Опашките за елементарни стоки накараха СССР да си подвие опашката, сега на опашката за разпад е наред московията

Наследил съм болестно състояние от времето, което днес виждам да наричат миличко “соца”, за да не го определят като диктатура или царство на дефицита.

Не мога да се излекувам от нетърпимостта си към опашките. Видя ли такава, подвивам си опашката. Пък ако ще руско да стане (отново)!

Опашките си имаха крушка, която не пада(ше) по далеч от дървото, с което бяхме дресирани да се съобразяваме, ако не искаме да гризнем дръвцето.

Опашките за елементарни, но важни за оцеляващото население стоки във великия прероден СССР, са се завърнали като зараза, която не е победена поради благоприятната среда, която й е осигурена. 

Днес се редят за яйца, утре (отново) за тоалетна хартия, която се появи във великия Съветски съюз през 1968 година заедно с появата по същото време на видеотелефоните в Япония и в САЩ

В Белгород се редят за яйца от ранни зори на километрични опашка.

 

А в други ден? Не знам не съм баба ви Вангадамус, любимка на онзи с(у)еверен народ, от чието име днешните нацисти бълват пророчества как руският свят е обречен да завладее света.

Шаманите в Рашистан предсказваха люта зима миналата година люта зима, през която ще замръзнат на зимната империя. Случи се обратното. Замразиха им огромни финансови активи, дипломатически контакти, участия в спортни и културни събития, ключови доставки на технологични компоненти (например за поддръжка на гражданската авиация, която страховито аварира в в наши дни).  

Тази есен пак се напушиха с лулата на войната и отново предрекоха тежка зима за вражеското племе. Почти познаха, доколкото москвския народ си враг на себе си, търпейки да го мачкат и използват да мачка съседни народи. Московията беше сполетяна от най-тежкия снеговалеж от 1952 година насам, докато в проклетата Европа има(ше) топла вълна.

Лютата зима през 1952-ра е предпоследна в живота на др. Сталин. Следващата го покосява. Шего(у)йците в царството на Путлер виждат обнадеждаващ знак.  

 

 

 

 

https://clubz.bg/135057

4 мнения за “Опашките за елементарни стоки накараха СССР да си подвие опашката, сега на опашката за разпад е наред московията”

  1. Това с шего(у)бийците добре се е получило като уйците, а още по-добре уйловците. :))

  2. В последно време рашистите много са си повярвали. След като украинците не пробиха отбраната им, някои от тях предричат не само бърза победа в Украйна, но и завладяване на Прибалтика и стигане от българската граница. За пореден път става ясно, че докато не бъдат бити и то унизително на бойното поле, няма да се кротнат. За техен късмет тръмпистите в САЩ и дават глътка въздух, но и това ще е до време. После – ножки Буша ще ги сънуват.

  3. Опашките са белегът на монополният дефицит. На липсата на развитие и производство. Всичко това е следствие на диктаторски произвол и тотален грабеж на хунтата на шайката от номенклатурни паразити , и липсата на елементарна свобода и законодателство за мужишките “пролетарии”!
    Все пак в кагеЙбе ги обучават на това , а също и Хуйло като чекистки бандит , особено пък когато е комплексиран ментално и физически провинциален агентЬ , като него, попаднал случайно на най-високото място в моZZковията, без това да е било “предсказвано” дори от най-висшите негови чекистки начальници.
    Оди на мадуро ти , Хуйло!
    ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.