Бомба само в ivo.bg: интервюто на Волгин с Митрофанова, (не)пълен текст

В редакцията на ivo.bg се получи копие от интервюто на Елеонора Митрофанова с Петър Волгин. Редакцията го препредава без редакция.

Митрофанова: Уважаеми от 80 процента от българския народ Пьотр Волгин, благодаря, че  прие предложението ми да ме интервюираш!

Волгин: Аз благодаря, че ми предложихте! 

Митрофанова: Не, не, аз съм по-благодарна, че прие предложението ми за това интервю…

Волгин: Моля, моля, винаги съм съгласен да ми предложите каквото и да било. Например  Вашата уважавана говорителка Захарова предложи да си платим за платения вече веднъж от нашите предци ваш паметник. Готов съм да започна да плащам веднага както българите в учредения от руските освободители още през 1878 г. Окупационен фонд с цел да си платят заслуженото за освобождението.

Митрофанова: Не се притеснявайте, просто ще Ви удържим от месечния хонорар. 

Волгин: Не ме жалете, аз съм на държавна заплата, а тя в България от години несправедливо изпреварва средната заплата във Вашата страдаща от дългогодишната украинска агресия Велика държава. Време е докажа не само на думи своята съпричестност към справедливата ви отбранителна кауза на нападната страна.

Митрофанова: Не, не, аз съм -как беше на болгарский- “загрыжена” заради твоето мъчение да ти се налага часове наред всяка една седмица да защитаваш неуморно истината за украинската вероломна агресия срещу нашия миролюбив русский мир.

Волгин: ( Към слушателите, превежда): Грыжа на руски е херния на български. Нейно превъзносителство изглежда е получила херния от тежестта на бремето(ми). А русский мир в превод означава руски свят, да не се бърка с мир. Пък руска война, както знаете, изобщо няма.

Митрофанова: Правилно, благодаря за превода в ефира на гостоприемното ти радио- не случайно избрах на предложа точно на теб да ме интервюираш с радост в радиото ти.

Воолгин: ( скромно) Правя каквото мога, а ако не мога сам, каня онези, които могат и повече от мен.

Митрофанова: Така е, трябва да се оценяват приятелските жестове. Например днес пристигнах с обикновен луксозен мерцедес, за да покажа презрението си към все по-загниващия запад. А можех да дойда с Армата…

Волгин: (с оживление и разяснение към публиката): Това е най-великия танк не само във Великата Русия, но и в целия свят. Само веднъж е закъсвал на парад на Червения площад.

Митрофанова: Исках да кажа, че нашият вицепремиер Дмитрий Рогозин не го пуснаха веднъж да прелети над Румъния и той обеща следващия път да използва за така цел бомбардировач.

Волгин: Помня, как не, тук пихме шампанско с моите събеседници и колеги по повод това обещание-имахме една бутилка от онези, които ни изпратихте при победата на Тръмп. Стискаме палци да се сбъдне обещанието на Рогозин в рамките на следващите 20 години, за да коментираме в това студио справедливия му отговор с бомбардировача.

Митрофанова: Е, може наистина да се позабавим с изпълнението на това обещание. Бомбардировачите ни трябват в момента да се отбраняваме от агресията на украинците, които разрушават системно нашите градове и прогонват милиони мирни граждани от Великата ни страна.

Волгин: Така е, украинските мародери ви посягат на пералните и тоалетните чинии, крадат всичко, което не могат да си позволят да имат в тяхната несъществуваща държава. Напоследък са посегнали и на кокошките ви, за да създадат велика яйчена криза във Великата ви страна. А какви времена бяха само: пращахте на украинците салам и захар през 1991 г., когато гладуваха след като се отделиха от СССР, паметта трябва се съхранява и предава на поколенията. Неблагодарници са тези хохли-хем от ядреното им оръжие ги избавихте през 1994-та, а сега ви нападат и без него!

Архивите говорят:

НА ДОЛНАТА СНИМКА: Украинските агресори грабят руските блага:

 

 

 

 

 

 

Митрофанова:  Курица не птица…

Волгин: Болгария не заграница!

Митрофанова: ( превежда) Кокошка не птица като Болгария не чужбина за нас.

Волгин: Много точно го казахте…

Митрофанова:  Нашият разговор в гостоприемното ти  гнездо доказва правотата на тази съветска мудрост за кокошката.        

 

Волгин: Как не, от вас се учим, нали сте ни позволили да ви донесем четмо и писмо от македонските земи.

Митрофанова: Така е, братята Кирил ( кръстен на нашия патриарх, Путин здраве да му дава) и Мефодий не са се поддали за западни санкции, заобиколили са ги през Моравия въпреки американските интриги.

Волгин: Благодарение на това днес си говорим …

Митрофанова: ( радостно напомня и допълва )… в твоето радио и в твоето гостоприемно студио!

Волгин: Благодарният български народ никога няма да забрави, че ми предложихте да се съглася на това интервю.

Митрофанова: Никой не може да ни разедини, дори и с болгарка.

Волгин: ( превежда) Болгарка викат в СССР и във Великата и наследница днес на ъглошлайфа, известен също като флекс. И ний сме дали нещо на руския мир.

Глас на цензор се промъква в националния ефир след фразата “руския мир”- “Мир на праха му” !

Тук записът прекъсва, а в студиото се разразяват нецензурни забележки срещу цензурата, която от години измъчва Волгин и не му позволява дума да обели в защита на Русия, вероломно нападнатата, системно разрушаваната и обезлюдявана от украинските агресори най-мирна държава в света. 

