Малцинствената Коалиция МОЧА имитира у нас своя вожд Путлер-постига обратното на целите си

 

Безспорният победител в миналогодишната класация за Лъжец на годината даде заявка днес да повтори успеха си. Гласецът на фюрэра се чу в пленарната зала по време негов монолог пред журналисти в кулоарите. В пленарната зала,чиято работа мочистите се опитват да блокират трети ден с нещо като милиционерски кордон пред трибуната, се чу да казва най-голяма от всичките си лъжи: “ Ако има нещо което мразя, това е лъжата”. В залата избухна смях. Нямаше нужда от микрофони, каквито работещите депутати използват от място, за да избегнат глупавата акция с окупацията на трибуната от страна на защитниците на несъществуващия вече МОЧА.

Предстои да видим още колко дълго ще демонстрират  глупостта си пазителите на низвергнатата съветска светиня. Тяхното искане да бъде реанимиран трупът на МОЧА е точно толкова реалистично, колкото очакването СССР да възкръсне. 

Предлагам в помощ на останалите депутати в залата да отвърнат на това искане с реципрочното “ това ли сега е най-важното”… 

С такъв “аргумент” бе отлагано с десетилетия премахването на главния окупационен символ в България. Риторичният въпрос може да бъде продължен с посочването на някои от актуалните задачи, които парламентът има да решава. Например: “ не трябва ли да се погрижим за доходите на хората, за болниците, за детските градини” и т.н.

“Хитреците” от малцинствената коалиция “ МОЧА” сами си причиняват дискредитацията и колкото повече задълбават, толкова повече ще се вижда тяхното безсилие в обслужването на путлеризма. Постигат обратния ефект точно като техния вдъхновител Путлер, който искаше да спира разширяването на НАТО, а постигна обратното.  

Финландия обяви, че предоставя 15 свои бази на САЩ, както вече направи Швеция и без е официално член на НАТО. Честито на “великия геополитик”!

 

15 мнения за “Малцинствената Коалиция МОЧА имитира у нас своя вожд Путлер-постига обратното на целите си”

 1. Скъпи г-н Инджев,

  Вие сте един от малкото хора, които са последователни в позициите си и никога не се страхуват да се изкажат срещу несправедливостта. Работата, която вършите, е една от най-ценните в българското медийно/журналистическо пространство, защото подрастващото поколение има нужда от такива стожери на Справедливостта и Истината. Не са малък брой младите хора, които следим Вашия блог и които сверяват своя компас, така че той да сочи на Запад, защото там е мястото на България. Благодаря Ви за усилията, те никога не са били напразни! Да живее България и Слава на Украйна!
  Искрено Ваш,
  Борис

 2. Наглостта на русофилите е безмерна. Но тхната наглост все още вирее заради безразличието на не малка част от сънародниците ни.

 3. Умрял кон не рита. Битият-бит, такованият-такован. Сетила се Мара да се побара. Всуе имитират дейност за да оправдаят 4-хилядните месечни кремльовски грантове. Ама, нанай. Да одат да го сглобяват на язовир Копринка. Стига да има кой да даде “добро”.
  Много интересна г.т. при това И пса-то е наречен с истинското му име-МОЧА.
  https://www.actualno.com/actualno/modelite-pozirali-za-mocha-s-komentar-po-temata-novijat-lubim-janr-news_2121270.html

 4. Стойчо,
  За съжаление сте много прав. От 2014 Путин рие (активно) и на гърба му пада, а още не го е засипало. Какво още трябва да направи, та да прогледнат и нашите, и руските глупаци. След Буча си мислех, че никой нормален българин не може да остане путинофил (за нормалните може и да съм бил прав, ама много ненормалитет се оказа). След първите сто хиляди руски жертви си казах същото за руснаците…
  За нашите имам чувството, че дори да дойдат орките и да ги изнасилят, пак ще кажат “абе по-добре руснаци, отколкото американци… с тоя негри в армията им”.

