Фюрэра опитал да ощастливи и ГЕРБ със себе си както (почти) всички останали значими партии в България

Фюрэра, Най-големият политически номад в най-новата ни история , оказва се, е опитал да се внедри и в ГЕРБ. Това съобщи днес в телевизионно интервю Росен Плевнелиев,четвъртият президент на републиката. Ще бъде също така добре да научим какъв е бил пазарлъкът и защо днешният “голям борец” срещу ГЕРБ не е сполучил да се прислони под крилото на собственика на партията.

 

 

 

 

 

Едва ли може да има съмнения в автентичността на разказа на Плевнелиев. Ако към него добавим и твърденията на видни другари от БСП, че е искал да става кмет на Варна и с червената бюлетина, ще се окаже, че практически няма значима партия, която да не е изпробвал като платформа за политическа кариера на всяка цена.

Накрая се възползва от падението на “Атака” и на нейния лидер Сидеров, за да се позиционира в нишата на “патриотичния” рашизъм у нас.

Май само ДПС са пощадени от негови набези, но това не е много за чудене, когато става дума за профила на този номад, генетично свързан с партии, разпространяващи омраза по етнически признак.

Още една отрицателна класация се оглавява от Лъжеца на годината, според която той е също шампион в дисциплината Снасяне на яйца в чужди гнезда! Както се вижда, по лесно е да се каже в кой партии не се е опитвал да се настани, за да се опише манията му да политиканства. Въпросът е дали негова всеядност е известна на неговите избиратели.  

 

 

 

 

Няма откъде да известно на масовата публика, ако средствата за масова (дез)информация не я информират.

5 мнения за “Фюрэра опитал да ощастливи и ГЕРБ със себе си както (почти) всички останали значими партии в България”

  1. Копейката го знам отдавна пишеше лъжливи репортажи за някой лев после се присламчи към отворено общестяо, но го отсвириха и се одупи към руското за някоя копейка та до днес по модел на сайдера демек измет на квадрат, срам за държавата ни че допуска такива отаийки на повърхността си…

  2. Най-после направихме стъпка в правилна посока. Промените не са много големи, но дават възможност за създаване на основа, върху която България да си върне уважението. Уважение, което е отдадено преди много години и отнето от СССР.
    Костадин…? Ни да го подиграваш, ни да му се доверяваш, ни да го слушаш, ни да…, оставям на друг да довърши…

    С Уважение,

  3. За биКОЙ не е “тайна”, че банкянската мутра е взел на концесия кУпейкинь. Всеки може да види как кУпейкинь винаги гласува за бандитските “закони” и решения на бокоТИКВАТА и геЙрберастката му шайка. Заедно са! А даже бокоТИКВАТА му плаща за платената “любов” на атечествено-социалистическата путлерастка ПАТЕРИЦА вОZZраждение на кУпейкинь .
    Одите на хуйло ви!

  4. Май единствено Марешки/въобще не съм му фен/ се справи временно с този номад като го шамароса и той се сви като пале.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.