Ауу, някой си позволил да (за)яде МОЧА под формата на торта

От БСП беснеят, както Филип Боков не е беснял над бащиния му парламент. Причината? От ДСБ се черпели с торта, украсена в чест на премахнатия МОЧА.

Като кръстник на МОЧА, макар да не съм поканен да хапна от тази торта и да се произнеса в нейна защита, не мога да не реагирам.

 

 

 

 

 

 

 

Сарказмът във връзка с МОЧА  е вид законна самоотбрана след десетилетията на бруталната му доминация над българската нация. Вбесените му охранители от рашистката пета колона са преяли с господарска увереност, че МОЧА ще векува, както вярваха “вечната дружба” със СССР. С топлия спомен за неговите останки си лягат и стават. Не могат да понесат да има “гавра” с този труп.

Воят идва от глутницата, чийто кикот над жертвите й никога не е стихвал. Тон даде техният депутатин Филип Боков, когато от парламентарната трибуна заяви преди повече от 30 години, че БСП ще поеме вината, но сама с мезетата.

Друг “майтапчия” от същия ляв десен, Крум Зарков му викат, се изгаври в едно телевизионно студио през 2017 г, че закъснял, защото се забавлявал заедно с ченгета да измъчва дядовци.  Вярно, извини се след като изтрезня от това опиянение от собствената “духовитост”, но някой вярва ли в искреността му? Същият се кандидатира за шеф на БСП през 20121 г., а днес е сред най-големите охранители на преzидента Радев в качеството на негов юридически съветник.

Лъжливите рашистки овчарчета сега се надвикват и навикват “евроатлантическата сган” (по думите на един от тях) с внушения, че който реже с флекс техния бронзов фетиш, като нищо щял да реже и глави на живи хора. Направо можело да се очаква. Ама просто няма съмнение, според тях.

Да припомня ли как смазаха главата на Надя Дункин с тояга, за да не проговори за зверствата в концлагерите им и така сложиха край на разследванията? Повече не се намериха желаещи да свидетелстват.

Никога не съм споделял какво сподели с мен един такъв бивш концлагерист докато бях главен редактор на в. “Демокрация” за начина, по който е бил убит бащата на Богдана Карадочева. Няма да го напиша и днес от чувство за отговорност пред нея, знаейки колко се разстройва всеки път, когато го споменава. Само ще кажа, че е било още по-ужасяваща и садистична смърт от тази на Надя Дункин.

Главорезите съдят по себе си, окуражени от факта, че избегнаха съд и присъда и вменяват на онези, които ги пощадиха, собствената си кръвожадност. За фанатиците посегателството към паметта на техния тотем е край на света- на техния, съветския и днешен “русский мир”.

Впрочем, тортата не ми изглежда красива, но точно по тази причина отразява вярно оригинала.

 

 

10 мнения за “Ауу, някой си позволил да (за)яде МОЧА под формата на торта”

 1. Моля, припомнете на читателите за Лев Главинчев, изтрепал маса народ преди и след девети септември, включително чрез декапитация на търговци, както и за Юлияна Ръжгева, насилвала с дървен кол до смърт жени в Белене. Ние помним.

 2. Трябваше преходът да е кървав. Тогава нямаше да продължава вече четвърто десетилетие. Нали другарите казват, че с власт с кръв се взема и с кръв се дава. Ама нещо не бяха кръводарителски настроени 1989 година. Чаушеску назидателно беше разстрелян с жена си. Бай Тошо е вършил достатъчно зверства заедно с Лев Главинчев, за да последва съдбата на Чаушеску, който впрочем остави Румъния без дългове и в добра стартова позиция – май в Москва не му простиха това.

 3. някой да направи възпоменателен пъзек “МОЧА”, да им го раздадат за Коледа 🙂

 4. … в окупирана България нашият большой друг е съветвал да не се отлюспва опозицията…
  и Никола Петков , който представлява една от най-големите партии тогава в България и в Европа – БЗНС. е убит с чук от един руснак (https://obuch.info/zapiski-ot-sekretnite-arhivi-prof-a-vekov.html?page=22), а Людмила Славова – съюзен секретар на социалдемократическата младежка организация и член на ЦК на БРСДП (о) е сварена жива (https://www.bsdp.bg/document/?document_id=337) – с чук ни изковават правилна история/спомени и ни сваряват като жаби – свободни от монархо-фашизма – шепа платени руски терористи и
  300 хилядна окупационна армия изтърбушват държавата ни и ни освобождават от монархо-фашизма !?!?!? и до ден днешен полезни идиоти го повтарят
  https://pan.bg/view_article-59-25666-Izvyrsheniyat-ot-komunistite-Genocid-i-Holokost-nad-bylgarskata-naciya-1944-1989-g.html

 5. Тази торта е на “Да България”! На ДСБ беше бяла със снимка на МОЧА, и я зарязахме откъм Шпагина!

 6. Така, да пусна една “опорка”. Отговаряйте на тези др0гаки и др0гари, че децата, или внуците им са изяли (не един) Дядо Коледа.

  П.П. Мисля, че съм гледал, или чел интервю с концлагерист, който разказа за убийството на бащата на Б. Карадочева.

 7. Все повече се убеждавам каква голяма нужда има България от своя Пиночет, но се съмнявам,че ще му стигне един стадион !

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.