Съдът на историята не е спрял демонтирането на МОЧА, не могат да направят яйца от омлета

Чета заглавие за решението на съда ( преди обжалването) да спре демонтирането на МОЧА.

Нямам нищо против фактологията относно решението на съда.

Каква е фако-логиката?

Съдът днес спря раждането на един свободолюбив акт след 69 годишно иzграждане на образа на окупатора в ролята на “освободител”. 

Национално-освободителната ни кауза роди дългоочакваното отроче на освобождението от монументалната лъжа за нашите окупатори във вероломната им роля на “освободители”. Раждането се състоя мъчително и без упойка след десетилетно ходене по родилните мъки.

Съдът постановил днес раждането да бъде спряно след като новородената победа си пое въздух и проплака радостно, след цезаровото сечение с флекс на пъпната връв с имперска матушка на МОЧА?

От десетилетия давам пример как шепа противници на режима протестираха в Москва. Арестуваха ги, тормозеха ги. Накрая победиха империята, която се разпадна.

И тук бяхме шепа ше(р)па хора. Но изкачихме победоносно върха на Каузата.

НА СНИМКАТА: Транспарантът, който предложих да протестиращите студенти през 2013 г., оцеля само една нощ, преди да бъде откраднат и скрит, но споменът остава

 

 

 

 

 

Съдът на историята победи истерията, защитавана от страшния съд на колаборационизма у нас. 

Прилагам снимка на победените. На нея митрофанова е в близост до главорез, облечен в българска военна униформа. 

 

Униформеният рашистки наци(онали)ст ме заплашваше многократно с обезглавяване на демонстрация пред МОЧА  зад гърба на полицейския кордон, който се оказа глух за заканите с убийство на публично място. 

Припомням факта, защото въzрождениците и прочее рашисти, които бяха организирали онзи “контрамитинг”  на 5 май миналата година пред МОЧА, днес врещят като жертвено московско агне по Герговден, че у нас властта щяла да реже глави, щото вече рязала МОЧА.

Регистрирал съм въпросния кандидат-главорез, когато той беше в центъра на заканите срещу моята персона на 5 май 2022 г. пред МОЧА. Кандидатът да ме коли беше охраняван от милицията ме заплашваше с убийство докато говорих по мегафона. Реагирах в блога със следното:

Няма да преразказвам какво им наговорих, но не мога да не отбележа, че ги вбесих дотолкова, че се кълчеха като маймуни в безсилна ярост насреща ми. Жени се надпреварваха с мъжете по вулгарни подвиквания и жестове по мой адрес. Някои ми се заканваха, че ще ми отрежат главата. Съобщих на главния мераклия да ме коли, който изпадна в яден транс от моята дълга лекция като за празните им кратуни и взе да изпружва ръка в хитлеристки поздрав, че трябва да се моли да не ми се случва под някаква форма онова, с което ме заплашва, защото той ще бъде първият заподозрян като извършител”.

 

8 мнения за “Съдът на историята не е спрял демонтирането на МОЧА, не могат да направят яйца от омлета”

 1. ПОВТАРЯМ

  Русофилистията трябва да се поеме от Здравна каса…. няма к`во да кажа повече….

 2. Любима опорка на мочазащитниците е да ни навират факта, бе във Виена и Берлин си имали своя МОЧА и нищо. Някъде прочетох, че виенчани наричат своята Паметник на незнайния мародер.

 3. Съдът изтемарва курвенската късопишковците. Оставя се, ЗАСЕГА, един обезглавен, гол постамент рушаш се на мах. Обграден от една кирлива ограда. Да полагат траурни венци пред нея 4-ри хилядниците и полезните идиоти. Няма и намек за възстановяването му. От трите, най-дългото за майцепродавците-ДГД и ПНХ.
  А сега да видим и “законноста” на строежа. Да ама НЕ. Мандалото хлопна, късно е либе за китка.
  https://www.facebook.com/adv.Petar.Slavov/posts/pfbid0Hn1SfWYJivtiXZJ2CRFx5ZKrnGvU64gH3JtQi2R4umq5TLqKKT7PhHMHh3PahHd5l

 4. Г- н Инджев,ако имате възможност обявете имената на съдебния състав,за да ги запитам от кого са ни освободили съветските окупатори.

