Противници на Путлер му се подиграха на негов терен графично, лично и високотехнологично

Не че това ще промени посоката на рашисткия титаник, но е за отбелязване: принудената да действа в нелегалност като партизанска съпротива опозиция в московията се подигра на режима високотехнологично, а и на Путлер лично.

В различни градове в държавата, включително в Санк Петербург и Москва, се появиха билбордове с привидна реклама на днешното царство по повод настъпващата Нова година. С огромни букви е изписано банално поздравление във връзка с това календарно събитие.

В левия долен ъгъл на билбордовете обаче опозиционерите са добавили QR код. Когато се сканира с мобилен телефон, се появява на екрана на сканиращия “Русия без Путин” с препратка към съответния едноименния сайт neputin.org, управляван от съратници на политическия затворник Номер едно Алексей Навални. 

 

 

 

 

 

 

 

Случва се в рамките на практически започналата държавно спонсорирана кампания за преизбиране на Путлер за цар на 17 март 2024 г., за която опозиционери пишат в мрежата, че е загуба на време и средства- просто властта трябва да обяви кога ще е следващата инагурация на несменяемия монарх.

3 мнения за “Противници на Путлер му се подиграха на негов терен графично, лично и високотехнологично”

  1. “Морков, след него тояга”. “Тояга, след нея морков” Тоягите и морковите, са им запазена марка. Единствено сами могат да се справят. Няма как да се помогне на тези хора, ако не се опитат поне малко да… станат нормални. Дадохме им писменост и те продължават да търпят подигравки от сатрапите, които ги управляват. Чудесно решение за съпротива, но прекалено слабо. Не ми се пише по-вече.

  2. “Чудя” се на лумпенския чекистки бандитизъм на Хуйло?!? Защо въобще му трябват “избори” , след като вече 20 години няма такива в путлерастка РАБьZZия?!? А и деРмократь Ельцин си го “избра” за негов “наследник” , за да “скрие” неговата корупция.
    А освен това Хуйло премахна и всички други кандидати , като Ходорковски и Немцов, и дори всички други дори маргинални “конкуренти”?
    Така че в путлерасткият чекистки рай(Хь) няма никакъв избор.
    Хуйло не дава възможност и за избор между “война” и “мир” , защото дори е забранил на своите мужици дори думите вАйна и мирЬ!
    Оди на хуйло ти, Хуйло!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.