Практикуващият порнография в медията си Н.Недялков ме величае незаслужено

Недялко Недялков (в компанията на Митрофанова на долната снимчица) , най-бруталният фашизиоид в българското информационно пространство, който въведе порнографията (най-буквално) в употреба за целите на своя бизнес на пазара на политическата пошлост, днес ме е откроил в компанията на …

Впрочем, ето точния цитат от неговото обяснение в любов на държавата-агресор, претендирайки, че защитава историческата ( цитирам) “правда”:

 

Връзката ни с Русия е свещена, братска и ще остане такава много след Путин, Блинкен, Байдън, Делян Пеевски, Просто Киро, Зеленски, Христо Иванов, Митрофанова, Иво Инджев и днешната лудост”.

Добре, че не страдам именно от лудата му мания за величие, която го кара да гледа от високо на споменатите по-горе  величини от подножието на своята нищожност, че можех да се възгордея да съм в тяхната компания в болното му въображение. Явно съм голям трън в големия му заник на безчовечен човек, за да ме монтира в своето въображение редом с имената от горния цитат. 

8 мнения за “Практикуващият порнография в медията си Н.Недялков ме величае незаслужено”

 1. Честита Нова година на всички съмишленици в този блог и любимите ви хора! Бъдете оптимисти, защото Доброто винаги побеждава. Изтеклата година показа, че и у нас при наличието на политическа воля и граждански натиск Доброто се случва. Да си пожелаем това и за младата 2024 година, както и на Украина скорошна победа срещу рашиZткия агресор.

 2. Днес ви споменаваше един друг русофил, Божилов. Не помня кой, Даниел или Бай Добри, писателят. Чудя се какво ще правят тези хора след краха на роССия?

 3. Отличен коментар относно връзката МУ с Русия.
  Свещена!??
  Дали сме им писменост, покрай нея и религия. Свещен дар и жест, ама направен от наша страна!
  Поради този дар, те, руснаците трябва да благоговеят и да изказват искрена благодарност. Могат ли и правят ли го? По принцип рецепторът на подаръци е в позицията на благодарящ и трябва да е признателният. Подобни изцепки, не съм забелязвал през годините!
  Толкова години се правеха на двойни освободители, но ни гледаха отгоре. Бяха изпратили във всички области на общественият ни живот съгледвачи и наставници, за да изпълняваме безусловно нарежданията. Плащахме прескъпо за прехраната и разходите на окупационните войски, като при това ни обираха и изнасяха като от завладяната земя всичко ценно.
  Относно „освобожденията“, ние нямаме основание за благодарност, защото военните действия са водени под прикритието на освобождение.
  За това има множество факти които показват, че двете освобождения са били чисти опити да покорят нашите земи с вечната цел, да завладеят черноморските проливи.
  Това им е една стара мечта и за това са водели с Турция няколко безуспешни войни.
  При сан–стефанското примирие най–странното е, че Русия сама е водила тези преговори и не е желала там да има български представители, въпреки, че причината за военните действия според нея е била извоюването на свободата и доброто на България. Дори една причина за съвместно водене на преговорите за примирие е успешното участие на българското опълчение в тези военните действия.
  Това привеждам само като едно от изобличенията на лъжите, поради което поривите на Недялко за „свещена освободителна връзка“ са пълен нихилизъм.
  Относно братските чувства, „почти“ всеки Ганьо може да ги почувства, след като получи дан, със стойността на една торба злато.
  Примери много, ползват ги още дори деца и внуци, а с паретета някои учат и в лошата (не руска) чужбина

 4. Най-добре Порнедялко Порнедялков да заминава в свещенната си братска връзка и добре да затегне възела, така че да не се връща у нас. Може там да опита жълтоновинарските си порнопохвати, да го видим колко ще го оставят братските мутри да живее.

 5. Пропуснал е мнозина добри публицисти от миналото като Георги Раковски, Христо Ботев, Захари Стоянов, Димитър Петков, Георги Кирков-Майстора – последният е също така достоен продължител на предшествениците си, и има самостоятелен принос именно по въпроса, който ни вълнува така и днес: какво е за нас росийският империализъм, колко е опасен за българската нация и държава, и защо е важна и ценна за нас българите именно украинската независимост.
  Та щом е незаслужено (според моето скромно мнение, е съвсем заслужено), пък можете да продължите с усилията си – да го заслужите, вече според вашата мярка. Дали да посочвате истината в очите на лъжците, дали да припомните, какво са казали и написали други по тази тема, все е полезно. Понеже за съжаление пропагандата разчита точно на късата памет на масите, трябва да се повтарят и уж познати неща, за да не се забравят и да не се парим на същия картоф.
  И досега се справяте добре, особено като показвате корените на отровната пропаганда в исторически план, не само в злободневните теми, но като се имат предвид всички тези предтечи, които са отваряли очите на наивния български народ, само небето е таван, щом доверието е дадено в аванс …

 6. За тези клеветници русия ще си остане освободителка, покровителка и доброжелателка, въпреки всичките и върволици от жестокости и злини, които ни една друга държава не е направила над Българите. „Връзката ни с русия е свещена, братска и ще остане такава“ за всички идиоти и изменници в България, ( и не само у нас ) докато заедно с целия демократичен свят не разрушим тази империя на злото. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

 7. Пиздялко Пиздялков пак се е изходил, в гачите.

 8. Може би е време, някой да напише нещо на тема “Корени на българската рашизоидопсихология”…Според мен корените на това, да го наречем “явление” са от една страна в резултат от близо петвековното османско владичество и впоследствие от идеологията на болшевишко-съветската пропаганда, успешно провеждана тук от създаването на СеСеСере чрез агентурата на тази вредна империя! За съжаление тяхната агентура е намерила тук благодатна почва, в лицето на немалкото национални предатели, рашистки пропагандони! И днес има много “недялковци” успешно манипулирани, поради тяхната интелектуално-умствена недостатъчност. Солдатина с шмайзера вече не стърчи сред столицата, но оплаквачите му горко страдат и попържват българите, които се радват на това събитие станало факт в края на отминалата година. Сега е време да се гътне и огромната фигура на Альошката и да се продължи нататък, докато се сменят поколенията и младите да научават историческата истина от къдърно написани учебници по история!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.