 5. Не само в задунайския колониален Бандитустань има путлерастки селяшки конZZерVVативни лумпени и дИбильи . Има и други “арийци” , освен Хуйло.
  Такъв е психопатския ИНФАНТИЛЕН социопат и селяшки конZZерVVативенЬ “ариец” – дИбиль бай ТръмпанЮ! Световен крадец на данъци , с инфантилна комплесарска хиперхеройска мания за “величие” , с която иска да “прикрие” ТОТАЛитарНАТА си интелектуална, ментална и морална нищожностЬ на селяшки “милиардерски” крадец от бюджета на САЩ, а в същото време иска да “направи” Америка отново “велика”, а в същото време я КРАДЕ и вероятно я предава на своят ТЪПькач Хуйло! Разбирате ли????
  Ето такива са ВСИЧКИ атечествено-ПОПУЛИСТи ! ТОТАЛитарНИ демагозу, ЛЪЖЦИ и престъпници , които искат само едно – ДА КРАДАТ , “законно”, като се докопат до властта, и така да параZZитират ДОживотно !
  Същият е и бай ТръмпанЮ, който предава доверието на ВСИЧКИ в САЩ! И какво “доверие” може да има няКОЙ в него , след като иска да унищожи договори, които са подписани от други президенти?
  Дали даже “осъзнава”, че неговия сводник Хуйло също нарушава ВСИЧКИ “договори” , подписани от РАБьZZия?
  И тогава каква е “РАЗЛИКАТА” между двамата? Само такива генетични вечни бандити , като тях не спазват правилата!
  Ето САЩ са ОСНОВНИЯТ гарант за ядреното разоръжаване на Украйна! Заедно с Англия! Заедно с РАБьZZия!
  И това е подписано……..в Будапеща! В Будапеща!
  И сега нито оня бандит бай ОрбанЮ, нито другия селяшки бандит бай ТръмпанЮ спазват ГАРАНЦИИТЕ , които са дали на Украйна срещу нейните ядрени оръжия, нейните ядрени ракети , нейните ядрени бомбардировачи и нейните ядрени установки и шахти , НАЛИ!!!!
  Оня селяшки маджарски иZZродЬ- бай ОрбанЮ само обслужва по пълната програма своят чекистки ТЪПькачь Хуйло! А забравя , че в Будапеща Украйна е дала своите ядрени оръжия! А сега той даже не иска да даде един пробит девалвирал форинт за ПОМОЩ на Украйна, дори и не са негови пари , а са от еврофондовете , които той и атечествено-селяшката му фашистка банда крадат от Брюксел, стотици милиарди!
  Същия “велик” атечествено-селяшки бандит е и бай ТръмпанЮ! И той не може да каже , кога…..КОГА Америка е била велика, според него?
  КОГА?
  И защо той , и особено неговите “републикаКАНСКИте” селяшки иZZроди в Конгресът не искат да СПАЗВАТ ГАРАНЦИИТЕ спрямо Украйна и нейната териториална ЦЯЛОСТ , подписани в Будапеща, преди 30 години!
  Това са БЕЗусловни ГАРАНЦИИ, дадени срещу ядреното оръжие на Украйна! А сега “републиКАНСКИте” селяшки уроди не искат да си изпълнят ЗАДЪЛЖЕНИЯТА , и да дадат минималната военна помощ за Украйна! Дори Байдън иска да спестява от това! Защото САЩ трябваше да даде много повече военна и всякаква помощ на Украйна!
  Защото те дадоха ВОЕННИ гаранции на Украйна в Будапеща!

 6. И една отлична новина от САЩ. Тук медиите са прегряли. Всички за това говорят:
  Върховният съд на Колорадо забрани (днес, 19 декември, 2023) на Тръмп да участва в първичните (вътрешни) избори в републиката партия в Колорадо. Това е съдбоносно събитие! Това неминуемо ще повлече крак и в други щати. Решението е взето с 4-3 гласа. Тръмп е нарушил 14-та поправка, т.3 на конституцията на САЩ.
  “Поздрави” на путинистите. 😁
  👍✌️🤘

 7. – ДАЙ, БАБО, ОГЪНЧЕ
  – излез да се разберем като мъже
  – ✊
  – това не са мъже, това са плюнки
  . . .
  ‘произнасянето’ след свалянето и на последния чугун си е страхотна заплювка – да седи
  МОЧА полуразрушен е още по-голяма . . .
  https://www.mediapool.bg/gallery/354/c67473df8dd12ea0e4edd6bf38bf84dd.jpg

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.