Путлер дава на заден в битката срещу жените за раждане на повече пушечно месо

Има малка (дено)нощна музика в дисонанс с музиката на режима на Путлер, който се опитва да яхне консерватизма, възпитаван от векове в империята. 

Забраниха ЛГБТ като “екстремистка”. Готвят се  да забранят и абортите в ортодоксално-православна конкуренция с католическите фундаменталисти и в крак с рашистката кампания за повече бебета (по цели 8 на жена!), за да има в бъдеще пушечно месо за войните на московията.  

Но…

Социологически проучвания, промъкнали се в рашистката публичност, показват твърд отпор дори относно “меките китки”. Да не говорим за женската ярост срещу намерението на държавата да ги лиши от правото да решават дали да раждат.

Мнозинството жени на възраст между 28 и 40 години се тревожат от възможната забрана за правото им на аборт. Дори са против наказанията за секс малцинствата. Повече от 65 на сто от участниците в допитването са срещу наказанията за хомосексуалност и лесбийство. 

Повече от 50 процента от хората в московията изразяват мнение, че никой не трябва да се меси в частния живот. Над 78 на сто заявяват, че сексуалните малцинства не им пречат да живеят.

В резултат на тази изненада Путлер пуска на предна линия със задачата да дава плавно на заден своята Валенитина Матвиенко, председателка на Съвет на федерацията на Русия 2011. Формално в тази теокрация тя е номер две в държавната йерархия. И е жена. Опипва почвата с изявления за евентуално отстъпление от забраната на абортите.

Май ще отменят кампанията “абортът е убийство”. Както отмениха попската кампания, ръководена лично от полковника от КГБ Гундяев, маскиран като патриарх Кирил, “разводът е противен на нашите ценности” , след като Путлер се разведе. 

Предстои да видим кога ще абортира Кремъл, бременен с чудовищното бебе на постсъветския кагебистки преход от съветска към по-малко светка монархия. 

НА СНИМКАТА: Плакат, който зове за край на абортите, за да има повече защитници на режима

8 мнения за “Путлер дава на заден в битката срещу жените за раждане на повече пушечно месо”

 1. За съжаление подобна забрана за аборт вече съществува в САЩ и то в повечето от щатите което е доказателство именно за опита да се осигури пушечно месо не само от Путин. Явно живеем в абсурдна действителност в която човешкия живот е възобновяем ресурс с изключително ниска цена.

 2. Имаше такива подобни лозУнги по времето на савецкия колониализъм в НРБь!
  Че “другарите” не само ще “направят” детски ясли и училища , но и самите деца ше “направят” за тях, нали!
  А сега и Хуйло иска да вампиряса своят националЬчекизЪм върху подобна демагогия останала от савецката империя.
  Но все пак мужиците показват в проучванията , че атечественочекизЪма на Хуйло все пак не ги е зомбирал ТОТАЛитарНО, и има някаква надежда за тях.
  Кой знае?!? Или “да” , ама не!
  Оди на хуйло ти, Хуйло!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

 3. Към Теодор:

  Манипулативно, направо лъжовно е сравнението между московията и САЩ по отношение на “пушечното месо”.
  В САЩ няма “глад” за пушечно месо и насилствена мобилизация. Няма и държавна политика за забрана на абортите. Жените имат избор да отидат при желание в друг щат за съответната операция. Там въпросът е чисто религиозен. Ортодоксално вярващите съществуват навсякъде, но нямам желание да им предоставям трибуна за теологични спорове в този блог. За такава пропаганда си има достатъчно трибуни, където са добре дошли. Не и тук.

 4. Снимката обяснява и онагледява напълно, патологично извратения начин на мислене, на болното джудже и свитата му. Всеки, поне малко нормален човек, би се стреснал мамка му. Изроди.

 5. “Явно живеем в абсурдна действителност в която човешкия живот е възобновяем ресурс с изключително ниска цена.”

  Това важи за раZZия. Там човешкият живот никога не е бил ценен.
  В САЩ е много различно – военната служба е високоплатено занимание и е въпрос на личен избор!
  Прави впечатление, че на руската опорка “всички са маскари”, все по-малко хора се ловят! Измислете нещо ново! Или не е Ваша работа?

 6. Господин Инджев,
  Изцяло подкрепям отговора ви към първия коментар.
  Теодор:
  Надявам се, че написаното от Вас е породено от студеното време.

 7. “Mалка (дено)нощна музика” 🙂 🙂 🙂

  “Аборт – этo убийства”, а ходенето на война понеже не е… За хуманност да не говорим, но колко глупост трябва, за да измислиш такъв плакат…

  Колкото до темата в Щатите: има един страхотен филм с Деми Мур и Шер за амбивалентния начин, по който тaм са подхождали към абортите през 1950-те, 1970-те и 1990-те години, кaто религиозният фанатизъм в крайна сметка връща нещата на изходната им точка, т.е. към… путлэр. Оригиналното заглавие на филма е “If These Walls Could Talk”.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.