Не 6, цели 7 (мону)Ментални чудеса се случват само за седмица в българския свят след края на МОЧА

Ето някои (мону)Ментални ползи от краха на съветския ятаган, размахван близо 70 години над преклонената българска главичка.

1.Фюрера и Слави спряха да се правят на различни. Вождовете се обединиха пред лицето на общата им трагедия да бъдат лишени от символичната монунтална закрила на съветския окупатор. Доказа се по този начин връзката между чалгата и фашиzоидността у нас.   

2.Недялко Недялков, който газ пикае в ПИК в заради МОЧА, се въzдигна персонално до фронтмен на рашиzма. Направо си проси да замени скулптурно червеноармееца с шпагина в случай, че някой ден се осъществи заплахата на онази маша Захарова България “да си плати” за развенчаването на платения с български пари МОЧА, отпътувал в историята ( подобно на СССР) пак по българска воля.

3.Чрез истерията на Недялковия рашиzъм се доказва също връзката между любителите на порнографията в политиката и рашиzма като такъв.

4.Нинова също брани МОЧА в парламента, но вече не и пред постамента. 

5.Там го няма и онзи фюрэр от общите им митинги. Събират се и се разделят тези сиамски тризнаци (по линия на руzката тройка, в която са впрегнати начело с Митрофанова). 

6.Ако някой се е съмнявал в колективната глупост на зовящите за възкръсване на покойния МОЧА вече има неопровержими доказателства за нея. Още Бжежински им беше казал, по повод опитите на (пост)комунизма да употребява демокрацията за целите на реставрацията, че от омлета яйца не стават.

7. Пеевски се изяви като Номер едно и в боя за свобода на парламента от рашистката диктатура-какви чудеса вършат американските закони на наша територия, макар да не важат тук! 

Апропо, по повод на яйцата, те са дума на годината в самото подобие на СССР днес. Лавина ок каламбури във връзката с неспособността на “великата държава” да осигури елементарната стока на поданиците си, залива мрежата. Например във връзка с факта, че Ердоган ще спасява с яйцата си своя побратим Путлер. Турските яйца вече били на път към гладните московци.

Зевзеци разпространяват виц за спиралата на дефицита в империята, която стигнала дотам, че наркоманите вече дишат салам. Това било доказателство, че Путлер наистина е изпълнил обещанието си да изправи на крака държавата, но е успял да я повдигне само до нивото на яйцата на Ердоган. 

 

 

 

8 мнения за “Не 6, цели 7 (мону)Ментални чудеса се случват само за седмица в българския свят след края на МОЧА”

 1. Недодялко Недодялков (безсмъртният Радой Ралин нарече подобно друг Недялко, но на този по му приляга) се кълне че руската кочина нямало да ни напада понеже путинската посланичка обещала, че никога нямало да ни нападат. Обаче те бяха обещали същото и на Украйна. И сигурно после ще кажат, че не било нападение, а специално посещение.

  Според мен е време българите и най-вече националните ни институции да осъзнаем, че си имаме работа с вражеска държава, която си провежда враждебните вредителски действия с помощта на предатели като недодялков, петя подлогин, костя копейкин и прочие от сорта. Службите отговорни за националната ни сигурност трябва да започнат да си вършат работата!

 2. ”от омлета яйца не стават” – въпрос на ментално здраве е чудото да ги възкресиш за рождество: Ограничения нету!

 3. Осмото чудо е, че бутурясването на МОЧА доведе до безпрецедентно единство българите-евроатлантици. Или-или. Друго няма.

 4. Слави си удари последния пирон с намерението единствен в България да кани Митрофанова за интервю.

 5. През годините какво ли не изпитвах към учиндолския и сценарните му ибрици- обичах ги, мразих ги, бяха ми безразлични…Тия дни за първи път изпитах съжаление! Към нечовешките напъни на Тошенцето-туткалът в минисглобката между Фюрера и учиндолския.

 6. Иво,коментирай решението на Административния съд(чиито членове очевидно са комунисти и кремълски слуги) за спиране демонтажа на МОЧА.

 7. Какво се “учудваме” , че гнусната учиндолска мумия и ченгесарската й чалгарска шайка ИТНь винаги е бил(са) рублоЯДь(и) ?
  Той е “маZZонски” брать на другите двама резидентски шлюхи -сирищнишкият селяшки архарофилски бракониер агенть Гоцье маZZонетски , и другият “маZZонски” брать гнусната зИльона фатмашка предателска престъпна путлерастка примитивна превратаджийска “маZZонска” ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ! Нали!
  Няма как учиндолския “маZZонь” да не ПОДКРЕПЯ своите “маZZонски” братья , когато им ограничават монархическите “служебни” правителства , нали!Така че учиндолската мумия е във върховен “маZZонски” конфликт на интереси, когато подкрепя двамата “маZZонски” резиденти , с които заедно са в путлерастката “маZZонска” “ложа” на путлерасткият пасоль-свинарь геЙрговь, техният “маZZонски” “врликЬ” “майсторЬ” , нали!
  Техният ЕДИНСТВЕН “маZZонски” (и маZZонетски ) лозУнгЬ е – ВЕЧНА дружьба с “великият” ZZекьSSSRь на атечествено-социалистическият алЬ-чекистЬ хунтараторь Хуйло! Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!
  ДОЛУ путлерасткият атечествено-социалистически и атечествено-чекистки ZZекSSSRь(ЗЕКсЕсЕсЕрЬ) , оди на хуйло ти!

 8. Моля за извинение от собственика на блога.
  “Ни хуя себе блядь” “Снова Путлер сдал приказ”. Ниновна, ще е към Ангола, Трифчо, в сръбско и със седем осми, ще ги гътне заедно със… Гордия татко Костя… Да. Това е интересно. Концлагери ???
  Добре, че сме мислещи хора.

  С Уважение,

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.