За радост има млади българи, с които съм съмишленик, като Стефан Попов – Чефо

Стефан Попов Чефо направи голямо интервю с мен, което можете да видите и чуете тук.

За мен беше удоволствие на открия, че млад, интелигентен, начетен и симпатичен българин заема позиции, напълно сходни с моите.

 

14 мнения за “За радост има млади българи, с които съм съмишленик, като Стефан Попов – Чефо”

 1. Изглежда сте рекордьор не само по възраст, но и по гледаемост. Правило ми е впечатление, че всичките Ви участия, г-н Инджев, се радват на рекордна посещаемост и интерес. Сигурна съм, че си давате сметка. Надявам се това да е повод за повече мотивация и тласък за създаването на собствен визуален медиен продукт. Но дори и да не е повод и тласък – пак е добре за четящите. Поздравления и успех!

 2. Чудесно интервю! Добронамерено, спокойно, с интелект и с чувство за хумор!

  Поздравления!

  И за Чефо!

 3. Иво, много се зарадвах на тези почти два часа срещу нормален събеседник.
  Много те моля да обърнеш повече внимание върху тремора на дясната ръка.
  Читавите хора са нужни!

 4. Чефо извървя доста път, докато се позиционира като влогър, напоследък е единственият от българската влогосфера, когото харесвам. А Вие, г-н Инджев, сте много сладкодумен събеседник, имам чувството, че дори и след 10-часово интервю, пак ще имате какво още да кажете. Изгледах с голямо удоволствие цялото двучасово видео!

 5. Поздравления и на двамата за чудесното интервю! Мен лично ме впечатли прямотата и на въпросите и на отговорите. Пожелания на всички нас съмишлениците като Чефо да се множат!

 6. Лично съобщение 🙂
  Изгледах интервюто онзи ден. Сега гледам снимката ви извън кадър, и не ми изглеждате щастлив до усмихнатия Чефо.
  А и отбранителната поза, която сте заели по време на интервюто говори много.
  Нещо не се връзва с приповдигнатото настроение в статията.

 7. Към Либералец:

  Личен отговор: Щастлив съм толкова, колкото мога да бъда и се чувствам – без нещастниците да се опитват да говорят от мое име.
  “Отбранителната поза” ми се наложи заради студа в мазето. Няма да се наложи повече да си общувам с такъв “тълкувател”.

 8. До ЛибРеРалец

  Въпросът ми към Вас е, какво означава начина по който сте се надписали, преди да започнете да пишете ?! Либерал ли, Ре активиран ли, От важен род ли… ? Ах, сега се досетих. Вие сте психолог !!! Разчитате поведението на тялото, на всяко живо същество !!
  Либ или там каквото си, никога не бързай. Успех с психологията.

 9. Прекрасно интервю с Вас, господин Инджев!
  Засегнахте много теми особено тази, относно Вашето минало и тази относно следването Ви в СССР.
  Това, Вашите врагове искат да противопоставят, като връзка а не като повод, да сте противник на империята на злото.
  На обикновен безумец не може да влезе в главата факта, че ако от СССР не са вложени материални или неморални средства, след като го видиш през собствените си възприятия и трезво прецениш какво фактически представлява, не можеш положително да го оцениш.
  Дори една съпоставка с България не можеше да е в полза. Особено ако се погледне на слухтенето, което грижливо ни натрапваха и което дори е затрило животите на много симпатизанти избягали там.
  Явно и правдоподобно, изучаването на арабски, е единственият плюс, защото си спомням как ухажваха арабските студенти в България и как по това време гъмжеше от такива дори тук.
  Интересното тогава беше, че техните стипендии им позволяваха редовно да висят в барове и луксозни кръчми, както и поголовно да свалят съответните гаджета, което тук дори и добре заплатените не можеха. Относно наклонността на някои жени, подобно на совсоца, вече го разяснихте. Между тях също бяха такива, които чрез брак искаха да избягат и се спасят.
  Анализирайки тогавашната действителност, на истина не бих могъл да си представя, къде другаде освен там да се отиде за да се изучава арабски. Арабските страни, от една страна тогава бяха в „другия“ лагер, а от друга искаха да прикоткат младежта им.
  Без да познавам биографията Ви можах сега да разбера, защо точно сте следвали там.
  Също така разбирам, защо след като обстойно сте вникнали в същността на съветската обстановка и след като не сте податлив на прелъстяване, при Вас „вълшебния Съветски съюз“ е останал без полезни притегателни качества…

 10. Гледах и слушах интервюто, наистина страхотно! А и коментарите там са доста положителни (обикновено като чета коментари по сайтове, всички само плюят и си изкарват комплексите). Може би искам да вметна, че България малко изостава (както винаги) от подобни тенденции, където платформи като блогинг, Youtube и Х все повече и повече изместват традиционните пропагандни медии. Тези платформи могат да бъдат извор на свободна и ценна информация. По наша телевизия например, никога не бихме видяли подобно интервю.

 11. И от мен поздравления за чудесното интервю. И аз можех да слушам още часове наред и препоръчвам на всеки да отдели два часа за него – заслужава си. Поздравления и за младия влогър Чефо, от когото разни телевизионни “легенди” (всъщност дръжки на микрофони) като жора любенoв & бай кольо могат само да се учат как се води интервю. Колкото повече будни млади хора като Чефо в България, толкова по-малък шанс за манипулаторите да тровят идните поколения.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.