Коленичилата пред Гундяев плаши със своя Радэв в Деня на чекиста

Самоходен виц е вицето Йотова чрез факта, че обича да впечатлява децата на българската демокрация, някои от които са недоносени поради съветското цезарово сечение при раждането им. Плаши ги със своя началник Радэв като с най-големия торбалан в днешната българска политика. Намира това за услуга за своя вожд.

Глупав навик е да навиква всеки негов критик с обвинението, че е страхливец – с “аргумента”, че критиците му се страхуват от него. 

Правила го е многократно. И през 2017-та, както през 2021-ва ( не претендирам за изчерпателност на нейните изяви в този смисъл). 

 

 

 

И днес се повтаря: онези го критикували, щото се страхували (от него).

 

 

 

Първо, страхът е форма на превенция срещу опасностите, които дебнат всяко живо същество. Нормално да има страх от най-лошото, от хищника, от най-опасното и най-смъртоносното.

Второ, страхът от Радэв е основателен. По посочените в точка Първа причини и поради факта, че нейният бос се превърна у нас в проводник на най-голямото Zло, въоръжено с ядрено оръжие, което размахва заплашително срещу целия свят.

Ако Илияна Йотова трябваше да получи име от червенокожите, което да й отива най-много, щеше да се казва “Коленичилата пред блядоликия”.

 

 

 

 

Заслужи си го навеки или поне докато има памет за безпаметния по своята сервилност жест на преклонение от нейна страна пред полковника от КГБ Гундяев. Няма желание да се изправи.

Припомням този известен факт в деня, в който в днешната гундяевщина празнуват официално Деня на чекиста. Прилагам и реклама за този техен празник с автентична снимка.

 

 

 

9 мнения за “Коленичилата пред Гундяев плаши със своя Радэв в Деня на чекиста”

 1. Да страх но вече невалиден отрязаха му ръката. А за бледоликия вожд от племето лАПАЧИ ако беше вдигнал расото и това можеше да се случи. Срам срам срам от комунисти/цоциалисти

 2. Мецаната йотовна първо на първо да отслабне. За да се размине с нея човек на тротоара трябва да слезе на платното. И е много неостро парче. Ръсенето на тъпни кат цитираните не е само нейна привилегия в руZосифилистният сегмент на бг пространството ама с колениченето пред полк. Гундяев си заслужи първото място. ПНХ.

 3. Отдавна е доказано, че вицерезидентите са абсолютно излишни и абсолютен фейк в парламентарна република, а и в президентските републики, и само в САЩ има някакви такива “традиции” още от времето на създаването на САЩ.
  Така че фейк вицепутлеристката йотовНая е един рудимент един закърнял муссорЬ от “великата” луканова коМУнституция! А и самия резидентски пост е също излишен в туземните условия.
  Но …. НО все пак краZZноглавата краZZнопаветна вицепутлеристка йотовНая е права! Всички се “страхуеат” от ТОТАЛитарНАТА НЕграмотнистЬ и селяшко фатмашко ИФАНТИЛНО “его” на реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ . Както и на ТОТАЛитарНАТА му чекистка зависимостЬ от водещият му афицерь решетниковЬ , от пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ, и още повече от “маZZонската” му зависимостЬ от пасоль-свинаря геЙрговь, неговия “великЬ” “маZZонскиЙ” “майсторь” , както и от другите му “маZZонски” “братЬя” , като агенть Гоцье маZZонетски, и от всичките други атечествено-чекистки и атечествено-фатмашки
  атечествено-болшевишки “социалисти” , и от атечествено-ПОПУЛИСТите , като него!
  Одите и оди на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 4. Така и руските мародери си повдигат самочувствието – който ги критикува е русофоб, един вид се страхува от тях. Обаче в днешно време вместо “русофобия” е по-правилно да се употребява “мизорусизъм”, т.е. непоносимост към руската кочина и нейните проповедници. Ако има нещо от което трябва да се страхува човек, това е от неговите сънародници, които предават родината си поставили се в услуга на рашизма, накратко русофилите.

  Колкото до посмешището което представлява нашата президентска двойка, ето моето мнение по въпроса: https://i.imgur.com/RvbmEWP.png

 5. Някогашната любовница на оня с мезонетите в Гоце Делчев пак се е превъзбудила !