 5. Крушовската дива се оказа по-дявол и овреме се отдръпна от драмсъстава на Костя МОЧАбранец.

 6. https://m.dnes.bg/sofia/2023/12/14/modelyt-dal-liceto-si-na-voinika-ot-mocha-e-bil-represiran-ot-komunistite.592311

  “тези хора в момента се радват с това варварско разчленяване на паметника на Съветската армия. А вижте го, то дори лицето му на руския войник така е направено, че то е ведро”- glasove.com/novini/darina-grigorova-sled-denatsifikatsiyata-na-ukrayna-shte-posledva-denatsifikatsiya-i-na-balgariya-neizbezhno

  ”Централната фигура, увенчаваща композицията, е изпълнена от Васка Емануилова и Мара Георгиева … двете съжителстват, не се омъжват и не оставят поколение, заради което е стойностно да се изследва посланието, заложено в композицията на женствения солдат с „Шпагин“, придружен от майка с дете и друг мъж…”- kultura.bg/web/за-пса-по-изкуствоведски/

  – та, цинизмът е в твърдението, че МОЧА е бълг. паметник, защото е построен от българи, с български пари, бълг. архитекти и склуптури(какво като съветските другари избират и мястото , височината на постамента за своя проект) и целта на руските ОРКИ е скопяване на нацията и държавата(ТЕЖКИЯТ УДАР ПО БЪЛГАРСКАТА ИДЕНТИЧНОСТ И ИСТОРИЯ ПРЕЗ ХХ В.) … и не само българската – света живее в последствията на победно размахания шпагин – https://www.dnevnik.bg/analizi/2023/12/16/4566813_neshtata_koito_do_7_oktomvri_ne_viarvah_che_sa_vuzmojni/
  “СЛУЧАЙНО” 7 окт. е рождения ден на хуйло и връщането му на полит. сцена

 7. Това което се случи днес в Народното Събрание, е доказателството, че България е пълна с “неродени” дечица на КОМУНИЗЪМА !!!
  КОМУНИСТКИ И КОМУНИСТИ НЕ СЕ СЪВОКУПЛЯВАЙТЕ !!! Нищо добро няма да се получи. Най-много да си изгубите ДЖЕНДЪРА. ИМАТЕ ПУТИН.

 8. Досега МОЧистите вилняха по улици и площади, лискаха боя по представителството на ЕС, блокираха кинотеатри. Вече 2 дни ги гледаме как вилнеят в НС, храма на демокрацията и държавно (поне на книга). Докога? Или институциите ни, които хрантутим с данъците си, чакат ние, народът, да им свършим работата? Ами не е добре, вика се самоуправство, и последиците не са хич хубави. Познавам куп резервисти с малки арсенали у дома и изчерпващо се търпение. Не ми се мисли какво следва, когато им изпушат бушоните и открият ловния сезон за копЭйкаджии…

 9. В София живеят около милион и двеста хиляди граждани. Протестиращите са около 50 души , когато са в пълен състав. Толкова е подкрепата. Фрапиращото е защо службите не се вгледат в руските слуги, които имат направо руски имейли и домейни?
  В България има твърде много хора, които без свян говорят за руския мир и са оставени да сеят отровите си.
  Паметникът служи само като повод да вземат още малко пари, за да побъбрят срещу народа си, като онази професорка, която заговори за денацификация на България….

