Лоша новина за рашистите: в САЩ расте значително обществената подкрепа за Украйна

Имам лоша новина за рашистите у нас в целия им диапазон от “всезнаещи” от Татяна Дончева ( която се изока като говорител на американския конгрес при Любенов по БНТ миналата седмица), до “геополитика” Вацев: расте обществената подкрепа за Украйна в САЩ. Точно обратното е на пророкуванията и “констатациите” за някаква растяща непопулярност на украинската кауза в Америка.

В ново проучване на тв. Fox News, публикувано на 17 декември, се казва, че с 10 процента са се увеличили гражданите на САЩ от ноември насам, които смятат, че държавата им трябва да увеличи помощта си за Украйна. Сред демократите увеличението е 13 на сто, а при републиканците е 7 процента.

Толкоз за “умората” на Запада от Украйна (и на “Изтока”, доколкото днес Япония обяви, че отпуска нов пакет помощи за Киев на стойност 4,3 милиарда долара). Припомням, че втората по размера на помощта за Киев страна, каквато е Германия, вече се ангажира с ново увеличение с милиарди евро на разнообразна финансова и военна помощ за нападната от рашистите страна. 

 

В същото време дори официалната статистика в московията признава, че популярността на войната сред гражданите в страната намалява.

5 мнения за “Лоша новина за рашистите: в САЩ расте значително обществената подкрепа за Украйна”

 1. Танчето не трябва да се взема на сериозно от нормалните граждани, тя един шмекер в Mбъл. политика.

 2. Господин Инджев,

  Невъзможно е рашист да бъде разколебан. рАШИСТИТЕ са като… а, да сетих се. Да си представим хладилник работещ на северния или южния полюс. Няма полза от него, но той смята, че е незаменим и мечтае за стари топли времена в които е бил фактор. Без значение, колко пъти са го изключвали от ел. мрежата, щото изначално е сгрешен конструктивно и технически.
  Пожелавам Ви, СВЕТЛИ И ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ ! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО УСМИХНАТИ ХОРА ДО ВАС !!!

  С Уважение,

 3. Проучването е на Fox news.
  Та, коя беше любимата телевизия на Дони.
  Съвпадение? Не бих казал.
  Кой разбрал-разбрал.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.