 6. Повече от 3 години путинякът Радев крие от страх своя проект за промени в Конституцията.
  Волгите от БНР наскоро го издадоха с претенции за увеличаване на правомощията на путиняка, за да обслужва по-успешно руските интереси в България.
  Преди тях чалгарите го предадоха с лансирането на безумната идея за “президентска република” по руски образец.

 7. Коленичилата пред полковник гундяэвь мис пиги плаши гаргите с безцветното, лишено от харизма, характер и дар-слово човече, озовало се по недоразумение на “Донкуков” 2. Ако човечето представляваше нещо съществено, нямаше да има нужда тя да ни го представя като страшилище и народът отдавна да му е лепнал някакъв съответен цветист прякор. С нея имаме общи познати, които добре я познават. От тях знам, че от двама им определено тя е мозъкът. Нищо чудно, че когато той сгафи нещо (като актуално например да отстоява теза, напълно противоречаща на това, което е говорил досега), тя започва да обикаля телевизиите да му спасява г_за, защото “големият”натовски”генерал” е неспособен дори това да прави сам.

  Но ако има наивници, които се страхуват от рундьо казачока, мога да ги успокоя, че когато изтече мандатът му, той бързо ще отиде в Нищото по примера на предшественика си гоцэ. Причината е проста: от всяко дЪрво свирка не става, т.е. от сиви човечета лидери не стават, дори на “лявото” ни политическо пространство, в което поначало липсват мъже. Новото наZионал-соZиалистическо обединение, с което се е захванала нинова, вероятно в крайна сметка ще бъде оглавено от ванчэто (или мис пиги?).

  Споделям мнението на коментатора RICOшетниковь, че вицепрезидентът е напълно излишен пост у нас. Хайде, мис пиги е поне суфльорка и бавачка на радэв, но онази вещица, която беше вице на Плевнелиев, беше змия в пазвата му, т.е. не излишна, а вредна.

  Но да се върна към мис пиги: много е смешно точно тя, която коленичи доземи пред опиканото расо на полковник гундяевь, менторски да натяква на неопитните политици какво значи достойно държание. Снимката на нейния ПОZОР илюстрира жалкото й вицепреZедентстване, което с нищо друго няма да бъде запомнено.

 8. Някой уместно беше казал преди много години нещо от сорта на “колкото по-нагоре маймуната се изкачва по дървото, толкова по ясно се очертава червения й задник…” Метафорично, но много точно! А още по-жалко е да коленичиш и целуваш ръка на кагебиста Гундяев, маскирал се като патриарх на империята на злото…По-добре е да се катериш по дърветата, въпреки че всичко е до време…А и до физически дадености!

 9. Към
  симпатизант/ка на ДСБ
  22.12.2023 в 13:00:
  Само за да контролират Желев, болшевишката шайка създадоха абсолютно световно синекурВеният “пост” на вицерезидентЬ и назначиха ,разбира се, един от главатарите им атечествено-чекисти семерджиевЬ.
  Само създадоха и привидно “неЗАВИСИМИЯТ” пост на президента и го дадоха на “опозицията” , за да могат да задържат цялата власт , особено луканов в изпълнителната власт, отделно и фалшификациите за парлаМЕНТА.
  Но даже и един нищо и никакъв президент искаха и него да го контролират , чрез вицерезидентите им.
  И през първият мандат на Желев, а и след това и при Плевнелиев го повториха.
  Така че,за да задържат властта атечествено-болшевишките бандити изкуствено създадоха, след младенов, и президентския пост, и особено вицерезидентите им.
  А при реZZиЛдентите им – агенть Гоцье маZZонетски и зИльоната решетникова ТИКВА лумПен РАБевЬ, вицерезидентите им само допълнително засилват предателската им същност! Докато при Желев и Плевнелиев служеха за тяхното контролиране от атечествено-болшевишкото и атечествено-чекисткото задкулисие и гасударите им от Кремль.
  Така че поне вицерезидентите трябва да се махнат, а и президентите са под въпрос, особено след престъпния произвол и БЕЗпределЬ на зИльоната фатмашка превратаджийска престъпна путлерастка примитивна предателска неграмотна и “маZZонска” ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ! Оди на решетниковЬ, оди на геЙрговь, оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.