 10. В Русия вече в научни списания се публикуват статии с откровено нацистки теории. Една такава е “РОССИЙСКАЯ СЕМЬЯ КАК ОСНОВА ОТЕЧЕСТВЕННОЙ ГОСУДАРСТВЕННОСТИ”, в сп. “ЮРИДИЧЕСКАЯ НАУКА: ИСТОРИЯ И СОВРЕМЕННОСТЬ”. Сред авторите е депутат от руската дума и генерал от ФСБ и двама доктори на юридическите науки.
  Форматът дори надхвърля определението статия, защото е в 200 страници, затова давам линк към сайт, който коментира изложеното:
  https://meduza.io/feature/2023/12/18/v-rossiyskom-nauchnom-zhurnale-vyshla-ooochen-strannaya-statya-v-ney-podrobno-opisano-kak-reptiloidy-zverolyudi-i-demonicheskie-feministki-gubyat-russkiy-narod

 11. Хуйло си прави ZZекЬ-штрафЬбати от смъртници за пушечно мЯсо в Украйна . Ето така Хуйло унищожава всички ZZек-ове в путлерасткият му ГУЛагЬ.
  Ето така и месните му рублоядски шлюхи от вОZZраждение и многопар(т)ийния джендърь – Санкть-Сталиньградьската шлюха кУпейкинь искат да продължат атечествено-социалистическата ZZекЬландия на Хуйло в “днешната” НРБь!
  Както в “предишната” колония НРБь, след 1944г. , и до 1989г.!
  Ето това е “новият” савецкиЙ мирЬ , който Хуйло иска да установи , като го представя за руZZкиЙ мирЬ , а всъщност си е атечествено-чекисткиката большевишка ZZекЬландия на “бащицата” им Сталинь!
  Одите на путлеристката ZZекЬландия, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 12. Ангел Грънчаров: Подкрепям предложението всички пропагандни паметници в прослава на съветско-руските “освободители” и на комунистическата тирания да бъдат изложени в музей на открито на остров “Белене”, там, където е бил концлагера🎯Там е мястото на такъв кошмарен и абсурдистки музей, прославящ несвободата и робството…

 13. Нека да продължават с глупотевините. Заместват карнавалните забавления, макар маските да са свалени. Но това наистина не е най-важното, а вече трябва сериозно да се започне обсъждането по темата: какво трябва да замени монумента на окупатора?
  По спомени от прочетени цитати, мракобесът Аксаков се е особено потрисал от спомена за кан Крум, който продължавал да живее в българското самосъзнание, като държавник и законодател, и наричал това “голяма заплаха” за имперските апетити на тогавашната империя (на която сегашната недоимперия се опитва да подражава). И понеже ромейска Сердика става част от България точно по времето на кан Крум, мисля е логично да се съгласим, че именно там на мястото на сринатия имперски монумент на чужда сила – би трябвало да бъде поставен монумент на такава значима и безспорна фигура от българската история.
  За да се знае и боде очите на историческите фалшификатори, че България е отдавна, а имперските фетиши тук са недълговечни.

 14. @よ

  “Ангел Грънчаров: Подкрепям предложението всички пропагандни паметници в прослава на съветско-руските “освободители” и на комунистическата тирания да бъдат изложени в музей на открито на остров “Белене”, там, където е бил концлагера🎯Там е мястото на такъв кошмарен и абсурдистки музей, прославящ несвободата и робството…” ==> подкрепям! И да престанат с глупавите оправдания, че демонтирали МОЧА, защото бил опасен, след като закъняха с десетилетия с този акт. Ако МОЧА е безопасен, това би бил само един допълнителен аргумент в подкрепа на демонтажа и преместването му.

 15. @ санчо:

  Да споделя собствено професионално мнение.

  1. Освен лоша (претупана, поради липса на време, освен че са работили и студенти, един от които е бил маят баща!) скулптура, този монумент е с още по-лошо градоустройство. Разположен е точно на обратно на добрата световна практика, а именно ориентацията на подхода му на север, загърбва слънцето, и остава в сяна цял ден. Така че, чиято и фигура да се сложи тям, тя ще седи нелепо и зле!

  2. За да се спаси растителността в този парк, което според мен е задължително условие, необходимо е да се използват съществуващите пешеходни алеи.

  Ето тези две неща правят задачата трудна, но винаги може да се намери и добро решение!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.