П.С. Едни много зли евроатлантически езици твърдят, че след като надушил надигащата се ужасяваща цензура Волгин успял със сетни сили да извика: “Др. Митрофанова, аз паднах, друг ще ме смени- поканете Недялко Недялков да ви интервюира, при него няма цензура и най-ПИКанантните срамотии могат да бъдат изложени на показ”.

11 мнения за “Бомба само в ivo.bg: интервюто на Волгин с Митрофанова, (не)пълен текст”

 1. Хаха! Мерси, Майсторе!
  С една забележка: Иво, пише се боНба. Как си пропуснал? 🤣

 2. Към Ив. Терзиийски:

  Едни много зли евроатлантически езици току-що ми казаха какво е успял да извика в предсмъртен гърч пред надигащата се цензура мъченикът Волгин. Добавих го като послеслов.

 3. Ха ха! Истинско удоволствие! Поздравления!!

 4. Велико, по-велико, най-велико, Иво Инджев!

 5. Висш пилотаж, рундю (пундю) казачока ще изгние от завист!

  Ма и подлогите на никалай малинавич не се дават – ей на, младЭн иванич ведно с некъпаната маша захарова и той се жали от цензура и рисофобия, и задава въпроса “Что делать”. Затуй плюе България в”Первъй каналь” и се хвали сам във Фейса. Прочее, едно птиченце ми каза, че пу тю го определил за нов политически проект в Бълхария – ако има пари де, и блатната пЭдЭрация междувременно не бъда парчетосана на подмандатни терени.

  Весели и светли празници, Стопанино!

 6. Към vic_kaminsky:

  Нека да не сме наивни, московията винаги има пари за подкупи, пазаруване на политици, партии и медии. Ако ще народецът им да мре от глад, за фашистката царщина е приоритет да си пазарува влияние по света. По друг начин тя не може.
  Ние тук, доколкото мога да говоря от името на овластената за целта България, трябва да се опълчим. Повтарям, да се опълчим, а не да се “опаричим” на копанята.

 7. Аз пък дочух още от края на интервюто:
  Волгин: Липсва ли ви паметник Красной армий?
  Митрофанова: Да, теперь я са губя из София, потомучто не магу ориентиратся без Нашева Жалона.
  Волгин: Но въй можете използвате Гугел Мапса!
  Митрофанова: Наш Царь запретил нам все американские сервизъй, они инострание агентъй.
  Волгин: Он замедлил Фейсбука…
  Митрофанова: Да, он замедлил Фейсбука и тепер в Расии если тъй поставиш Лайк на Путина, ета отнимает от 5 до 15 лет при строгом режиме.
  Волгин: Мъй смотрели ваш новъй художественъй фильм “Чебурашка”, но не видели Крокодила Гена?
  Митрофанова: Крокодил Гена въйслан в Сибире, потому что чествувал свой ден рождения, но не и ден рождения Путина, а мый убили придворнава повара, потому чта не хотел бъйт Чебурашка.
  Волгин: Какаво ваше мнение, что будет на место МОЧЪЙ?
  Митрофанова: Когда наш Царь прийдьот сдес он будет воздвиг ПАМЕТНИК СЕБЕ НЕРУКОТВОРНЪЙ!
  Волгин: Но етот паметник не будет толька высок как бъл предишний! Вот ваш Царь очен КАРОТКИЙ!
  Митрофанова: (стиска Волгин за яйцата) КАРОТКИЙ! А вот я тебе пакажу что мъй сделали с яйца Ердогана! Не делай глупае лицо!
  Волгин: (крещейки) Не делам глупае лицо, немедлено пусти яйцо! Привет Москвъй и Путин бъйл здоров, с майора Разведки Волгинов!
  Митрофанова: Пусть всегда будет солнце!

 8. Дааааа…. ама в Хуйлостань няма яйцооо! А балхария е курица, НАЛИ!
  Така че нека пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ си събере курВиците , като агентЬция МОЧь, нИдялко ПИДЯЛковь, пьотрЬ волгиевичЬ , баянЬ моллотовь, маноловНаЯ, Санкть-Сталиньградьската шлюха кУпейкинь и иZZраждане, кУрвела ниновНаЯ и болшевишките терористи от БКПь, григоровНаЯ, дюлгернаЯ, дончевНаЯ, курВбовскиЙ, даЙчковичЬ …..и всичките други курВици ! Нека си ги събере всичко параZZитни курВици, и да си ги отведе в путлерасткият рай(Хь) , за да ги използва по предназначение , за да “компенсират” яйчният дефицит , поне! Те никакви други дефицити не могат да покрият! А който от тези курВици не става може директно да го пратят като курВицино пушечноЕ мЯсо в ДамбасЬ , за да има поне някаква “полза” от утилизацията им, в чест на альфа-сАбаката им хунтараторь Хуйло!
  И пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ да НЕ забрави и другите “виШи” курВици, като двамата им реZZиЛденти – агенть Гоцье маZZонетски и зИльоната фатмашка решетникова ТИКВА лумПен РАБевЬ, а и всички други рублоЯДски атечествено-социалистически, атечествено-чекистки, атечествено-болшевишки шлюхи и всякакви други атечествено-ПОПУЛИСТки дИбильски на лумпени и демагози на Кремль в задунайския колониален Бандитустань! Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 9. А, послеслова съм го пропуснал. Пиздялко Пиздялков, Руско гладно нема. (Иво Инджев &#174)

 10. Към Ив.Терзийски
  Чудесно попадения Пиздялко Пиздялков! Бях употребил преди време почти галеното Недодялко Недодялков, но дори и да е забавно, не може да опише така точно душицата на този предател. Поздравления!

 11. БОТЕВА ПОЛИТИЧЕСКА САТИРА!
  РЕСПЕКТ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.