Краят на МОЧА ще стане венец на националното ни освобождение от “освободителите”, които са ни заробили

Antiindjevist

household@abv.bg

Нищо не вбесява така болните рашистки мозъци у нас както припомнянето на истината за тяхната матушка, поради което ме псуват на майка (ми), която отдавна не е сред живите, за да й причинят онова, с което й се заканват (подобно на горния Antiindjevist, чиито долнопробни цинизми нямам намерение да тиражирам).

В случая беснеещият Antiidjevist е превъзбуден от моя статия,в която с автентични снимки илюстрирам съветската мизерия. Фактите са си факти. Не могат да бъдат опровергани. В безсилието си да го направят робите на лъжата за съветското “освобождение” се издават, че нямат аргументи да ме оборят и затова ме заплашват с всякакви гадости от отчаяние, потвърждавайки косвено правотата на моята теза.

Взимам повод, за да отбележа необичайния факт, че денят днес започна с водеща новина, която очаквам(е) от десетилетия. Кметът на район “Средец” в София  Трайчо Трайков се ангажира с прогноза, че до 30 дни ще има демонтаж на омразния МОЧА. Чудото може да се състои и преди Коледа. Но и след това да се случи десетина дни не са от значение. Чакали сме го десетилетия. Дори може да се окаже “интересно” като съвпадение с коледните празници в самата наследница на СССР – чудо на квадрат по своята символика..

Поклонниците на култа към съветското робство, което те наричат “освобождение”, не могат вечно да разчитат, че лъжата им, на която МОЧА е въплъщение, няма как да оцелява вечно.

Винаги съм твърдял, че най-важната причина, поради която трябва да бъде премахнат МОЧА от центъра на София, е именно тази: истината да победи лъжата като сложи край на нейното нагло доминиране и на безразличието към нея. 

На път сме да се се освободим от тази лъжа и да отхвърлим робството, наложено ни от “освободителите”, както ни е завещал Левски.

“Никому не се надѣвайте, — говорѣше той. — Ако ние не сме способни сами да се освободимъ, то значи, че не сме достойни да имаме и свобода; а който ни освободи, той ще направи това, за да ни подчини отново въ робство…”

Цитатът е от фототипно издание на „Василъ Левски (Дяконътъ). Черти изъ живота му”, Захари Стояновъ, ПЛОВДИВЪ, 1883, глава 11 „Трябват пари”, стр. 97

 

 

7 мнения за “Краят на МОЧА ще стане венец на националното ни освобождение от “освободителите”, които са ни заробили”

 1. Невиждано! Геолози предвиждат, че яростно земетресение се задава да тресне скоро в района на мочурището около моча. Само че противно на всякаква логика, афтършоковете, които ще последват (или дори ще предизвестят самото земетресение), ще са по-силни от самото земетресение.

  Това земетресение ще предизвика силно сътресение и главоболие от най-висока степен (10-та по скалата на митрофанов-кУрнелиев-копейкинов) на мочащите.

 2. С падането на МОЧА им пада властта. Тоя път истински, а не като мимикрия. Ще беснеят, но това увеличава удоволствието. 😋

 3. Кървави поля (Европа между Хитлер и Сталин) by Тимъти Снайдър. Историография-хорър! Споделящите сайта на г-н Инджев, моля прочетете я! Късметлии сме, че царство България е попаднало в периферията. Символът на това бесовище е МОЧА! Странна е амнезията на другарите от БКП/Д(п)С/(с)ДС/(н)ДС(в) и пр. производни, защитници на МОЧА. Георги Господинов точно го е предал във Времееубежище.

 4. “Винаги съм твърдял, че най-важната причина, поради която трябва да бъде премахнат МОЧА от центъра на София, е именно тази: истината да победи лъжата като сложи край на нейното нагло доминиране и на безразличието към нея.”

  По-ясно и точно от това не може да бъде казано!!!

 5. Би било добро начало, но не трябва да спираме. Родината ни е нацвъкана със стърчилки символи на припикана територия от руските мародери. Всички трябва да бъдат премахнати до една!

 6. Е хайде, па да дано да повлече крак, че много работа има още да се свърши…….

  1. Да за почне процедура по преместването на паметника на т.н. “Цар Освободител” пред Народното Събрание.

  2. Преименуване на катедралата от т.н. “Александър Невски” на “св. св. Кирил и Методий”.

  3. Преименуване на всички улици, площади, села, паланки, училища, болници и прочие, които все още носят РУСКИ имена.

  4. Преименуване на прословутата авиобаза “граф Игнатиево”.

  5. Пренаписване на Българската история, която от повече от 200 години е манипулирана, редактирана, променяна, крадена и т.н. от РУСИЯ.

  Списъкът е дълъг, но важното е да се започне.

  МОЧА е добър пример. Дано скоро го “реставрират” и преместят някъде ……. примерно близо до Пловдив…….. т.е. НА МАЙНАТА СИ……….

 7. “да”, ама НЕ!
  Не само МОЧА, МОЧИ-те трябва да паднат , ВСИЧКИТЕ!
  А освен това банкянския шменти-капели, заедно с магнитската му бандитска падруга дИбильян прасееФскиЙ нали се “правят” на най-големите “евроатлантици”, поне на думи , но никога и на дела!
  Ако са “истински” евроатлантици, то трябва(ше) с ДЕЙСТВИЯТА си да приемат и премахването на 3 мартЬ , като национален празДникь, НАЛИ! В допълнение към разрушаването на МОЧА, и следващото разрушаване на всички МОЧИ в задунайския колониален колаборационистки Бандитустань!
  Но бокоТИКВАТА винаги говори едно, след това две, след това три…..говори всичко, а прави съвсем ОБРАТНОТО, на всичките различни глупости и шменти-капели , които е говорил преди това!
  Също като альфа-ТЪПькачЪТ им евроаZZиатския атечествено-социалистически и националь-чекистки большевишки хунтараторь Хуйло!
  Одите на мадуро ви, одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на дИбильян прасееФскиЙ, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!
  Така че поредния атечествено-путлерастки национал-путлериотски дИбиль, който се “изявил” в личния блог на г-н Инджев само показва , че най-голямата вина за всичко е върху такива фалшиви евроазиатски лъжци , като атечествено-ченгесарските милиционески мутри – бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, които винаги правят ВСИЧКО което са им заповядали от чекистката метрополия Кремль и хунтараторь Хуйло! И срещу денги разбира се , защото чекистите не верват на лъжи, защото са ЧЕКисти, и вярват само на ЧЕК-ове, още от времето на “вождовете” им Ленинь и Джерзински, а още повече от “бащицата” им Сталинь!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.