Дори Казахстан забранява руzката пропаганда, която продължава се лее от държавни микрофони у нас

Лицата на путлеристката пропаганда, за радост на нормалните хора у нас, не са известни в България.

Тук дори и путлерофашистите сред социалистите и техните побратими от въzраждане, в огромното си мнозинство, не биха разпознали Соловьов, Скабеева, Симонян и прочее сган.

Имам поводът да покажа колажа от физиономии на най-отявлените рашисти- пропагандисти, лица на путлеризма, главни кандидати сред пропагандоните за съд след края на специалната  престъпна операция в Украйна на техния фюрер.

От  десния край на средната лента в колажа наднича Юрий Мамонтов, който  сътвори един от най-отвратителните пропагандонски телевизионен филм “Българската чушка” , срещу който, както и срещу подобните телевизионни подигравки срещу България на Даря Асламова от “Комсомолская правда”, не възразяват вече близо 10 години по-късно нито българските власти, нито медиите ни. Този факт обаче не пречи на лъжеца Волгин да твърди, че от българските медии се леела “антируска пропаганда” ( поне се е научил да не продължава да я нарича тъпо “русофобска”, т.е. бояща се от Русия).

Тези мутри от колажа ги забраниха дори в Казахстан. Време е и в България да предприеме отбранителни мерки срещу руzката пропаганда не само като солидарност с европейските санкции срещу руските канали, но и като съпротива срещу не по-малко калната хибридна война срещу нас в самите български медии. Поне по отношение на БеНеРе.

В противен случай Волгин ще продължава да лъже (днес в “агенция” ПИК), че тук се преувеличавало влиянието на руската пропаганда, която била забранена вече и нямало как да стигне до мозъците на българите, които самият той обилно промива от държавния микрофон.

 

 “Казахстанский оператор TVCOM прекратил показ российских телеканалов

Теперь в Казахстане не будут транслировать более 10 каналов российского телевидения, включая Первый канал. 

Руководство компании сообщило, что «постепенно сокращает долю зарубежных каналов с новостным информационным нарративом». Представитель Первого канала заявил, что это решение экономическое, а не политическое. 

Ранее в Казахстане были заблокированы одиозные пропагандистские ресурсы «Царьград» и «Sputnik24», разжигавшие вражду”.

8 мнения за “Дори Казахстан забранява руzката пропаганда, която продължава се лее от държавни микрофони у нас”

 1. Чета патриотична публикация за Гаджал войвода, между другото сражавал се на страната на Руската империя при потушаването на Унгарското и Полското въстание, както и при завладяването на Кавказ. Когато се опитва (на 70 години) да се запише в Опълчението, Столетов го пита, с какво се е занимавал? “Цял живот съм бил войник и съм се бил за освобождението на моята родина и на останалите поробени народи”… Русофил, сър! Днес би казал, че се е борил за денацификацията на Украйна, Полша и изконно руския Кавказ…

 2. Какво да “очакваме” , след като всички “регулатори” са назначени шлюхи от мутро-атлантиците на банкянската МУТРА от геЙрберастката му шайка и от дИбильян прасееФскиЙ от ДпСь(доганскиЙ порционенЬ сараЙ), а???
  Ето и врга гнусната бандитска МУТРА има вече назначени НАЙ-важниТЕ негови проститутки начело на БНБь и Сметната палата!!!!! А ППДБ все още НЯМАТ нито един назначен “регулатор”! Въпреки че всички видяха за последните над 10 години , какви “партийни” калинки назначава бокоТИКВАТА, тяхната абсолютна бандитска неграмотност и проституирсне пред геЙрберастката шайка, бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, във ВСИЧКИТЕ им “регулатори” ! И пак бокоТИКВАТА има назначени прислужници начело на БНБь и Сметната палата, които са най-важните от всички “регулатори”!
  Затова ППДБ трябва УЛТИМАТИВНО да ИЗГОНЯТ всичко “регулатори” назначени от бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, на които им изтекла мандатите още през 2021г., преди 3 години!
  И трябва да започват с КЗК, КЕВР, и разбира се СЕМ и особено “службите” , натъкани с НЕзаконните калинки на техния ортак – гнусната фатмашка “геЙнеральска” ZZильона предателска неграмотна превратаджийска “маZZонска” ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ , одите на хуйло ви!
  Без ТОТАЛитарНО изчистване на “регулаторите” , “службите” , СЕМ и всички други над 500 000
  каZZионни “партийни” параZZити на двамата “геЙнеральи” и дИбильян прасееФскиЙ , няма как да има някакъв напредък към демократизирането и влизането на България в Европа.
  Няма как да има “различни” гледни точки, когато дори само една от всичките тях е “гледната точка ” на ЛЪЖАТА и пропаГАДността й! Това трябва да е основната причина за НЕзабавното уволнение на СЕМ и параZZите на “държавна хранилка” в БНРь и БНТь, като волгинЬ и куРВшлуковь! Да отидат да “чиракуват” при техният путлерастки рублояден пропаГАДонь и падруга – нИдялко ПИДЯЛковь в неговата платена путлерастка агентЬция МОЧь!
  Защото няма как СВОБОДАТА и робството да са “различни гледни точки” , няма как ИСТИНАТА и лъжата да са “различни гледни точки ” , няма как ЖУРНАЛИСТИКАТА и пропаГАДоните да са “различни гледни точки ” , няма как ДЕМОКРАЦИЯТА и путлерастката рублоядска деРмокрация да са “различни гледни точки”…….
  Няма как НЕВИННОСТТА да е “равна” на ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, също, както Украйна и Хуйлостань не са “различни гледни точки” ! -НЕ!
  НЕ може всичко и всички да са “равни гледни точки” , и да няма РАЗЛИКА между тях!
  Нека туземните путлерстки рублояди да отидат при техният альфа-ТЪПькачЪТ хунтараторь Хуйло в неговата колония Хуйлостань , и да започнат да си “мерят” гледните точки …….”различните” гледни точки пред него в сакралния им атечествено-чекистки Кремль!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 3. Всеки, който счита, че волгин и подобните му трябва да бъдат изгонени от държавните медии, нека дойде в събота, в 11.00 ч. на поляната пред БНР. На 04.02. миналата година започна протестът срещу пропагандонът на московитите. Скоро ще стане 1 година. А жигулин още цапа медийното пространство срещу доста добра държавна заплата. Жена му също.

 4. То само пропагандата ИМ да е, с мед да ги храним и с бояришник да ги поим. Ето, 18-г. раZиянин с двойно гражданство пробвал да освободи български гражданин от Нови пазар от портмонето, часовника и телефона му. Като не успял, направо искал да го освободи от живота му – с нож! случката е от 21 дек., на метростанция “Средика”, според НОВА ТВ.

 5. Мисля, че е време да се направи и наш, български колаж, от лицата на Копейкин, СИМОВнян, Пърдялко, Волгоградски, Курбовски, куроедовеца от Дондуков 2, неговия баджанак по съребрена линия, още няколко чалгари и изроди. Само Курнелия не пипайте – тя е нашата надежда за бързо унищожение на комунистите

 6. Точна и достоверна информация за престъпната агресия на Русия срещу Украйна можете да намерите също така в dialog.ua и unian.net

 7. https://www.yahoo.com/news/russian-missiles-drones-terrorizing-ukrainians-100823201.html

  Много точни думи на Професор Snyder от Yale University, и ужасно много злоба в коментарите под тях. Не е само в нашите телевизори. Хората искат да обясняват колко разбират нещо, което не може да се разбере по никакъв начин, освен с човеконенавист и мракобесие, както го описва г-н Снайдър.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.