Далай Лама съветва да допуснете “една малка положителна мисъл”, уважаеми съмишленици в битката срещу рашиzма

Нидерландия вече официално вдигна бариерата пред Шенген за България.

 

Това е още едно постижение на това управление, което посегна на най-милото на постсъветското статукво с премахването на главния му символ от центъра на столицата.

Болните от рашиzъм фанатици у нас са ясни. Ако ще не нидерланската бариера да се вдигне пред Шенген по време на тази власт, те не могат да преглътнат МОЧА и пак ще врещят за оставка на управлението- ако може и в Белене биха го пратили в изпълнение на заканите на фюрэра.

Но има и други, които не се числят към петата колона, за които ми е думата или по скоро въпроса: поради что се срамите да кажете едно “браво” за стореното, сякаш не го искате и вие, но продължавате да наблягате да търсите с какво да отречете добрините на конкурентите ви в българската политика?

Нали все за обединение и преодоляване на второстепенните дразги и различия говорим в това пусто прозападно българско пространство! Не го наричам “дясно” съзнателно, за да не предизвикам отново схоластичния спор за лощшите либерали и добрите консерватори в това пространство.

Някой трябва най-накрая да отстъпи от догмата и да признае заслугите такива, каквито са. Приятелският огън нека остана поне по Коледа за камината.

Както казва Далай Лама, “само една малка положителна мисъл сутрин може да промени деня ви”.

3 мнения за “Далай Лама съветва да допуснете “една малка положителна мисъл”, уважаеми съмишленици в битката срещу рашиzма”

  1. Флексо, флексо, кажи ми как се реже, реже тотемооооооо….. Хор: Ооооооооооо
    Мушни го у контакто(2) По после натисни му бутоно(2) Те така се реже, реже тотемоооооо(2)
    Хор: Оооооооооооо
    Колеги прощавайте, ама като чух дилмано-дилберо преди малко и стихотворението само си дойде по мелодията. Не се подигравам на нищо освен на МОЧА и публикувам горното, за да се посмеем в навечерието на Коледа. Живи и здрави да чуваме повече добри новине за в бъдеще и независимо дали сте вярващи или не-Всевишния да ви благослови и да ви помага!

  2. Като прочетох тук за любимото на комунягите Белене, та ми хрумна идеята, там – на Персин или на Магарец да се закара бронзовият скрап от МОЧА и да се разположи в импровизирани бараки, отворени за посетители, в т.ч. и жалеещи русофили. Справедливо е тотемът – символ на престъпния режим да полежи в лагера, а островът да замени мястото за кървави сборища на Бузлуджа и край яз. Копринка …
    А защо пък да не се премести там целият музей на тоталитарното изкуство?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.