Главнокомандващият рашизма у нас се произнеСе Се Се Ре

 

 

 

 

 

 

 

Дойде първата реакция срещу минаването на МОЧА в резерва на туземния ни рашизъм  от страна на първичния ни главнокомандващ (парада на рашизма). 

Защо се забави цели три дни? Да не би да му носят инструкциите от Москва с куриери по коминтерновски, които в днешно време пътуват по обиколни пътища, замитайки следите, но и по принуда заради европейските санкции?

Говори преzидентът Радев, първият по значение в държавната иерархия главнокомандващ рашистки реакционер у нас.  Едно изречение, а колко много си признава: 

“Българите няма да гледат безучастно посегателствата срещу нашата история, което е и посегателство срещу нашето бъдеще”.

1. Подстрекава неговите болгары да не гледат безучастно. 

2.  Изживява се все така като говорител на всички нас. Точно както на МОЧА пише, че “българският народ” е благодарен за окупацията.

3. По съветско-рашистки маниер се позовава на историята, изнасилвана от десетилетия насам у нас от такива, като него.

4. Било посегателство всичко това срещу нашето бъдеще, твърди гласът на безвъзвратното минало.

Безсилието ражда ръжда по железния жезъл на бившия генерал, мечтаещ да е силната ръка, която беше символично отрязана с флекса на справедливата присъда.

 

8 мнения за “Главнокомандващият рашизма у нас се произнеСе Се Се Ре”

 1. пРЕЗИДЕНТЪТ, льотчика Фърчилков е феноменално посредствено с огромна кремльовска зависимост същество. Каканиже опорки спуснати му от пасалството. И майката МУ се разкатава, че след 3 години ще е НИКОЙ. ДГД и ПНХ!

 2. “Българите няма да гледат безучастно посегателствата срещу нашата история, което е и посегателство срещу нашето бъдеще”.
  Ами то е очевидно – “Българите” е различно от “нашата”, т.е. съветската.
  Много хубав пример за т.нар. Freudian slip…

 3. Сага имаме пълната възможност да разберем кои са московските лакеи!
  До сега, можеха да са в прикритие, но сага „Говорит Масква и призиваеть!“
  Няма лабаво. Рундьо, по схемата означава, дръж Шаро!
  Апропо, отрязаха ли вече някоя и друга „глава“ (става дума за (на)мочаните)?
  Ега ти удоволствието и няма кой да се притече на помощ. Безсилни са. Видимо, и сега му е времето, да започнем да ги отстраняваме. Един, по един, щом се покажат от дупките си!

 4. Акад. Денков каза с академично безстрастие, че изцепките на хора без значение няма какво да се коментират. Аз не съм учен, нито безпристрастен, затова казвам, че изцепките на руZкия шурей и главен рЭзидентин рундю (според някои – пундю) казачока са толкова гнусни, безнравствени и антидържавни, че ТРЯБВА да се коментират, а той да бъде освиркван нявсякъде. Поне докато иде заслужено при бай Ставри или в Гуантанамо, дето едни наши съюзници горят от желание да чуят за оръжейните доставки за руZия през ЮАР…

 5. Какво……..КАКВО “разбира” примитивниЯТ едноклетъчен фатмашки параZZитЬ лумПен РАБевЬ от “държавностЬ”, а???
  Тоя крадлив фатмак краде от “любимата” му БНАь допълнителни заРплати за труженичките, които задоволяват “човешките” му “нужди” с бюджетни пари от армията. И после говори за “държавата” от която всъщност само краде за личните му “нужди”!
  Ето това е фатмако-социализъма на “маZZонския” “геЙнераль” , вечно зависим от другите ЗКПЧ-та и политкомисарски фатмако-большевики , които го “издигнаха” в казионната му “кариера” на “дЕржавник” , директно спуснат са номенклатурен и “маZZонски” парашут директно на ДРОНЬдуковь2, без преди това да е “стажувал” дори , като писар в някоя селска канцелария , в родното му Славянско, например! Или пък в “служебното” му “граф” игнатиевНо, НАЛИ!
  Ето такива са и всичките номенклатурно-социалисти , номенклатурно-большевики , останали в “наследство” от болшевишката колонизация след 1944г. в задунайския колониален Бандитустань НРБь!
  Вечни “п(ролет)арии” на казионно-социализЪма и казионно-болшевизЪма на петоколонИАЛНата колаборационистка терористична коминтерновска банда БКПь , и нейните колониални “гвардейские” слуги от атечествено-чекистката КДСь и фатмако-сталинистите от краZZноармейската БНАь, с “верни кадри” , като зИльоната “маZZонско”-фатмашка ТИКВА- номенклатурно-казионния “геЙнераль” лумПен РАБевЬ! Оди на фатмако-социализЪма ти, оди на казионно-сталинизЪма ти, оди на номенклатурно-большевизЪма ти, оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 6. Конституцията е основният нормативен документ в България. Съгласно разпоредба от нея президентът и депутатите са длъжни да защитават интересите на българския народ, а не на руския. С действията и бездействията си депутати от путиняшки партии и путиняка президент нарушават тази разпоредба от Конституцията.
  Основна вина за тези очевидни факти имат български гласоподаватели, избиращи за депутати и президент путиняци.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.