на него да свали Зеленски. В техния руски мир никой няма право да оспорва действията на императора.

 2. Украйна води война срещу завоевател !!!
  Завоевател, който чете историята, както дявола евангелието.
  Ще има още такива. Те, всъщност сега се активизират.
  Колко глупав е Кличко, си е негова работа. Подиграваха го, сигурно с основателни причини, като следствие от ударите по главата. Какви ще ги извърши след войната, само той си знае. Но ясно каза, че сега не трябва да спира подкрепата за Президента. Показателно а ?
  Моля, да не се споменава брат му, който счупи главата на нашия простак боксер. То май и един друг му я потроши, ама не помня, на кого се плезеше и казваше, запомни ме. Докато се чудеше как да стои на крака.
  Пример за демократично мислене, което у нас всячески се опитват да разсеят и опорочат от Дондуков 2, БНТ и други производни тоалетни и септични ями.

 3. Хуйло не може да осъзнае, че международното ПРАВО(съдие) и особено ЗАДЪЛЖЕНИЯ, не е “режим”. Без елементарни международни правила се стигна до катастрофите през 20 век.
  И международните правила не са създадени , за да ги “заобикаля” , защото нито той ги е “създавал” , нито те важат само за “другите”, а и за международните престъпници , като него.
  Оди на хуйло ти, Хуйло!

 4. Да се надяваме, че украинската опозиция е резистентна спрямо дрънкането на копейки откъм кремъл, а не като болхарската.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.