Рашистът Недялков не разбира от дума, обяснявам му в картинки

Фашизоидът Недялко Недялков днес се появи в околностите на МОЧА и на висок глас ообяви пред аудиторията си в пряко излъчване по мобилния си телефон, че тук вече били пристигнали “фашистите”.

Откроил ме е писмено в сайта си с поредните клевети по темата за доносничеството, каквото никога не съм практикувал, за разлика от него, който в наши дни се напъва да клепа наред. Вече му се привиждам със задна дата и като някогашен партиен секретар.

Опитал се е и да се обоснове защо е против “бутането” на МОЧА, което всъщност цели преместването му на място, където няма да е толкова срамно да стърчи над българската столица като страж на любимата му съветска окупация. Женоподобният по физиономия червеноармеец ще бъде свален от пиедестала, за да може Недялков и прочее рашисти да се доближат максимално до своя фетиш-да му лъскат ботушите и да се зареждат с нови порция zлоба  срещу цигани, ЛГБТ хора, либерали, “жълтопаветници”и прочее обекти на неговото човекомразие, непоносими за всеки типичен съвременен следовник на нацизма.

Историята е натрупване на слоеве, а само варварите бутали паметници, прави се на умен той. Но не му се получава. Излишно е да му се обяснява-все едно да опиташ да убедиш надзирател в нацистки концлагер да проявява човещина и да проповядва свободолюбие.

Подобни екземпляри не разбират от думи, та ще опитам с картинки. На едната варвари издигат паметник на съветската окупация с цел да попречат на свои сънародници да избягат от нея. А на другата фотография свободолюбиви граждани рушат същия този символ на разделението на една нация. 

 

 

 

 

Не се надявам да схване, но поне опитах…

13 мнения за “Рашистът Недялков не разбира от дума, обяснявам му в картинки”

 1. Не знам какво и кой е учил, но тези дори не могат да направят разлика между фашизъм и нацизъм… да както с комунизма са приравнени като престъпни нечовешки режими, НО… да е ясно фашизмът е италианско изобретение(Бенито Мусолини) идва от “фашо ди комбатименто”, нацизмът (наци) идва от национал социализма на Адолф Хитлер…

 2. ДВОЙНИЯТ КАФЯВ джендърь нИдялко ПИДЯЛковь тръгнал да “обижда” на фашизъм???
  Той е едновременно кафяв “джурналистЬ”, и в същото време конZZерVVативен кафяворизец и атечествено-социалистически агентЬ на туземните атечествено-чекистки кагеЙбисти от КДСь!!!
  Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙрберасткиЙ, оди на геЙшевь, оди на хуйло ти!
  Тоя е краде еврофондовете дадени от ЕС за развитието журналистиката в задунайския колониален Бандитустань , както и невърнати кредити, които ТЪПькачите му от властта,дават за да крие тяхната престъпна корупция, чрез гнусна лумпенизирана дИбилизирана каZZионна и порционна пропаГАДность!!!
  Не е случайно и , че нИдялко ПИДЯЛковь е избрал името на своята агентЬция – МОЧь, защото е си иска МОЧА-та, и даже всичките МОЧИ!!! Нека му ги дадат за негово ЛИЧНО(и на ТЪПькачите му) “ползване”!
  Оди на агентЬция МОЧь, оди на МОЧА ти , оди на МОЧИ-те ти , оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на кафявия джендърь нИдялко ПИДЯЛковь, одите на хуйло си!

 3. Да вметна нещо прясно-окупаторът от върха на МОЧА е останал с една ръка. Сериозно!

 4. РуZките “падлогы” в РъБъ са без значение (по акад. Денков). Затварянето на нефто-газовите и ДДС-кранчета ще ги довърши. Демонтажът на МОЧА е голямо събитие, нека се поздравим след толкова години. Позволявам си да препостна едно мнение от Мрежата, то е отговор на ялов вой и призиви за “народно въстание” от писачи-олгинци:

  “Един препатил
  12 декември 2023 19:44 #108
  Отговор на коментар #91

  Прецакаха ви! Прецакаха ви жестоко! Отпочнаха го след работно време и до сутринта няма да го има. За да не може да се жалвате в административния съд и да искате спиране на работата. Направо ви разказаха играта! Вижте колко прав се оказва коментар # 16 – “Много ми харесва византийският начин, по който прави нещата новото правителство.” А Бойко Борисов го спипаха не по бели, а направо без гащи! И византийците, и Мата Хари пасти да ядат.”

  Респект!

 5. Ако нарежат фекалните фигури на малки парченца и ги пуснат по 5-10 лв., ще се съберат пари за някое богоугодно дело, че и ще останат за лечението на тежкоконтузения клоун Цвиленски.

 6. https://www.youtube.com/watch?v=YMPfZgrNOjE

  …UNDER THE MOONLIGHT…

  Зловещата ръка, държаща шпагина символ на комунистическото робство, е отрязана с големия флекс!

  …under the moonlight…

  Татко,

  сигурен съм че гледаш отгоре, от звездите…и тъжните ти, винаги уморени очи сега се усмихват…

 7. “Женоподобният по физиономия червеноармеец”. Преди да прочета изречението докрай реакцията ми беше да остана без дъх. Смайващо ползване на словото, изкусно майсторство, поздравления, г-н Инджев!

 8. Добър завършек на годината,да видим площадката изчистена,руските подлоги се изложиха на всенароден показ,журналистите нито веднъж не казаха ”окупационната ”армия,все съветска,та съветска…След дерусификацията на капища,улици,училища,села и пр.трябва и дерусификация на журналята и най-вече на откровено путинските мафиотски партии.

 9. Султан Баязид, обсадил Никопол и след като заловил цар Иван Шишман, го обезглавил , избил първенците и установил началото на петвековно робство. Така свършило Второто българско царство. Пет века по- късно, когато влязла “червената армия” унищожила българското царство, избила, всеки, който има някакъв обществен ценз и установила свой режим. По своята същност ако погледнем, към руския еднорък войник и поставим там турски с ятаган ще е точно същото. Та въпросът ми е дали родните русофилии могат да броят до две? Те ни карат да забравим ханове и царе, но в същото време до скоро в София нямаше нито един български паметник и само руски. Раковски, Левски, Ботев, Стамболов, Захари Стоянов имаха барелефи- толкова. За основателите на държавата- нищо!
  Същата тази “червена армия” ни обяви война и ни унищожи държавата, като нанесе тежки морални вреди на народа чрез системното му обзличаване с обещанията за интернационализъм и бъдещо добруване. Не е достатъчно само да им се махнат паметниците , трябва да се изрече цялата истина за руската имперска политика- те искат да превземат и унищожат турската и гръцката държави, а ние сме само пречка за тази цел.
  А Недялко явно не знае историята на родово близката му компартия, която се разправяше , както с класовия си враг с “врага с партиен билет” и то пак под диктовката на “големия брат”. Бедните духом имат нужда да плачат за нещо, па ако ще да е и спомена за младостта.

 10. Русия е възмутена от българското безмочие!

 11. Поздравления за Вас г-н Инджев и всички наши съмишленици за победата над лъжата МОЧА. На Недодялковци и всички които плачат за историята и паметниците, моля задайте въпроса: къде и кой унищожи паметниците на Сталин? Как се казваше до 1956 -1962-а град Варна и връх Мусала? Честито, успех и бъдете здрав!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.