Порног(р)афски снимки на Недялко Недялков с Митрофанова

Агенцията за поръчково очерняне на политически врагове ПИК публикува през август 2019 г. откровено порнографски снимки, за да да бъде спрян възходът към кметския пост в София на един кандидат. Беше първият, който обеща предизборно да демонтира МОЧА.

Споменът за тази свинщина съществува и сега в мрежата. Няма да дам препратки. Любителите на порнографията могат да се (само)задоволят доказателствено с подобни гледки и без моя помощ. 

Междувременно женските гениталии, демонстрирани в ПИК като възпиращ фактор срещу онзи кандидат за кмет, (не)могат да се видят в чисто гинекологичния им вид, демонстриран тогава в “агенцията”. Услужливо са прикрити като спомен с днешна дата.

Галерията със снимките е налична на следния адрес, от където и ПИК се сдоби с тях“, написаха гордо от “агенцията” , която препрати към порносайта желаещите да се насладят.

Как точно се е “сдобила” т.н. агенция?

Кой ли е помагал за тази “невероятна информираност” с цел да бъде спрян първият кандидат за кмет на София, обещал да премахни МОЧА?

 

 

 

 

Това прикриване на следите ме улеснява да покажа все пак визуално какво имам предвид за порнографията в ПИК без да се налага да я “цитирам” в бруталния й вид.

“Галерията със снимките е налична на следния адрес, от където и ПИК се сдоби с тях“, написаха гордо от “агенцията”, която препрати тогава към порносайта желаещите да се насладят.

Рецидивистите от ПИК сега  отново прибягват до порнография. Този път с личното участие на собственика Недялко Недялков, горд да се покаже с Митрофанова, полегнал пред путлеризма в близък днешен контакт с нея.

5 мнения за “Порног(р)афски снимки на Недялко Недялков с Митрофанова”

 1. E! На МОЧА и няма спуканите крака от бетона. Би било още по-голяма гавра, да се претопи този бронз в снаряди(shells) и да ги подарим на Украйна.
  останалото – чакъл.

 2. Чух че има ново лечение за закоравели сексуални маниаци. Пускали им порноклип с участието на Митрофанова и Недялко и маниаците никога повече не си и помисляли за секс.

 3. Тая гнусна шлюха пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ отново разпространява само ПРИМИТИВНАТА пропаГАДность на нейните ТЪПькачи от Кремль!
  Те искат всички да са “неЗАВИСИМИ” от тяхната бандитска чекистка шайка и ХУНТА, която е окупирала дори “родната” им РАБьZZия!
  Така че не Украйна е “проблемЪТ”!
  Те искат да си членуват навсякъде, но другите от савецката империя да са “неЗАВИСИМИ”!
  Така че – ОДИ на Хуйло ти , гнусна “мидовска” блядЬ!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 4. Като стана дума за порнография, попаднах на Карбовски и Дачков. С наслада забелязвам нова тенденция – тези, които се оляхя с прогнозите за бързата победа на Путлер, сега да се пъчат в ролята на пророци, казали ни, че Украйна няма да победи за едно лято. А с отвращение си представям колко много балъци ще им се хванат на глупостите. Като знам колко дълго помнят (направо не помнят) избирателите, си представям колко дълго помнят сърфиращите в мрежата.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.