Опасно за живота на рашистите: падащи цени на газа от Нова година

С какво започва Годината? 

Започва с лоша новина за спекулиращите от десетилетия у нас с любимия им руски газ. Газовият пистолет им беше отнет.

 

 

 

 

Сега се очертава след края на шантажа да станем ( да стенем, в случая с рашистите) свидетели на падащи цени на газа.

 

 

 

Съболезнования за газираните фанатици, които от десетилетия се бореха да си стоим в газовата камера на Газпром и да си хвърляме ушанките от радост по този повод.

 

Тежък е този развой за рашисткото влияние в България. То суче от заплахата да мрем от глад и студ без газа на матушката.

Заслугата не е само на “откачените” ни управляващи след епохата на служебните правителства на Радэв, които ни откачиха  от повече от половин вековната ни зависимост от руzкия монопол. Служебните наместници на Радэв в изпълнителната власт държаха на гаzовата хранилка на живот и смърт.

 

 

 

 

 

Бяхме наказани, нагазени, да не кажа нагъ…пред Газпром. 

Освобождението ни от тази по(л)за идва сега и по заслуга от самия Путлер. Клюмна му газовия пистолет срещу Европа след като нападна най-голямата европейска държава. В резултат на това си изпроси европейски бойкот.

Средната цена на газа в Европа  в края на 2023 -та падна три пъти до приблизително 464 $ куб. м. За континента това е с 67 на сто поевтиняване за годината, която отмина. 

Догодина, до амина, както казват сурвакарите.

 

5 мнения за “Опасно за живота на рашистите: падащи цени на газа от Нова година”

 1. Цените на газа можеха да паднат много повече , но “министър” на енергетиката е един прислужник на последния от редичката шлюхи на гаZZпромЬ от горната карикатура, т.нар. “рОботодателЬ” от рублоядската путлерастка шайка назначени бизмесмемьи!
  Той не уволни абсолютно неграмотните калинки в Булгаргаз, където вече година и половина е една “партийна” блядь на пикаещият шут на “маZZонския” сирищнишки бракониер агенть Гоцье маZZонетски! Цяла 1,5 години тоя “министър” не иска да уволни неграмотната “партийка” от абвЬ!
  Същото е и в Булгартрансгаз, където е един неграмотен газпромски кУрупционень агенть на гаZZпромь , назначен абсолютно незаконно от служебният гълъбарник на фатмака!
  Така че газа можеше да е много по-евтин, но кУрупционните ортаци на бокоТИКВАТА , като фатмака и дИбильян прасееФскиЙ НЕ искат да уволнят прислужниците си Булгаргаз и Булгартрансгаз, защото грабят милиарди , чрез тях и “министъра” им в енергетиката, КЕВРь!
  Те фалираха газовите монополисти Булгаргаз и Булгартрансгаз, чрез десетките милиарди откраднати от Турски поток и “договорите” с Боташ и Ердоган, и случайните скъпи доставки на втечнен газ , които нарочно купуват скъпо месец за месец , за да има огромни откати и взятки за тях .
  Те отхвърлиха чрез служебният гълъбарник на фатмака дългосрочните доставки на втечнения газ от американски доставчици на по-ниски цени, преди 1,5 години, за да продължат да внасят много по-скъпия путлерастки втечнен газ от техните ТЪПькачи от гаZZпромЬ, след като “спряха” тръбопроводния газ от Турски поток! Ето такава е кУрупционната далаверища на бокоТИКВАТА, дИбильян прасееФскиЙ, “маZZонския” фатмакЬ , и на РАБотодателския “министър” на енергетиката!
  ВсичкиТЕ са “скрити” слуги , кУрупционни слуги, на гаZZпромЬ ……или още по-точно на техните кремълски ТЪПькачи от мраZZпромЬ!
  Одите на хуйло ви , кУрВупционни бандити на мраZZпромЬ!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 2. Руснаците си мислеха, че доставчика може да изнудва клиентите си и така се изправиха срещу фундаментален икономически закон, т.е. “невидимата” ръка на Пазара ги шамароса /по Адам Смит/. Така ги шамароса, че ушанката им хвръкна чак в Китай.
  Сега им предстои челно да се сблъскат с това, че не са научили добре българския език.
  Неправилното тълкуване на името на Путин – Владимир.
  Руснаците смятат, че в името на Путин е кодирано да владее света – Влад-и- мир.
  Но това не е така, на черковнославянски т.е, български, името значи – владеещ мира.
  Путин погази мира!
  Едно от блаженствата е : “Блажени миротворците, защото те ще се нарекат синове Божи”
  Догодина миротворците: ЕС-САЩ-НАТО ще умиротворят този-който-не-владее мира т.е. Не-Владимир Путин.
  Да кажем заедно следното:
  “Спаси, Господи, люди Твоя и благослови достояние Твое; победы всем православным христианам и православному украинскому народу на сопротивныя даруя, и Твое сохраняя Крестом Твоим жительство.”
  Амин!!!

 3. според мене не разчитат на продажбата на газ и нефт , а печелят от проституция на всички руски момичета дето “работят” в чужбина . Би било интерно да се направи едно проучване и да се стигне до някакво доказателство за тази хипотеза .

 4. към todor kotsev:

  Проучване е направено, и то сочи, че 86% от всички проститутки са рускини, включително и една от дъщерите на путю.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.